PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

32GB RAM bootuje jen s HD 5870, ne s GTX 980 Ti
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=20&t=273445
Stránka 2 z 2

Autor:  jendabek [ st 6. březen 2019, 21:34 ]
Předmět:  Re: 32GB RAM bootuje jen s HD 5870, ne s GTX 980 Ti

Tahle deská má jen 4 sloty.
Promiň, tvého původního příspěvku jsem si nevšiml.

Autor:  DOC_ZENITH [ st 6. březen 2019, 22:44 ]
Předmět:  Re: 32GB RAM bootuje jen s HD 5870, ne s GTX 980 Ti

Uff that to je mizérie, sorry ani jsem jí nerozkliknul, počítal jsem s tim že většina 1366 desek má 6 slotů. No tak to ten jeden modul je fakt dost na škodu, protože posledních 8GB máš jen rychlostí single-channelu (pokud to zrovna funguje ok).

Autor:  jendabek [ st 6. březen 2019, 22:53 ]
Předmět:  Re: 32GB RAM bootuje jen s HD 5870, ne s GTX 980 Ti

Pro mě je zásadní ta kapacita, než jesti je to někde o trochu rychlejší nebo pomalejší ... pořád lepší, než když swapuje HDD :) Hlavní je, aby to nepadalo... Prime95 jsem nastavil aby zaplnil celou paměť a nechal jsem to běžet asi hodinu a v pohodě, mezitím normálně funguju, ale práce (Blender, Photoshop apod) pořádně přijde až zítra.
Dám rozhodně vědět, jestli je vše OK či jak.
Zatím fakt MOOOC díky, jste tady opravdu chytrolíni!
8-) :idea:

Autor:  jendabek [ st 6. březen 2019, 22:55 ]
Předmět:  Re: 32GB RAM bootuje jen s HD 5870, ne s GTX 980 Ti

Ještě mě napadá, jestli se dá něčemu přispět nastavením RAM v BIOSU - a jakým?

Stránka 2 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/