Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 00:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Mam nechat 1GB v DUALu nebo za dobre penize prikoupit 512MB?
PříspěvekZaslal v: čt 8. únor 2007, 12:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Ahoj, sestavu mám viz popis (az na tu VGA ktera je zatim jeste u dodavatele a zatim jeste o ni nic nevim). Jedu na 2x 512MB na pametech Kingston Hyper-X v dualu, uvazuji o zakoupeni dalsiho 512MB modulu (totozneho), samozrejme ze pameti v DUALu uz nepojedou, mam moznost sehnat tento modul za super cenu 1100,-
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TU0TV4Y3
Myslite si ze do toho mam jit?? Mel bych samozrejme namisto 1GB v DUALu 1,5GB v SINGLE...
Predtim jsem vlastnil desku MSI KT6V-LSR a jel jsem stejne porad v SINGLE rezimu..a rozdil jsem moc nepoznal..
pokud to tady nekde je omlouvam se a smazte muj prispevek uprime nestihl bych ho hledat pisu z prace..
DEKUJI kotas

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. únor 2007, 13:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Ani na ty NF2 neni rozdil mezi dualem a singlem velkej, pokud používas aplikace (hry) ktery opravdu chtej vic jak 1GB RAM, tak ti víc pomuze vetší ram nez dual na NF2...

Akorat bych to nejdriv otestoval, 3 moduly na tyhle tvojí desce (ASRock K7NF2-RAID (nForce2ULTRA400) - radsi to sem davam, podpis za chvili zmeníš :roll: ) muzou bejt slušnej porod. Můžou a nemusí :)

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 10. únor 2007, 00:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Tak zitra rano si ten 512MB modul koupim, na netu jsem nenasel ze by byly nejake problemy v kombinaci 3x512MB na nForce2U400, konkretne ASRock K7NF2-RAID? pokud nekdo nejakem problemu vi at napise..dik
//Tak mam uz treti totoznou RAMku a jedu tedy na 3x 512MB DDR 400MHz :-)
Nemam cas zkouset testy a kompatibilitu (nejsem doma), ale zatim jsem to testnul v EVEREST a SANDRA2007 a tvari se to v pohode tak doufam ze to tak zustane..-

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: )
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 15:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2007
Bydliště: Český Krumlov
Nahoru
Stouhle sestavou si myslím že je uplně fuk jestli jedeš 1gb v dualu nebo 1,5 v singlu...Určitě se přikláním u této desky a cpu k 1,5 v singlu..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.