Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 20:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. listopad 2005, 11:11 
Nováček
Nováček

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: brno
Nahoru
to Dzin:

Ted sem se dival a mam zdroj:

Spire 315 WB&P4

a jeste nejaky hodnoty tam byly:

+3,3V*16A / +5V*25A / +12V*13A / -12V*0,8A / -5V*0,5A / +5VSB*2,0A

no myslel sem ze mi prodejce prodal case se zdrojem 350W, ale podle toho to vypadas ze ma jenom 315W,kua.

Jo a jeste.Zkousel sem vcera odpojit 2vetraky co jsou na casu a zatim to vali dobre.sice teplota CPU trosku vzrostla (na +- 45°C) ale to je OK,ne?

a tady je odkaz na tu skrin:
http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&Cat ... -CAXS6190B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. listopad 2005, 14:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
termixxx: Videl bych to na zdroj. Zkus si pujčit od nekoho jinej značkovej 350W, Fortron nebo Enermax a uvidiš... :)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 5. prosinec 2005, 00:19 
Nováček
Nováček

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: brno
Nahoru
Zdarec,
no tak situace vypada nasledovne.
Zdroj jsem reklamoval a zjistili ze mi do skrine dali zdroj 315W.Misto toho jsem dostal zdroj 350W, ale nejakej "no name", zeprej z eurocase. Wokňousy stale vytuhavaji,ale mene casteji. Takze "z blata do louze".Ted si zkousim sehnat zdroj 400W, abych vyzkousel jestli to utahne. Doufam ze to uz bude fungovat. Mam v merku: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_p ... 3&proid=90

Zdarec :wink:


 Profil  
 Předmět: Paradni CKD
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 22:29 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2003
Bydliště: Praha 3
Nahoru
Add diskuze:Mno heldal jsem tu odpovedi nez zalozim new dikuzi a neco sem nasel........ale ten bordel.Nechapu moderatory ze ty veci tu nechaj,akorat to zdrzuje.

Add FAQ:Po proscenovani PC vsim co tu pisete je moc dobry projet tabulku,sektory a tak na disku.
Util se jmenuji SeaTool,WDDiag....Najdete je na webech vyrobcu disku a muze to usetrit dost prace.
Sam mi odesel WD a nez me tohle napadlo uplynulo marne nekolik dni.

Mam podoby problem i desku(mam na ni podezreni) jako tady Marshal,kam to mam vrazit.Diky

_________________
Knowledge is our currency.


 Profil  
 Předmět: Re: Paradni CKD
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 22:37 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
kernel napsal:
.....
Často pomůže i "chkdsk /f c:" :wink:


 Profil  
 Předmět: Kam new thread
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 14:21 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2003
Bydliště: Praha 3
Nahoru
Mam podoby problem i desku(mam na ni podezreni) jako tady Marshal,kam to mam vrazit.Diky

_________________
Knowledge is our currency.


 Profil  
 Předmět: Re: Problémy s RPC (Blaster a spol.)
PříspěvekZaslal v: st 1. březen 2006, 21:21 
Nováček
Nováček

Založen: 01. březen 2006
Nahoru
pavel.minarik napsal:
Díky Necromacerovi za: Jednou jsem narazil na způsob, jak zastavit vyvolaný odpočet: stačí dát Start -> Spustit -> napište: shutdown -a . Zastaví to odpočet a tudíž Vám v extrémním případě umožní třeba dokončit Windows update a stažení záplaty. O jiném způsobu, jak to típnout nevím.

