PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Android na EEE
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=36&t=185412
Stránka 1 z 1

Autor:  arxeiss [ pá 15. červen 2012, 14:36 ]
Předmět:  Android na EEE

Slyšel jsem o upraveném Androidu na EEE PC, je nějaký český článek jak android nainstalovat?
Mám disk v ntb 64GB SSD a tak bych si tam uvolnil nějaké malé místo na Android.
Díky

Autor:  bubanek [ pá 15. červen 2012, 15:40 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

Jen ze zvědavosti, proč bys tohle chtěl dělat? Nebo jen tak na test a pak zahodit?

Autor:  arxeiss [ pá 15. červen 2012, 15:42 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

Víceméně jo... Ono kámoš říkal, že je speciálně upravená pro EEEčka, a má ji na flešce ale pouze jako bootovatelné...

Autor:  nou [ pá 15. červen 2012, 18:10 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

tuna http://code.google.com/p/android-x86/downloads/list si mozes stiahnut iso ktore potom mozes dat na USB a nabootovat

Autor:  arxeiss [ pá 15. červen 2012, 18:26 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

Já vím, že nabootovat, není problém, řeším jak nainstalovat natvrdo...

Autor:  arxeiss [ so 16. červen 2012, 10:33 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

Tak viděl jsem někde screeny kde se to při spuštění ptá, což je pak pohoda. Spíše by mě zajímalo, kolik místa bude potřeba, a jestli náhodou nepotřebuje jako Linux další oddíl SWAP...

Autor:  bubanek [ so 16. červen 2012, 10:40 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

http://www.redmondpie.com/download-and-install-android-3.2-honeycomb-on-asus-eee-pc-or-laptop-how-to-tutorial/

když mu uvolníš 5GB tak to bude stačit bohatě.
Nevím jak android, ale linux swap nutně nepotřebuje. Nicméně potom nefunguje třeba hybernace.

Autor:  arxeiss [ so 16. červen 2012, 10:51 ]
Předmět:  Re: Android na EEE

Mi se nějak Ubuntu bez SWAPu nechtělo nainstaloat, tak nevím.
Já přemýšlel s uvolněním 1GB :oops: Mám tam totiž SSDčko 64GB, takže každé místo se počítá

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/