Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 18. leden 2021, 08:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak je to se zapojením ATX konektoru zdroje
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 09:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. červen 2014
Bydliště: Milbohov, Ústí n/L
Nahoru
Potřebuji si vyrobit centrální napájení 12/5V pro všechny mé periferie( dokiny, huby, čtečky, TB, převodníky.. Pořídil jsem si hotový tišťák( osazený svorkami na 12/5/3.3V ale do tohoto bazmeku se zapojí ATX konektor ze zdroje. Jelikož tam chci dát 300W TFX , který má 2x12V/18+18A tak jaký budu mít výkon POUZE přes ATX? Jde přes něj celý výkon zdroje, nebo se to poměrově dělí ve zdroji ? Vím, že na PCI jde před slot napájení pro grafiku max snad 75W. Jinak různé redukce na pci-e mají až na rarity vlastní externí napájecí konektor.

_________________
iMac 27" i7


 Profil  
 Předmět: Re: Jak je to se zapojením ATX konektoru zdroje
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2020, 20:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. srpen 2006
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Nahoru
Esli dotaz zní, kolik můžeš tahat z 20+4pin Main ATX konektoru na 12 V, tak odpověď je že přibližně 14 A s 18AWG vodiči.

Konkrétní rozdělení proudu na konektory bys měl zjistit u výrobce.

_________________
Kvalitní mikrospínače pro myši a klávesnice, elektrolytické kondenzátory, akumulátory, baterie aj.; repase akuzařízení aj.; bazar PC, komponent a příslušenství; elektromontáže silnoproud, slaboproud


 Profil  
 Předmět: Re: Jak je to se zapojením ATX konektoru zdroje
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2020, 20:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. červen 2014
Bydliště: Milbohov, Ústí n/L
Nahoru
Díky, takže budu muset vymyslet něco jinýho.

_________________
iMac 27" i7


 Profil  
 Předmět: Re: Jak je to se zapojením ATX konektoru zdroje
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2020, 20:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. srpen 2006
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Nahoru
A cotomájakobejt vlastně? :mrgreen:

_________________
Kvalitní mikrospínače pro myši a klávesnice, elektrolytické kondenzátory, akumulátory, baterie aj.; repase akuzařízení aj.; bazar PC, komponent a příslušenství; elektromontáže silnoproud, slaboproud


 Profil  
 Předmět: Re: Jak je to se zapojením ATX konektoru zdroje
PříspěvekZaslal v: út 18. srpen 2020, 20:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. červen 2014
Bydliště: Milbohov, Ústí n/L
Nahoru
Mám u stolu na stole všade různé dockiny, huby, převodníky atp, a každý má svůj adapter , všude bordel o který zakopávám. Koupil jsem si hotový tišťák, kam se píchne ATX konektor a z něj jdou na svorky 5/12/3.3V . Takže si udělám kabely s jackem a pak z jedné malé krabičky na stole jdou jen kablíky k zařízení.

_________________
iMac 27" i7


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.