Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 6. prosinec 2019, 14:49

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Lakka
PříspěvekZaslal v: ne 25. červen 2017, 19:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2011
Nahoru
Zdravím, vyhrabal jsem ze skříně starej komp na kterým je ještě win XP jedná se o HP compaq dc7600 CMT je tam rozšíření ram na 2gb a dva HDD jinak se jedná o origo.... a prostě na to nemůžu bootnout tu Lakku a už jsem celkově v koncích.... bootuju z 8gb flashky... dle návodu... budu rád za každou radu...

nejsem kamarád s bootovaním z flashky... vždy jsem všechno bootoval z dvd nebo z cd....


 Profil  
 Předmět: Re: Lakka
PříspěvekZaslal v: po 26. červen 2017, 11:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
Skus nabootovat flashku na inom PC. Ak pojde tak ti notebook nepodporuje bootovanie z USB.


 Profil  
 Předmět: Re: Lakka
PříspěvekZaslal v: po 26. červen 2017, 14:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tady je nějaký postup pro DC7800 SFF, pokud to bude obdobné:
https://www.bleepingcomputer.com/forums ... -from-usb/

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Lakka
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 11:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2011
Nahoru
Nakonec vyřešeno tak že se systém nainstaloval na hdd v jiném pc a pak se do toho pc kde jsem to chtěl jen ten hdd vložil a fungovalo to... :D


 Profil  
 Předmět: Re: Lakka
PříspěvekZaslal v: st 28. červen 2017, 14:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Taky řešení. :)

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.