Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 26. leden 2021, 14:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: út 23. únor 2010, 10:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Bydliště: Písek
Nahoru
ahoj, nejde mi to rozběhat... rovnou řeknu, že se v tom ani trošku nevyznám, tak kdyžtak vysvětlujte hodně pomalu :-) no, k věci. chvilku jsem si hrál s nastavením wine, ale neumím z toho vymáčknout víc, než aby se mi sekaně přehrála ukázka a místo hlavního menu byla černá obrazovka a jen hrála hudba. dle appdb.winehq.org by to mělo jít na platinum :-/
jinak 3D akcelerace by mi měla fungovat, mám ubuntu 9.10, geforce 9100m
děkuju

_________________
malý problémy neřešim a velký se vyřešit nedaj


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: út 23. únor 2010, 19:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
no skus naistalovat nejaku nativnu 3D hru. napriklad tuxracera ci je naozaj 3D akceleracia funkcna.
potom skus naistalovat novsiu verziu wine. tu mas navod aj s obrazkami. http://www.winehq.org/download/deb
aku mas verziu mozes zistit ak napises do terminalu wine --version


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: st 24. únor 2010, 06:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Bydliště: Písek
Nahoru
nou napsal:
no skus naistalovat nejaku nativnu 3D hru. napriklad tuxracera ci je naozaj 3D akceleracia funkcna.
potom skus naistalovat novsiu verziu wine. tu mas navod aj s obrazkami. http://www.winehq.org/download/deb
aku mas verziu mozes zistit ak napises do terminalu wine --version

děkuju za odpověď!
tuxracer běží bez problémů, v 3D to nebude. wine verzi jsem měl 1.1.31, teď mám tedy 1.1.39 a je to na vlas stejné. ještě bych měl jednu otázku... když zadám emulaci virtuálního desktopu 1024*768, tak se mi to stejně i nadále zobrazuje 800*600... ale to je detail

_________________
malý problémy neřešim a velký se vyřešit nedaj


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: st 24. únor 2010, 08:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
ano to je normalne je to fullscreen aplikacia zmeni rozlisenie takze sa zmeni aj okno. mozno by si mohol skusit spustit hru z terminalu. wine mechcommander.exe v adresary s hrou. tak uvidis hlasky ktore wine hadze mozno tam nieco najdeme.

problem moze byt taktiez v tom ze to pustas v tom virtualnom desktope.


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: st 24. únor 2010, 09:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Bydliště: Písek
Nahoru
asi mi zaškrtíš, ale neumím to spustit v terminálu. terminál mi sám najde tuhle cestu /home/honza/.wine/drive_c/Program Files/MicroProse/MCX/mcx.exe, jenže když ji zadám, tak u "Program Files" mi to píše, že taková složka neexistuje. kde dělám chybu?
s tím fullscreenem je to stejné jak ve virtuálním desktopu

_________________
malý problémy neřešim a velký se vyřešit nedaj


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: st 24. únor 2010, 12:49 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
V program files je mezera, musíš před ni hodit \, tj
Program\ Files
aspoň doufým :oops:

Kdyžtak to zkoušej psát s TAB klávesou
tady v sekci v tipech a tricích je jak na to :)


 Profil  
 Předmět: Re: MechCommander Gold pod Wine
PříspěvekZaslal v: st 24. únor 2010, 13:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Bydliště: Písek
Nahoru
jo, tabulátor pomohl, děkuju :-)
takže terminál napsal:
honza@honza-laptop:~$ wine /home/honza/.wine/drive_c/Program\ Files/MicroProse/MCX/mcx.exe
fixme:dbghelp_msc:pe_load_debug_directory This guy has FPO information
ještě mi vyhodil mechcommander okno: MechCommander Expansion or Editor already running.

_________________
malý problémy neřešim a velký se vyřešit nedaj


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.