Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 16:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Reinstal W10- zachování her
PříspěvekZaslal v: po 7. prosinec 2020, 09:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
Dobrý den, chci před CP2077 reinstalovat asi dvouleté W10, bohužel jsem se přestěhoval na ves, kde je pevný internet max 20MB/s a jelikož mám nainstalováno asi 3TB her a chci je v pc mít, je problém. Hry na Steam jsou v pohodě, tam stačí nainstalovat kliena a jedou, ovšem Uplay, Origin jsem musel instalovat znovat ( ještě s optikou takže to bylo v klidu) a předpokládám i GOG a Epic na tom budou stejně. Nevíte někdo existuje - li nějaká možnost aby to proběhlo jako u Steam ????? Dík za info předem :-)

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Reinstal W10- zachování her
PříspěvekZaslal v: po 7. prosinec 2020, 09:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. duben 2017
Bydliště: Frýdek Místek
Nahoru
Na Originu jsem tohle řešil následovně -
Hru si nakopíruju někam bokem na "D" třeba jak je nainstalována v Origin Games
Po reinstalu aktivuju stahování v klientu originu - vypnu origin - překopíruju tam hru zpět z "D" do Origin Games - Po otevření Originu se hra zkontroluje že je přítomna a nestahuje se

_________________
CPU - i7 8700k - GPU - 1080Ti - MB - Gigabyte GA Z370 HD3 - RAM - Kingston HyperX 2700Mhz CL15 - SSD - Kingston HyperX M.2 240G - DISK - WD Blue 1TB - Zdroj - EVGA Supernova 650 P2


 Profil  
 Předmět: Re: Reinstal W10- zachování her
PříspěvekZaslal v: po 7. prosinec 2020, 13:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
C1c1n napsal:
Na Originu jsem tohle řešil následovně -
Hru si nakopíruju někam bokem na "D" třeba jak je nainstalována v Origin Games
Po reinstalu aktivuju stahování v klientu originu - vypnu origin - překopíruju tam hru zpět z "D" do Origin Games - Po otevření Originu se hra zkontroluje že je přítomna a nestahuje se


O.K. Dík, zkusim to, já mám hry na D a E , takže by do nemusel bejt problém :-), u Steamu to právě tak nějak funguje i když tam je nechávám v adresáři klienta a pak jen toho novýho nainstaluju do toho adresáře :-)

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Reinstal W10- zachování her
PříspěvekZaslal v: út 8. prosinec 2020, 12:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. květen 2006
Nahoru
C1c1n napsal:
Na Originu jsem tohle řešil následovně -
Hru si nakopíruju někam bokem na "D" třeba jak je nainstalována v Origin Games
Po reinstalu aktivuju stahování v klientu originu - vypnu origin - překopíruju tam hru zpět z "D" do Origin Games - Po otevření Originu se hra zkontroluje že je přítomna a nestahuje se


Takže dík, povedlo se to ... Steam jen stačilo nainstalovat klienta do stejného adresáře, Uplay,origin,gog a dokonce i rockstar se jen zadala cesta a dalo to kontrolu a o.k. , jen Epic dělá problém, dokonce když sem zkoušel teda nainstalovat hru do adresáře Epic Games tak mi to instalaci bloklo, dokud jsem hru neodstranil, naštěstí tam mám jen asi čtyři hy :-) .. tak ještě jednou dík

_________________
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.