Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 26. květen 2020, 22:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Měřič spotřeby neměří Pc pri výkonové špicce V 3DMarku
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2019, 23:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2004
Bydliště: Vysocina- Havlickuv Brod
Nahoru
Ahoj,

mám zvláštní dotaz. Mám už dlouho měřič spotřeby energie. Energy Check 3000.
http://www.produktinfo.conrad.com/daten ... otreby.pdf

Jsem s ním spokojený, ale mám problém. Testoval jsem spotřebu celkového systému u pc v 3dmark2006-2012. Hlavně u 3dmarku 2012 mi neměří spotřebu. Jedná se speciálně o test ve Fire Strike-demo, kde špička překračuje zřejmě 300w téměř celý test. Poslední číslo jsem tam viděl 295w, pak tam skáče 0.
Grafické testy Ice storm a Cloud gate ukazují odběr cca 260w.

Meřil jsem jěště pro kontrolu rychlovarnou konvici a ukazuje 1995w. Meřič má max. výkon 3000w.

Napadá mě, že je ke konci sil zdroj a proto nějakým způsobem nejsou vyhodnocená data z něj. Zdroj mám 400w. Proč by ale meřič neměřil :D

Vím, že je to prkotina, ale chtěl jsem porovnat všechny moje GK a spotřeby na max.


 Profil  
 Předmět: Re: Měřič spotřeby neměří Pc pri výkonové špicce V 3DMarku
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 08:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Žádna data ze zdroje to nevyhodnocuje, prostě to měří elektrický výkon, který tím měřákem teče. Ale proč ti to ukazuje 0, to netuším.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Měřič spotřeby neměří Pc pri výkonové špicce V 3DMarku
PříspěvekZaslal v: út 19. únor 2019, 09:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Nahoru
zkus jinej..

_________________
PC: CPU: i7 8700K@5.1|AVX -1|1.355V|Delid (NOCTUA NH-D15), RAM:2x8GB 3,2GHz CL14 G.Skill TridentZ, MB: GA Z370-HD3P, GPU: ASUS STRIX GTX1080Ti, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 850 EVO 1TB, PSU: Seasonic Prime 650W Titanium, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW + 2x iiyama E2473HDS
NAS: ASRock Q1900DC-ITX, 2x4GB DDR3L 1600MHz RAM, 120GB SSD + 4TB WD RED, Xubuntu 16.04 LTS x64


 Profil  
 Předmět: Re: Měřič spotřeby neměří Pc pri výkonové špicce V 3DMarku
PříspěvekZaslal v: st 20. únor 2019, 10:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. srpen 2004
Bydliště: Austerlitz
Nahoru
Tak změř cokoliv jiného, ideálně s podobným odběrem ze sítě. Ať víš jestli je ten měřák v háji.

_________________
UFO PORNOOOOO!
"To není meloun!!!"
Obrázek


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.