Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 26. únor 2021, 23:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: PHP5
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2007, 08:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
Zdravim mam jeden problem. neviem ktory balik mi treba do php aby mi fungoval tento prikaz:

Kód:
<img src="<?php echo ("obrazok"); ?>.jpg">

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2007, 10:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. duben 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
a co ti na tom nefunguje?

_________________
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2007, 16:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
no jednoducho nezobrazi ten obrazok :/ neviem co tomu moze byt asi to nebere ten prikaz. Netreba na to nejaky specialny balik?

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2007, 20:00 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
a co to zobrazi? co to vyhodi do zdrojaku?

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Máš zapnutý nějaký webserver (apache, httpd) nebo dal jsi si do apache modul pro php5?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 14:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
vsak asize tam mam php. Ked mi tam ide PhpMyAdmin tak php funguje hadam spravne len ked dat ten obrazok tak obrazok nezobrazi
link obrazku byva napr. takyto http://.jpg

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 17:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
moravcik10 napsal:
vsak asize tam mam php. Ked mi tam ide PhpMyAdmin tak php funguje hadam spravne

Aha, tak to jo. To Ti PHP jde určitě.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 18:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2006
Bydliště: Písek, Jižní Čechy
Nahoru
zkus neco z tohohle. muze byt chybicka v serveru:

<img src="<? echo ("obrazok") ?>.jpg">
<img src=" <? echo ("obrazok") ?> .jpg">
<img src=' <? echo ("obrazok") ?> .jpg'>
<img src=" <? echo ('obrazok') ?> .jpg">

taky je mozny ze nemas celou adresu. a odstranil bych tu priponu .jpg z src. dal bych to k generatoru. dkyz uz chces jen jpg tak to muzes mi primo v predchozim skriptu (to z ceho beres "obrazok")

taky je obcas echo bez zavorek, takze

echo"obrazek"

taky jsou nejak vyrobit html tagy. znam to z phpbb, ale nvm jak. je to ze das normalne bez zapnuti php kod: {obrazok}


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 20:01 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
IkE Blaster tu popsal ruzny echa, ja to shrnu jinak:

vypisovat se da pomoci echa nebo jeho zkracene formy. Klasicka forma pres echo vypada takhle (vice moznosti):

<?php echo "foo"; ?>

<?php echo ("foo"); ?>

<?php echo ('foo'); ?>

nebo jeho zkracena verze:

<?="foo"?>

(predpokladame-li jenom vypis tohoto a nechceme jiz nic dal provadet)

predpokladam ze znas rozdil mezi " a '

btw, IkE Blaster:
je jedno jestli ma <img src=" <?php echo "bla" ?> "> nebo to samy ale s ', pac PHPcku je jedno co ma napsany pred samotnym kusem PHP kodu :roll:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 20:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
Takze odkaz je tento:
Kód:
http://www.klaudiachlustinova.com/test/velkefoto1.php?obrazok=blues


Kód:
http://www.klaudiachlustinova.com/test/


Takto ten kod jednoducho nefunguje a na inom hostingu ide. podla mna tam bude chybat nejaky balicek.

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


Naposledy upravil moravcik10 dne ne 25. březen 2007, 00:23, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 20:22 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
dej tam:

<?php echo $_GET['obrazek'] ?>
:roll:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 20:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
OndraSter napsal:
dej tam:

<?php echo $_GET['obrazok'] ?>
:roll:


Diki ide to

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


Naposledy upravil moravcik10 dne so 24. březen 2007, 20:42, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 24. březen 2007, 20:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
a napsal si tam 'obrazek' nebo 'obrazok'? :roll:

(nedoslo mi ze si Slovak tak sem tam supnul obrazek) :roll:

... koukam ze Ti to uz funguje ...

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 5. prosinec 2007, 20:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. prosinec 2005
Bydliště: Pártizánske , Slovensko
Nahoru
moravcik10 napsal:
Takze odkaz je tento:
Kód:
http://www.batovka.com/test/velkefoto1.php?obrazok=blues


Kód:
http://www.batovka.com/test/


Takto ten kod jednoducho nefunguje a na inom hostingu ide. podla mna tam bude chybat nejaky balicek.

_________________
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 3009 MHz (7 x 429), RAM: Corsair 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) MB: MSI P35 NEO VGA: NVIDIA GeForce 8800 GS (384 MB), HDD: SATA Maxtor 160GB, SATA Samsung 400GB, SATA Samsung 500GB, OS: WinXP Pro CZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 15:35 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 18. říjen 2007
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
to muze bejt taky nastavením apache, jak nekdo radil nahore, prozkousel si to ??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 19:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
njn niektore servry maju zakazene globalne premenne iba v tvare 'obrazok' ale musis napisat $_GET['obrazok']. ja to takto uz pouzivam vsade a este som nezistil ze by to nekde nefrcalo takze je to istejsie

// inac iba treba nastavit v konfiguracnom subore apache register globals


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.