Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 16:04

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 19:37 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2017
Nahoru
Ludia chcem sa opytať na druhotny win.
Mate nejake skusenosti?
Teda všetko pojde ako ma? alebo su nejake rozdiely?

Ak dostanem licenčny kod z druhotneho win. Musim mať nainštalovany presny win aby som ho mohol uplatniť?

Totiž našiel som na stranke predjacu druhotnych win, win 7 za 27€ s volnym upgrd na win 10.

Je to skvela cena ak ten win bude origo a šlapať ako ma.

Poradte prosim :razz:


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 19:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Košice
Nahoru
Skvela cena? Pozri ebay.

Je to v pohode funkcne.

_________________
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 19:42 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2017
Nahoru
Teraz ma napada.
Ja mam NTB nefunkčný odišla mi zakladna doska.
Mam tam win 7.
Nedalo by sa mi to použiť?


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 19:56 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2012
Bydliště: Staré Město u Uh.
Nahoru
Jo stahni si program co najde kod winu(pokud neni stitek na ntb) a mělo by to jet, uz jsem to tak jednou delal..

_________________
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Fractal Design R4, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34 2x 120mm fan, MB: MSI B450 Tomahawk, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2933Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 22:16 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2017
Nahoru
kod na zadnej strane NTB mam.
Je na to nejaky specialny navod ako to spraviť?
Alebo mi stači presna verzia win v novom PC a stači uplatniť stary kod v novom PC ( ten čo je na zadnej strane ntb )?


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2017, 22:52 
Nováček
Nováček

Založen: 17. březen 2017
Nahoru
Takže som sa konečne dočital ako na to.
V každom pripade super :)


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 07:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Casto je ten kod pod baterkou.

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 08:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. říjen 2016
Bydliště: Olomouc
Nahoru
urad napsal:
Ludia chcem sa opytať na druhotny win.
Mate nejake skusenosti?
Teda všetko pojde ako ma? alebo su nejake rozdiely?

Ak dostanem licenčny kod z druhotneho win. Musim mať nainštalovany presny win aby som ho mohol uplatniť?

Totiž našiel som na stranke predjacu druhotnych win, win 7 za 27€ s volnym upgrd na win 10.

Je to skvela cena ak ten win bude origo a šlapať ako ma.

Poradte prosim :razz:



Upgrade na WIN 10 už Ti nikdo legálně nabízet nejde :) Pokud nejsi postižený pak jsi vyjmut z těchto pravidel


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 08:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
normy101 napsal:
...Pokud nejsi postižený pak jsi vyjmut z těchto pravidel...


Píše se tam (na webu MS), jestli využíváš "assistive technologies", a ne, jestli jsi postižený, to je podle mě docela rozdíl. Ale prý že to jde tímhle způsobem upgradovat už jen přes infolinku? To bych si asi raději zjistil.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|Gainward RTX 3060 Ti Ghost|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|Samsung 970 EVO Plus 2TB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
Retro PC AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 09:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 02. říjen 2009
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Pořád to jde upgradovat, jen zaškrneš že máš tady to "postižení" nebo co to je a dál to už nikdo ověřovat nikdy nebude.


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 09:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. říjen 2016
Bydliště: Olomouc
Nahoru
werygood napsal:
normy101 napsal:
...Pokud nejsi postižený pak jsi vyjmut z těchto pravidel...


Píše se tam (na webu MS), jestli využíváš "assistive technologies", a ne, jestli jsi postižený, to je podle mě docela rozdíl. Ale prý že to jde tímhle způsobem upgradovat už jen přes infolinku? To bych si asi raději zjistil.


jde to stále a nepotřebuješ infolinku :) a když si to přeložíš :) ty jejich kompletní podmínky :) tak je to u nich druh postižení :)


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 13:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. prosinec 2016
Nahoru
Stačí prej když při čistý instalaci win 10 zadáš kod ze win7 a mělo by ti ho vzít.

Ale s tím klíčem ze starýho notebooku pozor. Pravděpodobně máš OEM licenci, takže ta by se neměla přenášet na jiný zařízení než s kterým jsi to koupil. Ale je tam možnost když OEM verzi koupíš a máš od ní účtenku, tak se to ruší a můžeš si to dát kam chceš. Ale upřímně si myslím, že to stejně nikdo řešit nebude.


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 13:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. říjen 2016
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Yamwen31 napsal:
Stačí prej když při čistý instalaci win 10 zadáš kod ze win7 a mělo by ti ho vzít.

Ale s tím klíčem ze starýho notebooku pozor. Pravděpodobně máš OEM licenci, takže ta by se neměla přenášet na jiný zařízení než s kterým jsi to koupil. Ale je tam možnost když OEM verzi koupíš a máš od ní účtenku, tak se to ruší a můžeš si to dát kam chceš. Ale upřímně si myslím, že to stejně nikdo řešit nebude.


To jak píšeš na začátku platí pouze pro Windows 7, který byl upgradovaný když to dovoloval Microsoft :) pak to půjde :) pokud nebyl aktivovaný a u toho sériového čísla není evidován upgrade tak se nainstaluje stále jen Win 7 :)


 Profil  
 Předmět: Re: Druhotny windows
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2017, 13:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. prosinec 2016
Nahoru
Jo tak jsem si to taky myslel, ale pak někdo psal, že to funguje i normálně, takže fakt nevim. Od zkoušeno to nemám.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.