PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

BIOS ukazuje menši speed
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=20&t=271683
Stránka 1 z 1

Autor:  Lukylukee [ so 22. prosinec 2018, 22:35 ]
Předmět:  BIOS ukazuje menši speed

Ahoj, mám 2x ramky kingtson hyperx 3200hz 4gb a 2x corsair 3200hmz 2x4gb ale v biosu mi ukazuje speed 2400 hmz. Prosim o radu. děkuji

http://www.img.tpx.cz/uploads/92C65745- ... 16B8F.jpeg

Autor:  rAA [ so 22. prosinec 2018, 22:43 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

3200hz Maji pri zapnutem xmp profilu ,kterej zapnes v biosu.

Autor:  Lukylukee [ so 22. prosinec 2018, 22:59 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

Mam tam tady toto http://www.img.tpx.cz/uploads/88760017- ... E4DFD.jpeg
http://www.img.tpx.cz/uploads/88760017- ... E4DFD.jpeg

moc se v tom nevyznam :/

Autor:  rAA [ so 22. prosinec 2018, 23:20 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

A i kdyz tam nastavis toto,tak nejedou na 3200hz?

Autor:  Lukylukee [ so 22. prosinec 2018, 23:30 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

Nezkoušel jsem, nevím kterou možnost zkusil sem jen manialně dát hodnotu ve výběru na 3200 mhz a pc se mi 2x nezapl a na 3. pokus to hodilo bios a musel sem to dát z5

Autor:  rAA [ so 22. prosinec 2018, 23:37 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

Jestli nebude problem ,to ze mas dva ruzne vyrobce.Ale nevim,jak je to u AMD,ale u intelu je podobna moznost ,jako si ukazoval v tvem biosu,xmp I a xmp II.

Autor:  Lukylukee [ ne 23. prosinec 2018, 12:56 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

Zkusil sem dát ten 1. profil a nefunguje pc se 2x vypne a pak naskoči obrazovka že to musim nastavit z5 na 3400mhz

Autor:  rAA [ ne 23. prosinec 2018, 13:05 ]
Předmět:  Re: BIOS ukazuje menši speed

Zkus tam nechat jen jedny ram.Zkus ten profil.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/