Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 1. prosinec 2020, 04:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: čt 14. leden 2010, 14:23 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
Zdarte mam nejake ddr1 1gb pameti znacka je om1 nebo nejak tak jsou to porste klevne moduli a chtel bych zvysit jejich frekfenci aspon na 216mhz abych nemel po pretaktovani podtaktovane pameti.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: čt 14. leden 2010, 14:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
aby sme dodrzali rovnaku uroven konverzacie, mja odpoved znie: nj, tak to sprav...

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: čt 14. leden 2010, 18:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2006
Bydliště: World of METAL
Nahoru
2drp: Bohužel moje věštecká koule je v opět v servisu, takže budeme potřebovat minimálně vědět co máš za desku, ideálně procesor atd.

2Wuuduu: Příště se podobných komentářů prosím tě zdrž.

_________________
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: čt 14. leden 2010, 18:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2009
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Stáhni si CPU-Z a podívej se na kartu SPD - tam najdeš o jakou paměť se vlastně jedná.

Na kartě Memory pak, jak nastavená vlastně běží.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: pá 15. leden 2010, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
A jinak není nic jednoduššího,než to tedy přetaktovat a vyzkoušet (ať už samotnou paměť třeba Memtestem při nabootování z CD nebo flashdisku),nebo rovnou jako celek,jsi-li si jistý stabilním CPU.Těch 216 MHz by měla snést každá slušnější DDRka.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: pá 15. leden 2010, 20:09 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
jsou to am1 400mhz.Vcil sem jich dal na 208mhz a casovani 2,5 3,3,6 a volty 2,7v nevite nekdo jak to mam otestovat predem diky.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: so 16. leden 2010, 15:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Orthos a Prime95 na nastavení Blend,Super Pi a Hyper Pi na 32M,Memtest,OCCT,atd. - je toho málo na výběr?


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: so 16. leden 2010, 21:28 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
orthos chybu nenasel ale windows memori diagnostik ve vistach pri rozsirenem trstu chybu nasel v 21%


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: so 16. leden 2010, 22:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. únor 2008
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Nahoru
Zkus ještě LinX Linpack.

_________________
Z370 Fatal1ty | i5 8600K@5GHz&1.33V + delid + NH-D14 | 16GB 3200MHz | MSI R9 390 @ -100mV
970 EVO 250GB | WD 1TB | Seagate 2TB | Seasonic 550W FPG | FD Meshify TG Dark

Razer Basilisk, Cynosa, Nari Wireless | Samsung 27" Curved
Dílna: Prime H310M-A | Pentium G5400 + 212 Black | 16GB 3000MHz | GTX750Ti 2GB @ 1340/6600MHz
970 EVO 250GB | WD 500GB 2.5" | Seasonic 500W | FD Define C | Dell 27"


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: so 16. leden 2010, 22:20 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
tak memtest taky chybu nenasel takze chyba neni a ten program je asi chybny muezte lock.Tet resim mam oem verzi xp ale koupil sem si novou zakladni desku a vtom pripade me nefunguje aktivace xp nevit ejak se to da vyresit? Uz sem psal email na microstoft.


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: ne 17. leden 2010, 14:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
Nainstaluj systém a dej aktivovat přes net - v 90% případů proběhne bezproblémově i u OEM verze a na jiné desce,pokud neměníš sestavu 3x do měsíce.Ověřeno na více zkušenostech přátel i vlastní (EPoX MF570 SLI, Athlon64 X2 5000+ za konfiguraci v podpisu - aktivace bez problému).


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: ne 17. leden 2010, 20:07 
Červená karta
Červená karta

Založen: 25. listopad 2009
Bydliště: Argentina
Nahoru
jo a pls ktery ten soubor je stou kativaci abyhc ho potom mohl dat do upravenych win kde me nejde aktivace?


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: ne 17. leden 2010, 21:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Afaik, pokud vyměníš desku, windows už neaktivuješ, jelikož OEM verze je vázaná na HW (dříve na všechny základní komponenty, po změně podmínek právě na desku). A žádnej aktivační soubor si win neukládá, nemyslim si že se to dá vyřešit nějak jednoduše.opravte mě,pokud se pletu Zkus to po telefonu, třeba to projde, ale pochybuju.

//tak se pletu,po telefonu by to mělo jít v klidu,pokud to je max třetí aktivace,pak už se jim to asi líbit nebude

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset


 Profil  
 Předmět: Re: pretaktovani ddr1 oem
PříspěvekZaslal v: po 18. leden 2010, 14:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. prosinec 2004
Bydliště: Olomoucko
Nahoru
drp napsal:
jo a pls ktery ten soubor je stou kativaci abyhc ho potom mohl dat do upravenych win kde me nejde aktivace?


Myslíš tohle?:
http://jirivanek.eu/aktivace-systemu-windows-xp-neni-po-reinstalaci-nutna

Osobně bych to aktivoval a nebál se toho,u Microsoftu jsou fakt už mnohem benevolentnější,než to bývalo - na 90% ti to aktivují i přes net.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.