Mno alebo sa to da zastavit aj tak, ze proste posunies cas vo Windowse dozadu, napr. o 2 hodiny a mas teda 2 hodiny na stiahnutie zaplaty...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. květen 2007, 09:44 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
potřebuju poradit.když nechám komp v klidu např. na netu nebo na ploše,tak to nějaké době vytuhne a musím dát tvrdý restart.někdy se i objeví artefakty.jeden byl např. skoro přes celou plochu(nemám taktlou GPU)

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 18:53 
Nováček
Nováček

Založen: 11. září 2007
Nahoru
Win XP SP2 Pro. Mám problém v okny. Respektive s Explorerem (tím nemyslím Internetový prohlížeč). Když otevřu okno s video soubory a zobrazujou (načítají) se miniatury (náhledy), tak zámrz, nebo zavření okna + zpráva pro Microsoft (Chyba Explorer .........Odeslat?). Dělají to jen některá okna v některých se zas nezobrazí kompletní náhledy. Jednou jsem již podobný problém měl na jiném počítači a nevyřešil jsem ho (pomohla jenom nová instalace).
Zřejmě to způsobila nějaká instalace, nebo odinstalace. Z podstatných programů jsem experimentoval s Catalysty, inst.+ unist. Quick Time a Microsoft.NET Framework 2.0 + 3.0, ale bylo toho více.
Pokud někdo víte co s tím (kromě nové instalace), uvítám radu. Díky

(registry vyčištený, viry 0)

_________________
P4 3,4GHz, 2MB, s.775, Gigabite GA P35C-S3, 2x1GB CL4-4-4-12 800 MHz, Sapphire X1950 XT 256MB PCI-E, LC Power 550W, SATA2 500GB/16MB, SATA1 250GB/16MB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 19:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. květen 2007
Bydliště: Praha 4
Nahoru
Skús vypnúť náhľady obrázkov a videa.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. září 2007, 21:20 
Nováček
Nováček

Založen: 11. září 2007
Nahoru
Ramirez napsal:


Určitě to jde někde nastavit globálně pro všechny okna, ale nevím kde a navíc se mi tato volba nelíbí, náhledy jsou dobrá a užitečná věc (alespoň pro mě). A kdyby to náhodou stejně globálně nešlo, tak v těch inkriminovaných oknech dojde k problému, než cokoliv udělám, takže změna náhledů není možná. Ale díky za snahu. :)

_________________
P4 3,4GHz, 2MB, s.775, Gigabite GA P35C-S3, 2x1GB CL4-4-4-12 800 MHz, Sapphire X1950 XT 256MB PCI-E, LC Power 550W, SATA2 500GB/16MB, SATA1 250GB/16MB


 Profil  
 Předmět: Totalni zamrznuti
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2008, 22:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. únor 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Zdravim. Mam problem mam windows vista a mam problemy s aplikaci utorrent. Jakmile ji spustim a neco delam na pc tak mi po chvili(prumerne tak 30minut) uplne vytuhne pc ale totalne :(

Nevim jak to.Stahuju si pres to serialy a v xp-ckach to nedelalo...Kdyz nic na pc nedelam tak to jede v pohode.Nevim co stim :(

Diky za jakou koliv radu

_________________
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. únor 2008, 19:19 
Nováček
Nováček

Založen: 27. únor 2008
Nahoru
Mám 2,5 roku starý pc Nvidia FX5200 intel celeron 330 a 3 optické mechaniky a 1 HDD asi 5ventilátorů deska s chipsetem via PT 800CE od firmy biostar a všechno je to krmeno no name (eurocase ale stejen je to jako no name) zdrojem 300W. Po startu pc vše naběhne ale sekne se pc a musím jej restarotva všechno fakčilo i oc na vga a cpu no problem ale ted se mi pc rozbehne a hned zmrzne klavesnice neodpovídá ani myš prostě zmrzne točí se ventilátory a pořád nic ani procesor nepracuje. Nemůže to být tím zdrojem?? Prosím moc o pomoc PC bězí pouze v nouzovém režimu.Jo a taky před tímto kolapsem nastávaly nečekané restarty.


