Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 4. březen 2021, 11:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jaky vam funguje port na azureus?
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 23:45 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
Zdravim. Mám azureus, chtěl by po mě nastavit port. Nemáte prosím nějakej tip na funkční port? Já jsem jich zkusil snad 100 a nic. Číslo od 49000 vejš. Díky moc za pomoc :D .
Případně jak se dá otestovat v konzili kterej port jo a kterej ne. Nějak rychlejc, azureus to dlouho testuje. Díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. prosinec 2007, 23:56 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
1. nevim proc to davas do linuxu
2. port musis mit povoleny na routru, tj. premosteny.
3. pak si muzes vybrat jakykoliv

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 00:42 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
Sorry, zapoměl jsem dopsat, že to je na Fedoře 7. Všem ostatním windows strojům to jde jen mě torrenty nejedou. FC5 a 6 všechno OK, ale 7 ani prd.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 09:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
nema fedora 7 zaple standartne IP Tables ?

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 16:15 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
CyberDeath napsal:
nema fedora 7 zaple standartne IP Tables ?
To je co? Já zase tak daleko se sítěma nejsem. Pokud by k tomu bylo nějaké vysvětlení, tak bych byl rád :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 17:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
neco lepsiho nez firewal :-) ... popisu sou na internetu 1 000 000 ny :-)

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 22:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Azereus v linuxu?

Jinak: http://www.root.cz/clanky/vse-o-iptables-uvod/

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět: java
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 23:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. červenec 2007
Nahoru
martin.ol napsal:
Azereus v linuxu?


Pro linuxu neni Java?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 23:46 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
martin.ol napsal:
Díky. Ten článek si přečtu. Nevidím důvod proč by azureus neměl v linuxu fungovat. Stáhlo (yum) si to javu a jede to. akorát musím pořešit ty iptables. Má to vliv aji když mám firewall vypnutý?

Edit: Už začínám lehce chápat. Jak by teda mělo vypadat moje řešení problému? Povolit přijmutí paketu na portu, kde azureus naslouchá? Jasný, že zbytek nezahazovat.
Takže něco takovýho? iptables -A INPUT -p tcp --dport 50000 -j ACCEPT - pokud jsem to dobře pochopil, tak tohle by mělo povolit všechno co jde na port 50000. Může mě prosím někdo znalý nasměrovat? Sítě nejsou zrovna jednoduché.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 12:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Billy Bob Bean napsal:
Takže něco takovýho? iptables -A INPUT -p tcp --dport 50000 -j ACCEPT - pokud jsem to dobře pochopil, tak tohle by mělo povolit všechno co jde na port 50000. Může mě prosím někdo znalý nasměrovat? Sítě nejsou zrovna jednoduché.

Presne niečo také... ale myslím si že vo fedore bude niekde na ovládanie toho firewallu grafické klikátko tak skús pohladať.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 14:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Tak pardon, se v těch torenťáckých klientech neorientuji, jen jsem měl za to, že Azereus je woknowej a že linux použává KTorent ap. :roll:

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 14:52 
Nováček
Nováček

Založen: 12. červenec 2006
Nahoru
Josko napsal:
Billy Bob Bean napsal:
Takže něco takovýho? iptables -A INPUT -p tcp --dport 50000 -j ACCEPT - pokud jsem to dobře pochopil, tak tohle by mělo povolit všechno co jde na port 50000. Může mě prosím někdo znalý nasměrovat? Sítě nejsou zrovna jednoduché.

Presne niečo také... ale myslím si že vo fedore bude niekde na ovládanie toho firewallu grafické klikátko tak skús pohladať.
Firewall mám vypnutý. Teda měl by být. Po instalaci se to na něj ptalo, a tam jsem ho vypnul. Ještě pohledám.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2008, 21:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2008
Nahoru
martin.ol napsal:
Tak pardon, se v těch torenťáckých klientech neorientuji, jen jsem měl za to, že Azereus je woknowej a že linux použává KTorent ap. :roll:

Na linuxu je vyber ... ja tam treba pouzivam prave Azureus, mozna protoze jsem na nej narazil nejdriv, a pak uz nebyl duvod hledat dal ...

_________________
Pocitac bez Windows, to je jako ryba bez bicyklu!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.