Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 11:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2009, 16:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2007
Nahoru
Zdravin, jsme naprosty zacatecnik mam backtrack 3 livecd.
Muzete mi poradit jak zprovoznit wifi na backtracku v notebooku.
Mam Broadcom 4311.
Dekuji


 Profil  
 Předmět: Re: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: so 1. srpen 2009, 20:32 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Jak zprovoznit?
Co ti nefunguje?
A co je to za distribuci? Stáhni si nějakou normální...


 Profil  
 Předmět: Re: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: ne 2. srpen 2009, 16:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
stahni si ubuntu 9.04 nebo kubuntu teze verze a pujde ti to (vim)

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: po 3. srpen 2009, 18:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2007
Nahoru
Nefunguje mi najit zadne ap.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: út 8. září 2009, 13:17 
Nováček
Nováček

Založen: 15. březen 2006
Bydliště: Znojmo, Brno
Nahoru
Testování bezpečnosti je u Backtracku sice lákadlo, ale když jsi začátečník, tak se napřed nauč s normálním linuxem a pak teprve si hrej s tímhle.

_________________
Home office: PC: MB: ASUS P8P67; CPU Intel Core i5 2500k; RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB; GPU: AMD Radeon 6950@6970; Storage: INTEL 320 120GB SSD + Samsung SpinPoint EcoGreen F4 2TB; PSU: SEASONIC X-760; Case: Fractal Design DEFINE R3 Pearl Black; Monitor: DELL U3011 + 2x DELL P2011H; KB + mouse: Logitech K800 + Logitech Performance MX


 Profil  
 Předmět: Re: Jak zprovoznit wifi v backtracku
PříspěvekZaslal v: ne 13. září 2009, 13:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. květen 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Spoustu nastroju ktere mas v BackTracku si muzes nainstalovat i do normalni ditribuce, takze neni potreba se trapit :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.