Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 18. leden 2021, 23:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: vmware problem
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2007, 21:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
Mám problém s VMware Workstation 5.5.3-34685, vyvorim vyrtulni a chci do nej naistalovat linux Debina tak pri intalaci sw to hodi chybu ze nemuze instalovat x11 neco balik a konec finito, zkousle jsem ruzne verze debianu a nic :-/ v cem je chybka? Diky za radu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2007, 21:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
a co je v te chybe napsano?

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. duben 2007, 20:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
No, tak jsem to zkousel i na MS Virtual 07 a zase x11-common a nejde ani zavadec...... vice link http://ht-dlouha.tym.cz/images/linux.JPG


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. duben 2007, 21:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
No google radil ze to je neco s pokusem o zapis do /usr/X11R6/bin (nebo neco takovyho, jen jsem to prejel ocima :oops: ).. Jakou delas instalaci? Pres internet nebo si stahnul to hafo CD/DVD?

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. duben 2007, 21:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
No, zkousel jsem i DVD 1 a i cd1 i net insatl (debian) a i cd ubuntu a nic (ubuntu nehodilo chybu ale proste se instalace ukoncila a obnvila se plocha je to verze ubuntu 7.4) afurt to same


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. duben 2007, 22:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Ubuntu skoncilo u toho samyho balicku?

Ted me napadlo ze by to mohlo byt tim, ze to bezi v verualnim PC, ktera ma vlastni grafickou kartu a perou se ovladace (ale ted jde o to jaky - Xka maji vlastni driver, takze co se tam do sebe hrabe?)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. duben 2007, 07:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
Jo to nevim :? KDyz jsem instaloval ubuntu, tak tam byl poze prubeh pri 64% to spadlo a jako kdyz jsem nic nedelal. A mam pocit ze u toho debinu kdyz to hodi tu cervenou obraovku tak je to taky okolo 64%. A s tou grafikou nevim, vyvoril sjem vyrtualni PC a jak na vmware tak MS vyrtual 2007 to nejde. :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. duben 2007, 14:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Skús ešte pri tom ubuntu použiť nameisto live cd, buď alternative install cd alebo verziu pre server.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 17:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
OndraSter napsal:
Ubuntu skoncilo u toho samyho balicku?

Ted me napadlo ze by to mohlo byt tim, ze to bezi v verualnim PC, ktera ma vlastni grafickou kartu a perou se ovladace (ale ted jde o to jaky - Xka maji vlastni driver, takze co se tam do sebe hrabe?)


No asi s tim neco bude, kdyz jsem zkousel ted naistalovat debian bez grafiky tak oka :x , ale ja bych rad tu grafiku taky :-) Ale haze to tu chybu :? . Zkusim jeste tu ubuntu pro server. :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. květen 2007, 21:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: /dev/null (Plzeň)
Nahoru
Tak ubuntu pro server slo, ale ja bych rad ten debian s garfikou, a nevim jak s tou chybou, google mi nic pro me uzitecneho nerek, tak co s tim??? diky moc


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.