Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 11:46

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 74 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. leden 2007, 18:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2004
Bydliště: Praha 6
Nahoru
jak rikam , bohuzel mi to veme jenom ve slotech vedle sebe. a to single channel, jinak se mi to nenahodi

_________________
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 10. leden 2007, 08:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2006
Nahoru
the_macik napsal:
jak rikam , bohuzel mi to veme jenom ve slotech vedle sebe. a to single channel, jinak se mi to nenahodi


Dej "FSB" na 200MHz a takt pamětí na 166MHz a zkus to znova. V testech mi A-Data 512MB DDR500 nechodily výše jak 440MHz při dualu, při sigle mi chodily na 540MHz.

_________________
http://www.techpowerup.com/gpuz/992wm/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. leden 2007, 23:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2004
Bydliště: Praha 6
Nahoru
no to by me ale pak zajimalo proc mi nejely ani bejvaly DDR 500 ktery tam pred tim nez sem cistil desku normalne fachaly.fakt sem byl nejvic opatrnej, ze bych neco utrh nebo tak...

_________________
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. leden 2007, 20:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
mam takovy mensi problem.. Mam USB klavesnici, memtest mam na CD s linuxem (ma ho prakticky kazde liveko) - nicmene syslinux (ted doufam ze na liveka se pouziva syslinux) neumi pracovat s USB klavesnici.. :oops: Po ruce zadnou AT klavesnici nemam (mam jeste baby-AT desku :oops: ).. Je tu nejake reseni nez sahat pod stul a zapojovat ji/schanet PS2 klavesnici a zapojovat ji? (PS2 klavesnice bude potreba po upgradu - proto mam USB klavku :wink: )

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2007, 20:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
zajimalo by me, jestli mem testem pameti testujete z windu nebo z boot CD. je totiz zajimave, ze pri testu pameti ve windech mi mem test nehodi zadnou chybu a kdyz testuji z boot CD, tak mam asi 5 chyb. ted nevim, cemu presne verit, ale test pod DOSem bude zrejme daleko verohodnejsi. nebo ne?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. leden 2007, 14:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. březen 2004
Bydliště: Praha 6
Nahoru
tak uz vim proc mi nejely na dual..
jeden clvoek mi tu psal, ze se mu po vymene chladice CPU delo totez.pak kdyz zkusil jiny CPU tak mu to jelo.tak sem se teda podival a co nevidim, dva ohly piny na procaku, fakt jak sem tohle moh udelat to nevim.tak je narovnam a vuala, jede to:) :)
totez se mi delo s lcdckem, ohnlu sem omylem jeden pin a pak mi ho wokna nemohly najit a furt tam byl jako "analog display"
diky za pomoc kazdopadne


Chci se zeptat, je mozny, ze mi ramky neutahnou FSB 300, ale jen 280?delicku pochopitelne zmenim, ale pri 300 mi ten comp pri hre totalne zmrzne, nybrz pri 280 slape bez problemu.

_________________
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 27. únor 2007, 13:50 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 26. únor 2007
Nahoru
Zkuste http://www.goldmemory.cz/ je to nejlepsi co jsem slyšel na tesyt RAMek. :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 31. březen 2007, 21:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Umi nejaka verze memtestu otestovat vice nez 3,3GB RAMky?
Zkousel jsem nejnovejsi a zadne verze neumi otestovat vice nez neco malo pres 3,3GB....mam ted v compu 4GB a potrebuji to testnout jestli ty ramky jsou ok a budou fachat s tema soucasnyma, takze otestovat je solo je pro me bezvyznamne.

Muze to byt i jiny program, hlavni je aby videl celou kapacitu a take ji otestoval.

Diky za tipy.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. srpen 2007, 17:03 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
memtest mi hlasi chybu na 4352 a 4368MB. ako je to mozne ked mam len 4096MB ram. tuto chybu hlasi pri kazdom casovani.

