Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 21. říjen 2020, 08:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: IP kamera v domácí síti
PříspěvekZaslal v: so 17. říjen 2020, 14:51 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. prosinec 2014
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Zdravím.

Pořídil jsem IP kameru, která mi přišla do práce. V kanceláři jsem ji hned otestoval. Sprároval jsem ji s mobilem a vše krásně fungovalo. Přivezl jsem ji domu a nic. Kamera se nechce napárovat. Je resetovaná a založil jsem pro appku radši i další účet. Kamera nepodporuje 5Ghz síť, mám router rozdělený na 2.4 a 5Ghz, takže tam by snad problém být nemohl. Zkusil jsem vypnout ještě WPS, ale stále se kamera nechce napárovat do sítě. Prosím o radu, kde může být problém?


 Profil  
 Předmět: Re: IP kamera v domácí síti
PříspěvekZaslal v: ne 18. říjen 2020, 09:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2005
Bydliště: Kadaň
Nahoru
já mám podobnou zkušenost s chytrými prvky, ať je to led pásek, nebo žárovky, prostě to s bridgem nespojím ani boha. Mám od TP linku ty 3 satelity. Šel jsem k máti, hodil tam jinou wifi a voalá? Jede to.. Takže bych tipoval, že můžeš mít obdobný problém jako já.

_________________
PC1: 9900K, Extreme 4, 16GB 3,6 Tridentz, 500GB EVO 850, 2080 X Trio, Fractal R6, Acer Predator XB271HUbmiprz
HTPC2: 8600K, Z390-I Strix, 16GB 3,2 HyperX, 120GB ADATA, 1050 Ti GamingX, Fractal Nano S, MG248Q
https://www.twitch.tv/shamp1x


 Profil  
 Předmět: Re: IP kamera v domácí síti
PříspěvekZaslal v: ne 18. říjen 2020, 13:48 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. prosinec 2014
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Ano, s tím jsem počítal, jelikož v práci mi to šlo normálně. Spíš bych rád nějak vyřešil nastavení toho routeru, u kterého to nejde. Dnes jsem vyhrabal starý router, zapojil jsem ho paralelně k tomu prvnímu a jedu přes něj jen tu IP kameru. Ale radši bych to měl vše na tom jednom. Každopádně díky za zkušenost.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.