PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Nastavení AC97 Realtec pro 5.1
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=19&t=24109
Stránka 1 z 2

Autor:  HADES [ út 21. prosinec 2004, 09:18 ]
Předmět:  Nastavení AC97 Realtec pro 5.1

Formou screenshotů jsem udělal takový malý návod pro nastavení 5.1 konfigurace pod SW Realtec

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pokud by měl někdo čas a udělal k jednotlivým obrázkům popis a nějaký podrobnější návod, pošlete mi to na SZ

Autor:  Shit [ út 21. prosinec 2004, 22:20 ]
Předmět: 

2 HADES: Co to je za historický drivery?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Autor:  Marek Kovanda [ ne 9. leden 2005, 22:47 ]
Předmět: 

Nemate nekdo zkusenosti s optickym vystupem?
Kdyz pripojim optiku hraji mi jenom dva kanaly levy a pravy predni.
Pres audio vystupy hraje vsech 6.

diky za jakykoli napad

Autor:  messy [ ne 9. leden 2005, 23:09 ]
Předmět: 

Optika ma vystup len stereo. :evil:

Autor:  solaris104 [ út 11. leden 2005, 13:43 ]
Předmět: 

Ja jedu pres optiku jen filmy s AC3 a DVD. Nic jineho mi na 5.1 pres optiku nefunguje :-(

Autor:  Jan Machalík [ so 15. leden 2005, 20:33 ]
Předmět: 

nazdrek Hades.Hele mam rekatek ac.97(alc650) a v ovladacich nemam conection sensing.Jak to ???Ne ze by nehrali, ale de o princip.Jaky pouzivas ovladace ???Ja je mam z realtek.com a jsou to 5.10.0.5770

Autor:  d0k [ ne 6. březen 2005, 17:20 ]
Předmět:  neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky

neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky

Autor:  JirkaH [ st 6. duben 2005, 20:52 ]
Předmět: 

www.fdrsoft.fr.fm

Autor:  Shit [ st 6. duben 2005, 22:42 ]
Předmět:  Re: neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky

d0k napsal:
neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
Sekce ovladače :oops:

Autor:  Digitaldoom [ čt 7. duben 2005, 14:53 ]
Předmět: 

help :( Na DFI LAn Party sem si teprva teď všiml že mi nejde střed! reprák je v pořádku všechno je správně nastaveno a připojeno ale prostě nejde...mám nainstalovano ty ovladače od NV na zvuk a tamje nastavení 7.1,5.1 a přitom nastavení probýhá zkouška repro a střed normálně funguje ale jakmile to nastavim nefunguje :( hlasitost všechno je vytaženo ale prostě ne ne ne :(

EDIT: vyřešeno Realtekem ...NV si muže svoje programy strčit někam....na starym dobrym j realtek ovládacím programu to krásně funguje :)

takže jestli někdo narazí na stejný problém mě pomohlo odinstalovat tu NV sračku na ovládání zvuku a nainstalovat Realtek ...

Autor:  attomic [ po 8. srpen 2005, 14:25 ]
Předmět: 

Nho, koukám, že pro AC´97 je to tady popsané perfektně....Ale půjde mi to i jinak, než s AC´97?Mám notebook Acer TM 4502 LCi se zvukovkou Conexant (???) a nějak mi to s AC 3 nejde. POradte mi někdo???Díky moc

Autor:  kingie [ čt 29. září 2005, 14:51 ]
Předmět: 

Mam desku Gigabyte s chipsetem VIA KT600 Puvodne jsem mel sound blaster live 1024 ktery je jen ctyrkanalovy a po vyzkouseni int. Realteku AC 97 mi nejdriv mi nesel predni levy kanal a na druhy den rano ani jeden predni(vsechny ostatni kanaly jsou fpoho). Repraky jsou dobre zapojeni je dobre(Rozpoznavani mi i ukaze pripojene predni repro) tak nevim-da se delat vic nez jen reklamovat? Ovladace mam normalni Realtek dodavane k desce(viz HADES)

Autor:  percolator [ čt 27. říjen 2005, 15:42 ]
Předmět:  problem s mikrofonem

Nazdar, mam problem, kdyz si zapojim mikrofon, tak do nej muzu mluvit, nahravani zvuku funguje, prehrat si to muzu a slysim to, ale neslysim se nikdy v realnym case z repro ani ze sluchatek... :?
Je chyba v zapojeni, nebo v necem jinym (treba ve me, to asi taky, kdyz to nedokazu zprovoznit :) )

Autor:  mano82 [ so 4. březen 2006, 20:44 ]
Předmět: 

percolator: Jasne, ide to, neviem sice aku mas dosku a ovladace, ale vacsinou su dve nastavenia pre mikrofon, resp. jedno je pre nahravanie, kde si mozes vybrat z viacerych zdrojov(jeden z nich je aj mikrofon)-to je tvoj pripad, a druhy je nastavenie cisto mikrofonneho vstupu a ten ked povolis, tak by si sa mal pocut.

Autor:  *EasY_TarGeT* [ ne 19. březen 2006, 12:54 ]
Předmět: 

mám problém se sekáním zvuku (jakoby zdvojování) na svojí desce od Gigabyte 8N-SLI Pro (integrovaná) a nevím co s tím :sad: snížil jsem aji HW akceleraci na minimum a nic se nestalo! pořád to stejný :? na starý desce když se mi sekal zvuk na int. zvukárně, tak jsem snížil HW akceleraci a jelo to ok... nevíte co s tím? :huh:

Edit: jo a "posekává" se to jenom jednou za čas(cca 2x do minuty)... zkoušel sem odinstalovat kodeky a povypínat všechny pitchoviny, který souvisí se zvukem a NIC!!! su z toho zoufalej! takto se ta hudba nedá vůbec poslouchat!! ve hrách žádnej problém nemám.. prostě akorát video a mp3 :?

Autor:  *EasY_TarGeT* [ po 20. březen 2006, 12:43 ]
Předmět: 

teď už se mi to podařilo dokonce tak zprasit, že už se mi seká zvuk jenom při zapnutí woken (úvodní zvuk při přihlášení) a Q4, kterýho sem hrál uplně bez problémů se seká tak, že je to nehratelný! co sem komu udělal :sad:

Edit: tak jsem to zase uvedl do původního stavu :lol: - sek 2x-3x do minuty... je to jak chyba v převodu.. prostě jak když máte lehce škrábnutý CD (délkou artefaktu - jestli se tomu tak dá říct) a zvukově je to zdvojenost (ne jak u škráblýho CD)

Autor:  Anonymní [ po 8. květen 2006, 01:54 ]
Předmět:  ac power supplies

This is a good talking about the ac power supplies!!I learn a lot more about ac power supplies here,I like it.
I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on another website about it.Also,you can find some other on it,such as modellautos or queen mary 2 or burlington vt.
LOL!Good job and go on talking plz,boys :)

Autor:  koubek10 [ čt 25. květen 2006, 19:40 ]
Předmět: 

Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????

Autor:  vencal [ ne 28. květen 2006, 19:31 ]
Předmět: 

koubek10 napsal:
Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????


:) :roll:

Autor:  kingie [ ne 28. květen 2006, 20:23 ]
Předmět: 

koubek10 napsal:
Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????

Po techhle udajich je treba vic patrat, v klasickych manualech se jim kupodivu nevenuji. Ale ptat se na tyhle udaje u integrovanych zvukovych karet oznacovanych jako AC97 je nebezpecne...je tu moznost ze se to dozvis :D
Kvalita techto zvukovek odpovida zhruba tomu co samostatne koupis v obchode za tri stovky.

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/