Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 21. říjen 2018, 08:52

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: út 31. říjen 2017, 18:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Neni potreba plytvat drahocenym mistem ve schrance SZ... nic prevratneho ani tajneho to neni.

1. Otevru https://pctforum.tyden.cz
2. zadam jmeno/heslo
3. objevi se hlaska ve stylu prihlaseni probehlo uspesne
4. v momente presmerovani forum vygeneruje adresu
Kód:
https://pctforum.tyden.cz:80/index.php?sid=....

5. coz samozrejme vede k chybe viz vyse
6. pokud vcas zareaguju a presmerovani zrusim, chyba se pochopitelne neobjevi (protoze se nevygeneruje chybny odkaz)

To je vsechno.

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 1. listopad 2017, 19:50 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Brno / Břeclav
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Trochu jsem tu promazal ty prispevky typu "me taky, me taky"...

Dle vyjdreni hostingu pry opravili problem s :80 presmerovanim. Zkuste...


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 1. listopad 2017, 19:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Ano, ted uz presmerovani probehlo korektne. Diky.

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 1. listopad 2017, 20:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Brno
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
konecne, diky bohu :!:

_________________
Ryzen 5 2600X, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 16GB 3000Mhz, GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6G, ADATA XPG SX8200, M.2 - 480GB, Samsung 850 250GB EVO, WD Green 1TB, Seasonic S12II-520, Xigmatek Asgard, DELL U2414H, GB M6900, Genius GX-Gaming Imperator, Genius SW-G2.1 1250


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: so 11. listopad 2017, 12:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Ted jsem si vsiml, ze po tom co jsem odpovedel nekomu na SZ a prisla mi odpoved, kterou jsem si precetl, tak mi horni panel ukazuje informaci.:
0 nových zpráv, -1 nepřečtených zpráv

_________________
Ipad 4 16GB silver / Sony Playstation 4 Pro 1TB BLACK


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: so 11. listopad 2017, 21:42 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
zajímavý, v Opeře 49 (poslední release verze) přes HTTPS chodí vše, ale když vlezu do nějakého threadu (viewtopic.php), zmizí mi ikonka zabezpečeného připojení a zobrazuje se jen unsecure, ala HTTP. ale přitom v URL je pořád HTTPS. na stránce jednotlivých fór (viewforum.php) nebo na indexu je to správně, korektně to vidí Comodo certifikát a TLS 1.2 protokol.
je to jen u mě nebo to takhle vidíte v jiných browserech taky?
edit: už to vidím. viewtopic.php není 100% šifrovaný. certifikát a TLS sice je aktivní, ale "page contains some insecure content".
edit2: no jasně, už jsem doma. obrázek v podpisu obecně není HTTPS, takže browser řve. v tomhle případě je to ale obecně v pořádku a nic s tím udělat nejde :)
takže ne bug, jen featura :)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


Naposledy upravil zombux dne so 11. listopad 2017, 22:02, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: so 11. listopad 2017, 22:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
To se ti ukáže na všech stránkách, kde se něco načítá z jiných serverů pomocí nezabezpečeného připojení (typicky obrázky).

Například ten ve tvém podpisu.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 10:30 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Brno / Břeclav
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
spajdr napsal:
... horni panel ukazuje informaci.: 0 nových zpráv, -1 nepřečtených zpráv
Obcas se stava, kdyz smaze druha strana zpravu, o ktere se tobe uz nacetla informace - neni dobre osetrena synchronizace v tomto.

Dal jsem to v administraci, tak se kdyz tak v SZ ozvi, pokud je porad problem.


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 15. listopad 2017, 01:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Teď je to v pořádku, díky za opravu.

_________________
Ipad 4 16GB silver / Sony Playstation 4 Pro 1TB BLACK


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: so 2. prosinec 2017, 15:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. červen 2014
Bydliště: Milbohov, Ústí n/L
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Tož mi už pár dní zase nechodí upozorňovací emaily na sledované nabídky, ani upozornění na SS. A ani v účtu nemám počet nových , nepřečtených zpráv. :(

_________________
iMac 27" i7


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 10. leden 2018, 19:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Prezerať toto fórum na mobile je utrpenie. Bol by som rád,ak by s tebou s tým niečo udelali

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: st 10. leden 2018, 20:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. srpen 2012
Bydliště: Dolní Domaslavice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Na mobilu uplně vpohodě, akorát si musím dát obrazovku na ležato, nevím jestli to není tím, že má mobil rozlišení 2560x1440, na starším to bylo trošičku horší, ale taky bez potíží...