// a najvacsi problem je ze ked hram BF tak mi to vzdy po piatich minutach padne do bluescreenu

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. srpen 2007, 15:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. srpen 2006
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Nahoru
taky mám zajímavej problémek...s Athlonem 64 3200+ (Venice) v pohodě, podtaktovanej jak prase, napětí minimální, FSB 220 MHz, paměti jely v poho na DDR400 s defaultním časováním

teď jsem koupil X2 4800+, dal FSB na 210 MHz, asi po týdnu to po tvrdým restartu už to nenaběhlo, nepomohlo nic než dát FSB na 205MHz, po týdnu zase začal BOINC dělat chyby ve výpočtech a BitLord padal

od té doby mi StressPrime na test paměti vždycky spadne nejpozději do 20 minut, zkoušel jsem všechno možný - s RM Clockem i bez, různý napětí pamětí i dát je na DDR333 i jenom jednu paměť a stále nic

předesílám že Memtest86+ nenašel ani po 12:00:00 žádnou chybu, chystám se zkusit GoldMemory; případně co to může být? paměti se dost hřejí ale myslím že to bývalo i horší, navíc jsem se teď vysral na servis a přetrhnul pečeť, case mám otevřenou (všechny teploty jsou min. o 5 stupňů níž).

ADD// takže jsem to zkusil no a...problémy se dějí jen v systému XP x64


 Profil  
 Předmět: teplota
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2007, 11:54 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. únor 2007
Nahoru
Poznám nějak v systému, že se mi paměti přehřívají, aniž bych otevíral case?Díky za odpovědi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. říjen 2007, 17:58 
Nováček
Nováček

Založen: 17. říjen 2007
Nahoru
Mám problém ze zamrzavaním PC tak jsem zkusil memtest a toto mi vyšlo. Nerozumím tomu ale jestli jsem to dobře pochopil tak jsou paměti v pr...i. Poradite někdo.
kod: http://img84.imageshack.us/img84/4849/memtestne2.jpg


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. říjen 2007, 18:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
motis napsal:
Mám problém ze zamrzavaním PC tak jsem zkusil memtest a toto mi vyšlo. Nerozumím tomu ale jestli jsem to dobře pochopil tak jsou paměti v pr...i. Poradite někdo.
kod: http://img84.imageshack.us/img84/4849/memtestne2.jpg

skus pridat napatie a/alebo zhorsit casovanie

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. prosinec 2007, 00:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ahoj kamos si stahnul memtest soubor por bootovaci CD a kdyz to vypalil na cd ten (image?) soubor tak mu to proste na tom cd nenalejza a nenastartujemu to pri bootovani......musi se delat neco zvlastnih kdyz to chci pres to cd nebo je chyba nekde jinde....ja si to chci udelat taky na cd ale chci aby mi to fungovalo :)

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. prosinec 2007, 08:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
ked vypali ten image na CD spravne tak fakt vyzera ze tam nic nieje
aj v readme pisu ze vsetko je v boot sektore CD

a ma nastavene bootovanie z CD prioritne?

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 15:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak sem image vypalil na cd...dal sem v biosu aby to bootovalo z CD ...chvili se CD nacita a potom se normlane zacne nacitat windows

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 15:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
ja ked som to vypalil tak to normalne bezalo

vypalil si to cez nera s nejakym divnym nastavenim alebo si len 2x klikol na image a vypalil?

napalku mas IDE alebo SATA?

co keby si odpojil disky a nechal iba mechaniku?

alebo si to skus napalit inde na ine medium, malo by to ist

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 15:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
normalne mam to Nero smart..tak dam vytvorit datove CD..hodim tam ten image a vypalim to........

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 15:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
Walker napsal:
normalne mam to Nero smart..tak dam vytvorit datove CD..hodim tam ten image a vypalim to........


a tu je ta chyba


rozbal ten image a normalne nan 2x klikni

mal by sa spustit nero burning rom a nacitat image a ty das len burn a nic nenastavujes

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 18:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
jcdenton12 napsal:
Walker napsal:
normalne mam to Nero smart..tak dam vytvorit datove CD..hodim tam ten image a vypalim to........


a tu je ta chyba


rozbal ten image a normalne nan 2x klikni

mal by sa spustit nero burning rom a nacitat image a ty das len burn a nic nenastavujes


jj ja sem vul :? dik :) ja uz si to precet v Read me .... stjne diky za radu :) :oops:

sem si konecne udelal ten spravnej CD image toho Memtestu..jenze jakmile to zacne bootovat tak se tam napsie Loading a par tecek az sebou a zacne tam blikat podtrzitko a nic se nedeje......

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 74 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.