Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 26. květen 2020, 22:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak vytisknout 2x A5 na A4, když je jedna A5 otočená?
PříspěvekZaslal v: ne 21. duben 2019, 11:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. srpen 2006
Nahoru
Mám problém, a nevím co s ním.
Resp. problém nastal až s novou tiskárnou Brother.
Předchozí tiskárny OKI, Canon, Minolta to uměly řešit přímo tiskovým ovladačem.
(Ne, vyměnit tiskárnu není řešení.)

Už roky tiskneme popisky složek tak, že máme Word dokument, kde jsou dvě stránky formátu A5. Jedna A5 je naležato, druhá je nastojato. Toto se vždy vytiskne na jednu A4 na samolepící arch, který je uprostřed přeříznutý, takže dostanu dvě A5 samolepky.

Problém je v tom, že aktuální tiskárna Brother neumí při tisku tu jednu A5 otočit.
Potřeboval bych nějaké i náhradní řešení, jak třeba z Wordu ty dvě A5 vytisknout do PDF.
Popř. jak výsledné PDF se dvěma otočenými A5 stisknout/spojit do jednoho souboru A4?
Protože výsledné PDF si už pak na samolepku A4 umím vytisknout jednoduše.

V příloze jsou ukázky jak to vypadá v tom Wordu, a jak to má vylézt z tiskárny.
Má někdo nějaký nápad, jak to vyřešit?


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Pracovní mobilní stanice HP ZBook 15u G6
i7-8565U + 32 GB DDR4 + 1 TB M.2 SSD + AMD Radeon WX3200 4 GB + 15,6" displej 3840x2160 / 400 nits
Windows 10 Pro / Office 2016 Pro / ePLAN Electric P8 / AutoCAD LT / DDS CAD Electrical
audio: Casea Aquila MkII optikou do Lyngdorf TDA 2200+ přes Kabelguru Venom BiWi do Quadral Vulkan MkV
Foto: SONY A9 + Samyang 14/2.8 + Sony FE 35/1.4 + Zeiss Batis 85/1.8


 Profil  
 Předmět: Re: Jak vytisknout 2x A5 na A4, když je jedna A5 otočená?
PříspěvekZaslal v: ne 21. duben 2019, 12:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zkus program FinePrint.
https://m.fineprint.cz

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.