_________________
Core i7 7700, Asus B150 Pro Gaming , 32GB DDR4, GTX 750Ti 2GB, Intel 535 120GB M2 SSD, SSD Samsung 750 EVO 250GB, LCD Dell 29"


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 13:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. květen 2007
Bydliště: Wildenschwert / Ústí nad Orlicí
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zdravím, doma mi fórum hlásí, že moje IP adresa byla trvale zabanovaná. IP nemám pevnou a můj poskytovatel s ní asi rád čachruje, protože za poslední tři dny mi mojeip.cz ukazovala 3 různé IP - trvalý ban se ale ukazuje vždy. Přitom přes mobilní data nebo z práce se normálně připojím, takže ban očividně není způsoben mým účtem. Mám tomu tedy rozumět tak, že mám doma s tímto fórem utrum, protože někdo na sdílené lince je hovado?

_________________
CPU i7-4770K @ 4,2GHz MB Asus Maximus VII Hero GPU RX480 Nitro+ 8GB RAM Crucial 2x8GB Cooler Scythe Ninja 4 + Noctua NF-P12 HDD Kingston HyperX 240GB SSD + Samsung F1 1TB HDD Case Fractal Define S + 3x Noctua NF-A14 PSU Corsair RM650x Sound Tascam US-122MkII + Superlux HD-681 EVO Periferie Dell U2515H + Tesoro Durandal + Roccat Savu


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 19:00 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
IP ban je kupodivu vázán na IP adresu, proto to v práci a z mobilních dat jede. Napiš do odpovídajícího vlákna nebo Wilíkovi do SZ žádost o odblokování.


//edit Wilik - presna odpoved


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: čt 22. únor 2018, 13:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. květen 2007
Bydliště: Wildenschwert / Ústí nad Orlicí
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Proto tam píšu, že mám na koncovém zařízení pokaždé jinou IP -> blokace tedy musí probíhat někde o úroveň výše u poskytovatele na IP, kterou neznám.

Samozřejmě jsem v první řadě posílal mail na adresu, která byla u té banovací hlášky pro kontakt s administrátory uvedena, ovšem reakce = 0. Tak jdu pohledat to "odpovídající vlákno" a napsat SZ Wilíkovi.

_________________
CPU i7-4770K @ 4,2GHz MB Asus Maximus VII Hero GPU RX480 Nitro+ 8GB RAM Crucial 2x8GB Cooler Scythe Ninja 4 + Noctua NF-P12 HDD Kingston HyperX 240GB SSD + Samsung F1 1TB HDD Case Fractal Define S + 3x Noctua NF-A14 PSU Corsair RM650x Sound Tascam US-122MkII + Superlux HD-681 EVO Periferie Dell U2515H + Tesoro Durandal + Roccat Savu


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: čt 22. únor 2018, 13:42 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Já na to koukal jak jsi mi psal SZ na ANV fóru a tu adresu jsem v seznamu zabanovaných nenašel.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: čt 22. únor 2018, 13:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. květen 2007
Bydliště: Wildenschwert / Ústí nad Orlicí
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Tak asi nějaké kouzlo. Teď jsem v práci, takže se na IP doma samozřejmě nepodívám. Včera večer mi fórum stále hlásilo IP ban, na aktuální IP jsem se ale nedíval, resp. si ji neuložil. Tak to dnes zkusím znovu.


//edit Wilik - promaz OT

_________________
CPU i7-4770K @ 4,2GHz MB Asus Maximus VII Hero GPU RX480 Nitro+ 8GB RAM Crucial 2x8GB Cooler Scythe Ninja 4 + Noctua NF-P12 HDD Kingston HyperX 240GB SSD + Samsung F1 1TB HDD Case Fractal Define S + 3x Noctua NF-A14 PSU Corsair RM650x Sound Tascam US-122MkII + Superlux HD-681 EVO Periferie Dell U2515H + Tesoro Durandal + Roccat Savu


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: po 23. duben 2018, 13:29 
Nováček
Nováček

Založen: 16. říjen 2010
Bydliště: Třinec
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zdravím.
Při přihlašování do fóra pomocí odkazu pro přihlášení (v pravo nahoře), vypsání přihlašovacích údajů tak automaticky přesměrovává na tuto adresu http://www.forum.pctuning.cz:443/index.php což předpokládám není správně ;-)


 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: po 23. duben 2018, 14:08 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Brno / Břeclav
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Pokud si nactu stranku fora - pctforum.tyden.cz (tj. davno nepouzivam od roku 2008 prevedenou domenu forum.pctuning.cz) a kliknu na odkaz "Přihlášení", tak se načte stranka ... viz obr.


Přílohy:
prihlaseni.jpg [73.67 KiB]
Dosud nestaženo
 Profil  
 Předmět: Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
PříspěvekZaslal v: út 24. duben 2018, 07:20 
Nováček
Nováček

Založen: 16. říjen 2010
Bydliště: Třinec
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zdravím Wiliku, no teď jsem to zkusil opět a už to nedělá. Asi opraveno. Ono to dělalo až po přihlášení. Automaticky se to přesměrovalo na adresu co jsem psal. Nicméně to již nedělá :wink:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Můžete zakládat nová témata v této sekci
Můžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.