PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Chyba v Memtestu
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=20&t=277893
Stránka 2 z 2

Autor:  AllowedCry [ čt 17. říjen 2019, 10:20 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

Mi to přijde celkem logické, když už existují nějaké primární sloty, tak na tom asi fakt záleží. Otázka, kdyby jsi měl ještě dva páry a zapojil, jestli by to bylo stabilní i nadále.

Autor:  Mirek E. [ čt 17. říjen 2019, 10:43 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

Mam 3333MHz verze Predatoru. Muzu zkusit jak by to bylo stabilni s 32GB. Predpokladam, ze na 3200MHz pri stejnem casovani pobezi.

Autor:  Mr_Trollfan [ čt 17. říjen 2019, 11:52 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

AllowedCry napsal:
Mi to přijde celkem logické, když už existují nějaké primární sloty, tak na tom asi fakt záleží. Otázka, kdyby jsi měl ještě dva páry a zapojil, jestli by to bylo stabilní i nadále.

Porozmyslaj ako funguje daisy chain zapojenie a hned ti docvakne preco sa udavaju preferovane sloty ram.

Autor:  rbclass [ čt 17. říjen 2019, 14:26 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

Mirek E. napsal:
No hele, ono to vsechno asi bude trochu jinak. :-D
Jsem idiot a pameti logicky dal do A1 a B1 slotu, jenze podle manualu maji byt v A2 a B2.
Proto jsem je prehodil, nastavil XMP, zapnul P95 a voala, pul hodiny stabilni pri Large FTTs testu, ktery ma zatizit radic a pameti. Ted jede Memtest, tak uvidim jak to dopadne. Pred tim to hodilo errory po 2.5 hodinach. Cas mam, jede to, tak se uvidi. :oops:

hm,nie je jedno v akom slote su pamate ? v akom manuale to bolo ? len sa pytam,nech sa nieco poucim,je mozne ze to mam zle aj ja

Autor:  killerek [ čt 17. říjen 2019, 16:47 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

V manualu k desce mas většinou uvedeno, ze při osazeni urciteho poctu modulu mas pouzit urcite sloty a A2/B2 pro dva moduly je snad uz tak trochu standard.

Autor:  Mirek E. [ čt 17. říjen 2019, 17:14 ]
Předmět:  Re: Chyba v Memtestu

Pri skladani pocitace s ASrock deskou a i5 procesorem jsem se do manualu nedival, proto jsem dal pameti do A1 a B1 slotu, tedy blize k socketu. Pokud se osazuji jen 2 moduly, maji ale byt ve slotech A2 a B2. Je to uvedene v manualu jak v online verzi tak tistene.
U druheho pocitace s Asus deskou a R5 3600 jsem se uz do manualu podival. A je tam taky uvedeno, ze 2 moduly maji prijit do A2 a B2 slotu. Tedy dal od socketu. :)

Stránka 2 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/