Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 14:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Win Vista 32bit Ultimate + Ubuntu 7.10 na jednom PC ?
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2008, 23:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Zdravim, mam problem, mam program ReCycle 2.1 (na strihani samplu...) bez ktereho se neobejdu. Po instalaci ve Vistach mi to hlasi chybu, nejaka necekana chyba a storno. Neni to ale Vistama, ostatnim to funguje(i vyrobce udava podporu pro vista...), nevim jak to vyresit a tak bych si k tem vistam na ten samy hdd chtel nahrat Ubuntu, kdyby tam recycle slo....
1) Jdou programy pro XP spustit v Linuxu?
2)Muzu dohrat na HDD Ubuntu, abych neprisel o zadna data a nastaveni ve vistach, tak, aby se me to pri startu ptalo na vyber OS?
Ten program potrebuji moc, ale ne casto, prepnout system mi neva.
Stahuju jej zbytecne? :)

Diky

_________________
Intel Core 2 Quad Q6600 (3,2Ghz - 8x400), AC Freezer7 1500RPM, A-Data Vitesta 800Mhz EE+ 2x2048 (1:1, 4-4-4-12), Gigabyte P35-DS3, Gigabyte X800XL Silence, Sound - E-MU 1212M, 2x400Gb Samsung T166s, Seasonic OEM 500W, ThermalTake Mambo oblepena Akasa Kitem (2x)....A uz nebudu machrovat :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2008, 00:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
1) Ano, ale ne všechny. Jsou emulátory woken pro linux, ale ne všechny programy se povede spustit.

2) Můžeš, defragmentuje disk tak aby data byli na začátku. Pak spustíš instalaci linuxu a zmenšíš partition pro wokna. Za ní si uděláš linuxovou a tam instneš linux 8-)

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. leden 2008, 11:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
martin.ol napsal:
...

ještě ad2) na defragmentaci z windows doporučuju program AusLogics Disk Defrag a to rozdělení disku dělej přes nástroj gnome partition tool (gparted z terminálu), jelikož při instalaci se myslím používá ta zjednodušená verze co to zmenšování neumí


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. únor 2008, 23:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2008
Nahoru
Jeste pripadne muzes udelat to rozdeleni pod Windows, pokud to zvladnes a budes se tak citit bezpecneji a pak Linuxu rict, aby si vzal ty drive uvolnene partition a rozdeleni disku nemenil ... je to celkem jedno, zvol si cestu, ktera se ti vic libi a ktere veris vic

_________________
Pocitac bez Windows, to je jako ryba bez bicyklu!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.