Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 8. červenec 2020, 12:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: automaticke prepinanie medzi repro a sluchadlami
PříspěvekZaslal v: út 2. červen 2020, 15:47 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červen 2020
Nahoru
Mam taky mensi problem s novou zvukovou kartou (SB Audigy RX) vo Win10. Po vlozeni do PC a nainstalovani ovladacov mi nefunguje po pripojeni sluchadiel automaticke prepnutie zvuku z reproduktorov monitora (zvuk ide cez DP) do sluchadloveho vystupu na celnej strane PC. Samozrejme to prepojene so zvukovou kartou mam. Manualne prepnutie cez Sound Control Panel funguje, ale chcem aby to preplo automaticky.
Ked som pouzival integrovanu zvukovku na doske tak to fungovalo bez problemov.
Vie mi niekto poradit kde by mohol byt problem?


 Profil  
 Předmět: Re: automaticke prepinanie medzi repro a sluchadlami
PříspěvekZaslal v: út 2. červen 2020, 18:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
zkus nastavit sluchatka jako vychozi zarizeni... po odpojeni se to prepne na DP a kdyz pripojis sluchatka, mely by byt vychozi zase ony.

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: automaticke prepinanie medzi repro a sluchadlami
PříspěvekZaslal v: út 2. červen 2020, 21:02 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červen 2020
Nahoru
Tento postup nezabral. Skusil som aj reinstalaciu OS a vysledok je rovnaky


 Profil  
 Předmět: Re: automaticke prepinanie medzi repro a sluchadlami
PříspěvekZaslal v: út 2. červen 2020, 21:28 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Sice to neřeší přímo tvůj problém, ale co nějaký soft na jednoduché přepínání výchozího zvukového zařízení? Já jsem řešil nedávno problém, že standardně používám repro a do toho příležitostně sluchátka (TeamSpeak atd.) a štvalo mě to neustále přepínat ve správci zvuku. Vyřešil jsem to programem SoundSwitch, dá se nastavit klávesová zkratka, já protože mám klávesnici co má makro klávesy jsem si to nabindoval na jednu z nich a funguje to perfektně.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: automaticke prepinanie medzi repro a sluchadlami
PříspěvekZaslal v: st 3. červen 2020, 09:28 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červen 2020
Nahoru
ano rovnako to viem riesit aj ja, ale nerozumiem preco so zvukovkou na doske to funguje automaticky a so zvukovkou v PCIe slote nie.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.