Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 14:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: UBUNTU 7.10
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 14:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
Caute!

KEd nabootuje cd UBUNTU 7.10 tak sa mi nespusti graficky rezim (startx som skusal- nic), ale len nieco co sa podoba na dos.

Myslim ze problem je vo vga ATI ale fedora install sla v pohode, len tam nemozem rozbehat desktop effects.

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 14:45 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
a co ti to napíše?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 14:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
meno mechaniky (K:) a neviem co potom. poslem screen len som v praci teraz, ale radsej by som rozchodil fedoru, vid iny thread

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 10:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
takze konecne posielam fotky:
prvy obr je co napise ako prve a druhy je obsah adresara

http://img150.imageshack.us/img150/3044/dsc00146jq9.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/5142/dsc00147jp7.jpg


pls co s tym, uz stahujem znova ubuntu ale predpokladam ze bittorretn klient robi hash kontrolu cize zle sa to stiahnut nemohlo

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 13:40 
Nováček
Nováček

Založen: 23. květen 2007
Nahoru
Anakin258 napsal:
takze konecne posielam fotky:
prvy obr je co napise ako prve a druhy je obsah adresara

http://img150.imageshack.us/img150/3044/dsc00146jq9.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/5142/dsc00147jp7.jpg


pls co s tym, uz stahujem znova ubuntu ale predpokladam ze bittorretn klient robi hash kontrolu cize zle sa to stiahnut nemohlo


Mně celkem přijde, že žádné Ubuntu nenabootovalo, protože tohle je jakási mutace DOSu. Špatné CD, nebo máš v počítači ještě něco jiného?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 13:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. březen 2007
Bydliště: Štúrovo, SR
Nahoru
[quote="Anakin258"][/quote]

To je normalna bootovacka DR-DOS-u. Mozes nam prezradit odkial si ten torrent zobral ?

Edit: A hlavne, preco to tahas cez torrent ked existuju desiatky, mozno az stovky HTTP/FTP mirrorov po celom svete. Vid download stranka.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 14:11 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
přesně tak
na instalačce ubuntu je jenom jedno exe a to pro prezentaci ve windows
jinak v linuxu žádná exečka nejsou...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 17:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
Anakin258 : A jak s ito CD vypalil ? urcite si dal v neru ze chces udelat boot CD to nesmis - normalne das vypalit image - ty jsi dal vytvorit boot CD :-) ... Ten Image co jsi stahnul uz je Boot staci jen vypalit ne jeste vytvaret Boot CD :-)

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 18:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
takze bolo chybne cd, nove slape,

taham cez torrenty preto lebo som na wifi a ked to vypadne nechcem od znova



ako updatujem kernel v linuxe? v update menagerovi nie je

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 18:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Je tam nová verzia, ale samozrejme nie najnovšia čo je na kernel.org pretože do nej musia pridať distribučné patche a otestovať stabilitu až potom to zaradia do balíkov, ale nemaj strach updatuje sa aj kernel.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 19:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
oki, lenze dal som cez add/remove software ati xorg drivery ale aj tak mi nefunguje desktop effects


EDIT glxgears ide

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 19:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Samozrejme že ti nejde, pretože v repozitároch je ešte len verzia bez podpory AIGLX alebo inak composite extension.
Nainštaľuj si ovládače priamo z ATI: http://ati.amd.com/support/drivers/linu ... adeon.html
Podľa tohoto návodu: http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu ... r_Manually
Ak nechceš tieto ručne pridané tak si nainštaľuj xgl a pôjde to aj pod starými.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 19:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
ten balik dbhelper mi nenaslo


EDIT naslo.


sh ati-driver-installer-8-01-x86.x86_64.run --buildpkg Ubuntu/gutsy


nevie otvorit ten driver

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 19. leden 2008, 21:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Bydliště: Sand village
Nahoru
TAKZE DAKUJEM PEKNE tym co mi radili a obzvlast Josko.. TEbe specialna vdaka

_________________
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.