Eddward napsal:
Nie som si isty ci dvihnes nejak vyraznejsie vykon u hier. V tom skor vynika Skylake s DDR4. Pri Haswelloch som ja osobne nijak zvlast zaujimave vysledky nevidel.
Mozes to skusit, len upozorujem ze taktovanie a testovanie pamäti je pomerne zdlhave co vzhadom k nizkej pridanej hodnote sa skoro rovna strate casu.
Skus si 2133 9-9-9-24 1T 1,65V ako pisali na PCT. Ak to bootne do windowsu tak skus nejake rychle benchmarky typu Cinebench R11.5, R15, HyperPI 32M a potom trebars pustit na hodinku AIDA64 memory stability test. Potom nejake hry vyskusat. Finalnu stabilitu neotestujes nijak inak ako v realnej prevadzke. Neexistuje nijakych 100%tny test. Mozno jedine keby si nechal 24hodin bezat Memtest vcelej ramke.
No řešil jsem to v threatu upgrade sestav bylo mi řečeno abych pořídil taktovací i7 haswell + poladil takty rámky že bych z toho mohl vytriskat ještě nějaký další výkon. A pokud bych takhle ramky taktoval mám to nastavit ručně
V intelacke utilite nebo přes BIOS protože v BIOSu lze nastavit takt pamětí ale nějak mi nelze nastavit voltaz a časování ani comand rate zkusím poslat screenshot BIOSu až se dostanu domu.