 Profil  
 Předmět: restartovani
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2008, 21:56 
Nováček
Nováček

Založen: 05. březen 2008
Nahoru
Dobrý den
Poslední dobou se mi stává,že když zapnu pc , tak v něm začne zvláštně cvakat a nespusti se nabíhání. Když konečně začne nabíhat,tak znovu cvakne a po chvíli znovu žačne zase nabíhat. Tak se to opakuje třeba 3x,nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Předem děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: restartovani
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2008, 22:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. květen 2007
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Ancarei napsal:
Dobrý den
Poslední dobou se mi stává,že když zapnu pc , tak v něm začne zvláštně cvakat a nespusti se nabíhání. Když konečně začne nabíhat,tak znovu cvakne a po chvíli znovu žačne zase nabíhat. Tak se to opakuje třeba 3x,nevíte někdo, co by s tím mohlo být? Předem děkuji

To vypadá na vadný disk, pokus se zazálohovat data, jestli je to v tomhle stavu ještě možný. Nebo ještě můžeš zkontrolovat napájecí kabel k disku, jestli neni povysunutej nebo tak něco :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. duben 2008, 19:33 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Volyně
Nahoru
Ahoj, ve winXP prof + SP2 mi na stolním PC zčistajasna naběhne jen uvítání "VÍTEJTE" a dál se nedostanu. V nouzovém režimu taky...
Je ještě jiná cesta než to reinstalovat ???
Díky
PS: Nemám na kompu žáden tuning, jen pár obyč. her a open office, instalace je stará cca dva měsíce...

_________________
. . . Morituri te salutant . . . -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartuje
PříspěvekZaslal v: ne 31. srpen 2008, 17:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. srpen 2005
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Nahoru
Zdravím, na sestavě C2DE6750, Asus P5N32-E sli plus, 4GB ram, Raptor 74GB, XPsp2 jsem zkoušel pár prográmků na vytvoření bootovacích flashdisů. Nepovedlo se. Všechno jsem odinstaloval, ale pc vytuhává. Dříve to nedělalo. Když chci spustit libovolnou aplikaci nebo třeba jen otevřít okno, tak se prostě asi 5 vteřin vůbec nic neděje, ani hodiny místo kurzoru, až pak zachroupe disk a aplikace normálně svižně naběhne. Systém jsem projel SpyBot - Search and Destroy, Avastem i CCleanerem na registry. Zkoušel jsem i bod obnovení systému den před těma instalacema, ale pořád to blbne. Poraďte mi prosím. Díky.

_________________
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartuje
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2009, 21:42 
Nováček
Nováček

Založen: 14. červenec 2008
Bydliště: Karviná
Nahoru
Zdravim, mam problem s Vistou 64bit. Kdyz zatizim system tak mi PC zatuhne a musim provest restart, dale kdyz chci spustit CoD4 SP tak mi to napise ze to neni aplikace platna typu Win32, vubec to nechapu a tresnicka na dortu je to, ze kdyz do moji sestavy(E7300,4870 512mb,gigabyte EP43-ds3,640gm hardisk,2gb ram) chci pripojit dalsi 2gb ramku tak ani PC nerozjedu pritom mam 64bitovy system, vubec nevim co s tim, dekuji za kazdou radu.


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartuje
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2009, 07:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2008
Bydliště: Mosonmagyaróvár Maďarsko
Nahoru
Nesprávna sekcia, malo by to ísť pod operačné systémy windows alebo pod zostavy sem: viewforum.php?f=48 . Inak problém bude pravdepodobne v nastavení pamätí, systémová delička.

_________________
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartuje
PříspěvekZaslal v: út 16. červen 2009, 11:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Mně tu způsobuje těžké problémy s programy AutoCAD Civil 2008, Total Commander, MS Outlook 2007 atd. aktualizace Software Distribution Service 3.0 (ve Windows XP Pro). Poradí někdo, pod čím se přesně tato aktualizace v MS Update skrývá, abych se už navždy vyvaroval její ruční instalace? Byl jsem nucen na všech PC vypnout automatické aktualizace, ale po ruční instalaci nejdůležitějších aktualizací je někde mezi nimi - a problémy jsou opět tu.

Nevím, zda tu nejsou další vlivy, protože problémy se objevují na PC dvou uživatelů, kteří mají PC se základní deskou Asus P5PL2-E a nainstalován MS Office 2007 Basic.

Problém řeším vždy Obnovením systému z Příslušenství do stavu před aktualizací.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.