Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je st 21. listopad 2018, 17:48

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2016, 17:22 
Nováček
Nováček

Založen: 24. listopad 2014
Nahoru
Dobry den

Chcem sa opytat mam kit https://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-dd ... 245861.htm a chcel by som to rozsirit aspon na 16gb cize by som dokupil dalsi kit mozte mi poradit po com sa pozerat casovanie musi sediet ? jaksi taksi mi uz nestaci ram lightcache u vrayu strasne papa

dakujem


 Profil  
 Předmět: Re: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2016, 17:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Casovani sedet nemusi, ale je to o problem mene, kdyz sedi.
Stejne casovani i napajeni ramek maji tyto pameti
https://www.alza.sk/corsair-8gb-kit-ddr ... 6.htm?o=85
Ale kdyby sis koupil pameti se stejnym casovanim ale jinym napajenim,
tak by to deska mela umet rozdelit, at napaji kazdou spravnou voltazi,
ale pro klid duse radsi vzit takove co jake mas ty, tzn. 1.65V

_________________
Ipad 4 16GB silver / XBOX ONE X 1 TB


 Profil  
 Předmět: Re: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2016, 18:02 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Pokud nemáš nějak archaickou desku, která nezkousne 8GB moduly, volil bych tuto RAM https://www.alza.sk/kingston-8gb-ddr3-1 ... 5.htm?o=20

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2016, 18:16 
Nováček
Nováček

Založen: 24. listopad 2014
Nahoru
dosku mam tuto https://www.alza.sk/gigabyte-z87-hd3-d4 ... lternativy

a nebude problem ked to bude 1 pamet ?


 Profil  
 Předmět: Re: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: st 2. březen 2016, 18:17 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Deska je OK, problém s 1 modulem nebude, alespon máš otevřenou cestu, pokud ani toto nebude stačit, malé 4GB moduly bych už dnes nekupoval.

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: Kingstone hyperx
PříspěvekZaslal v: pá 4. březen 2016, 08:01 
Nováček
Nováček

Založen: 21. říjen 2015
Bydliště: Brno
Nahoru
A to pak pojedou dva moduly v dualu a jeden ne? Nebo ani jeden v dualu?

_________________
MB: msi 970 gaming, CPU: amd fx 4130, COOLER: scythe ninja 4, GK: msi r7 260x ocv1 2gb, RAM: 8gb kingston hyperx rage 1600 cl 9, PSU: BeQuiet! Pure Power L8 630w cm 80+ bronze, SSD: samsung 850 evo 120 gb, HDD: 3x, ATAPI:DVD rw, CASE: Silentium Pc M45w, Windows 10 64b


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.