PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Zapnuti wifi v backtracku
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=36&t=148533
Stránka 1 z 1

Autor:  aldin [ ne 1. listopad 2009, 14:48 ]
Předmět:  Zapnuti wifi v backtracku

Pls, můžete mi někdo poradit, jak v backtracku zapnout wifi.
Přes tlačítko co je na notasu to nejde.
Nejde to ani přes příkaz ifconfig ath0 up.

Díky

Autor:  bubanek [ ne 1. listopad 2009, 16:24 ]
Předmět:  Re: Zapnuti wifi v backtracku

Už jsi se ptal a nikdo ti tu nedokázal odpovědět.
Notebook si asi máme vycucat z prstu, ale řekl jsi že máš wifi od broadcomu a ty jsou velice problémové, mě se ji nikdy na mém Aceru ( :blee: ) nepovedlo rozchodit

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/