Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. březen 2021, 04:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 467 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: so 25. únor 2017, 23:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Nahoru
za 800 eur je to aj tak odveci ...


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: ne 26. únor 2017, 00:08 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Dolan napsal:
Kto plánuje nákup ten by mal chvíľu počkať. ;) 6900K za $699.

https://twitter.com/BitsAndChipsEng/sta ... 0554196992


tomu se říká sleva :-D A najednou to jde... :roll:

_________________
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 3800X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo 240, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: ne 26. únor 2017, 00:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Stejne je to moc, navic X99 uz je "mrtva" platforma... plus BW-E je sam o sobe docela slabota od zacatku (vesmes horsi nez HW-E).

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gainward RTX 3080 ; MX500 500 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2018, 18:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Prerov
Nahoru
Muze mi nekdo poradit jak pretaktovat 6800k na desce MSI X99A Gaming 9 ACK, nad 3,8GHz? Nasel jsem na foru https://forum-en.msi.com/index.php?topic=271129.msg1547671#msg1547671 podobny problem, ale vzdy to resili BETA Biosem. Ja jsem tam dal predposledni oficialni, prosel Youtube, rucne dal kazde jadro na 40 a stejne to nejde. W10 1809, nainstalovano Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 a veskere nutne ovladace.

_________________
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2018, 18:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
A co ti nejde? Broadwell neni žádný kouzlo, narozdíl od Haswellu-E na něj ani nezabírá OC socket nic. Tam je to čistě o voltáží vs takty a skončíš někde mezi 4,1-4,3Ghz core a 3,3-3,5Ghz cache, víc tyhle procesory prostě nedávaj


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2018, 21:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Prerov
Nahoru
Zacal jsem tedy od zacatku s jinou starsi verzi Win, pretaktovani funguje normalne, a ted koukam do googlu na Win10 1809 co to ma jako bejt :arrow: https://forum-en.msi.com/index.php?topic=309933.0
nebo
https://www.guru3d.com/news-story/new-microsoftintel-microcode-update-kb4100347-breaks-haswell-e-and-broadwell-e-overclocks,4.html

_________________
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Broadwell-E (LGA 2011-3, X99) - info, spekulacie
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2018, 22:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud ti dělá problém mikrokód update ve win 10 tak jdi do system32 složky a přejmenuj soubor mcupdate_GenuineIntel.dll na něco jinýho a zbavíš se tak tohodle problému.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 467 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.