Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 06:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Josko napsal:
Gentoo má sice super dokumentáciu, čo si vďaka tomu myslím že je vhodné aj pre začiatočníkov (všetko je tam pekne vysvetlené krok po kroku aj pre totálneho BFU - dá sa z toho veľa naučiť), ale keď mám pri kompiláciách stráviť mladosť - nie ďakujem radšej Ubuntu alebo ak chce niekto systém odľadiť podľa svojich predstáv tak Arch Linux.


ale chlapce, ja sem mel na mym PC za 15hod cely KDE (bez vyjimek), takze zadny mladi.. To si mysli vetsina lidi ze to je na dlouho, ale kdyz ma clovek dost pameti a dost vykonny CPU tak to ma raz-2..

Ale konecne nekdo, kdo potvrzuje, ze Gentoo je vhodne aj pre zaciatecnikov..

Sice nekdo si rekne "k cemu mi bude v dnesni dobe optimalizace, vzdyt to prida 0.0nic % vykonu" (ted mam na mysli presnou architekturu - treba ja kompiluju s march=athlon-thunderbird), ale ono to je tak, ze potom clovek vi, co ma v systemu, co nema, ma vse nastaveny presne podle predstav a vi co a jak..

Ja sem osobne naklonen pro zacatecnika nejdriv pro *buntu, po par hodinach hrani si na liveku prejit na nainstalovani a po par tydnech prejit na opravdove distro - pro zvidavejsi na Gentoo, pro ty mene na neco jako Fedora (kdysi sem behal na FC5, novejsi nevim jak si stoji)..

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
openSUSE sem zkoušel ve vmware a dojmy jsou veskrze kladné.


Gentoo sem měl. Dlouho sem ho měl tak nějak částečně a teď sem ho měl jako jedinej OS tak 1/2 - 3/4 roku. A co jsem zjistil? Už nechci distro, kde se všechno kompiluje. Je to svým způsobem krásný, složit si OS. Ale chce to být do toho zamilovanej. Jinak to nemá smysl.

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:48 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Josko napsal:
Dzin napsal:
proto že je tam víc aplikací :)

Tak to je celkom dosť kec, však si človek doinštaľuje čo chce z Internetu/CD/DVD.


No právě tam to máš už v základu a nováček neví co jak instalovat, na to nezapomeň.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
Ale nejsou to aktuální verze.

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
OndraSter napsal:
ale chlapce, ja sem mel na mym PC za 15hod cely KDE (bez vyjimek), takze zadny mladi..

To je síce pekné ale jakmile chceš updatovať tak zase čakáš, a jadro updatovať a zas čakáš... fakt to nie je normálne používanie PC... Práve preto som Gentoo opustil po mesiaci používania. Preto radšej pre odladené distro Arch Linux.
OndraSter napsal:
Fedora (kdysi sem behal na FC5, novejsi nevim jak si stoji)..

No fedora nie je nič moc (aspoň z mojich skúseností), RPM by sa mohli zbaviť, nestabilná teda apoň na mojom PC nešiel ani inštalátor.

Dzin napsal:
No právě tam to máš už v základu a nováček neví co jak instalovat, na to nezapomeň.

Hmm, tak pretože nevie ako nainštaľovať tak pre istotu preinštalujeme všetkem software čo je na svete nie? ale ja si myslím že keď je v menu aplikácií tlačítko Pridať/Odstrániť... tak neviem ako by to nenainštaľoval a keď je v menu toho inštalátora pekne rozdelený do sekcií podľa použitia + ku všetkému je popis načo to slúži tak neviem akoby nevedel čo má inštaľovať.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


Naposledy upravil Josko dne st 16. květen 2007, 20:56, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Josko napsal:
Dzin napsal:
No právě tam to máš už v základu a nováček neví co jak instalovat, na to nezapomeň.

Hmm, tak pretože nevie ako nainštaľovať tak pre istotu preinštalujeme všetkem software čo je na svete nie? ale ja si myslím že keď je v menu aplikácií tlačítko Pridať/Odstrániť... tak neviem ako by to nenainštaľoval a keď je v menu pekne rozdelený do sekcií podľa použitia tak neviem akoby nevedel čo má inštaľovať.


Nemusi instalovat co je vše na světě já jen doporučil dle mého názoru lepsi distribuci :) je to diskuse ne?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 20:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Dzin napsal:
Nemusi instalovat co je vše na světě já jen doporučil dle mého názoru lepsi distribuci :) je to diskuse ne?

Však v pohode ja len reagujem na tú myslenú výhodu viacerých aplikácií.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 22:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Muj ucitel zkousel doma SUSE 10, je uplny zacatecnik s linuxem, nevedel vubec nic.
Vsechno si procital a kdyz uvidel ze AUTOMATICKE rozdeleni disku nabizi nejidealnejsi reseni pro konkretni pocitac, klepl na to...
Ted nechce o Linuxu ani slyset, pokud uslysi, tak vrazdi...
Takze bych nerek ze to ma instalator pro zacatecniky

Gentoo je fajn, ale pro nekoho kdo nevi co je konzole...
Kdyz jsem instaloval gentoo, jediny co se mi ukazalo byla konzole. Pravda ja s ni umim (aspon trochu). Ale co by si takovy muj ucitel pomyslel. Ze neco neni jak ma, protoze ceka okynka a knofliky. Navic by si asi musel handbook vytisknout, protoze prepinani mezi konzolemi taky umet nebude. O programu Lynx taky vedet nebude a kdyz to rozjede, sit stejne nerozchodi, leda ze by mel DHCP.

Tezko se rozhodovat, jestli ze me bude Linux guru, tak Gentoo zkusim znova, zatim ale vede Ubuntu.

Mimochodem, co se vam nelibi na instalatoru Ubuntu?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. květen 2007, 23:24 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
bubanek napsal:
Mimochodem, co se vam nelibi na instalatoru Ubuntu?

Napr. že grafická verzia sa nespýta kam dá zavádzač a natvrdo ho naserie do MBR prvého disku, tak to môže niekoho pekne naštvať ak to tam nechcel.
bubanek napsal:
protoze prepinani mezi konzolemi taky umet nebude

Po nabootovaní Gentoo install cd hneď napísané ako sa prepína konzola a tiež ako si máš v druhej konzole otvoriť handbook takže nevidím problém, v handbooku už nájdeš všetko čo potrebuješ k úspešnej inštalácii. A dokonca už niekoľko verzií dozadu sa dá Gentoo inštaľovať aj pomocou celkom podareného grafického inštalátora z live cd.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 04:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. říjen 2003
Nahoru
..no sice ted trochu stranu momentlani diskuse, ale jak je to tedy se souborovymi systemi Linuxu.. co me ceka, pokud se teda na Ubuntu vrhnu..
..testovat ho totiz momentalne zacnu na desktopu kde bude instalovan na disk v supliku s tim, ze na radici je prirazen i dalsi disk s WinXP.. jestli mohou nastat problemy, radeji bych potom XP disk odpojil..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 10:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
"Napr. že grafická verzia sa nespýta kam dá zavádzač a natvrdo ho naserie do MBR prvého disku, tak to môže niekoho pekne naštvať ak to tam nechcel."

Nechápu, co je špatného na zavaděči v MBR? Vždyť tam patří, je to to nejčistější řešení. Pokud se ho budeš chtít zbavit, stačí v konzoli winXP dát fixmbr a jede se dál, močálem černým podél bílých skal :-)

"Muj ucitel zkousel doma SUSE 10........"
Takže na počítači tvého učitelel selhalo automatické rozdělení disku. Zkus se vžít do opačné pozice. Máš na disku Linux a chceš vyzkoušet WindowsXP. Copak asi udělá instalace windows s tvými partitions Linuxu? Zruší je, nevratně a bez náhrady přeformátuje. (Snad jediná výjimka je, že bys měl Linux na FAT32 :o ). Můj kámoš (Linuxová lama) instaloval Opensuse 10.2 sám, protože nechtěl čekat na mně a automatické rozdělení disků proběhlo v pořádku.

Víš, instalaci operačního systému (libovolného) by měl dělat někdo, kdo tomu trochu rozumí (a instalace více operačních systémů na jednom PC pro začátečníka není v žádném případě). V opačném případě pak lidi naříkají na diskusních fórech, jak je ten Linux zlý.

_________________
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 11:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. duben 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Mě osobně Ubuntu 6.06 fungovalo, ale nevyhovovalo a 7.04 radši vůbec nenaskočila. 4 hodiny hraní si s konzolí a nakonec prd. Mobility Radeon x1600 nějak asi vypustili z mysli a navíc se proces instalace driverů vždy sekl. *buntu buď až příští verzi nebo až bude vydán opravný release jako u 6ky. Jinak počkal bych na Fedoru 7 a tu nahodil. Dělal sem kdysi na Fidorce 4 a ta byla super, 5ka se mi nelíbila a 6ku nezkoušel. Doteď sem měl Mandrivu 2007.0 Powerpack + a ta fungovala super, ale vadí mě časté padání a celková franzouskost, která z toho čiší na hony daleko. Gentoo sem chtěl zkusit, ale nemám čas se hrabat v konzoli a kompilovat svůj čas :) Pokud se rádi vrtáte, tak možná ještě Debian 4 Etch, je díky instalátoru vhodný i pro začátečníky a má docelavelkou komunitu. Pro mě ale je best Fedora 7 na kterou se těším, snad to nezvoslí :)

_________________
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 15:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
kocourleo napsal:
Nechápu, co je špatného na zavaděči v MBR?

MBR mi nevadí ale vadí mi že to dá na prvý disk aj keď to chem dať inam, vadí mi to že si NEMÔŽEM vybrať to je už jako u windowsu.
kocourleo napsal:
a instalace více operačních systémů na jednom PC pro začátečníka není v žádném případě

To mi ešte povedz z akého dôvodu?

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 17:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Josko napsal:
A dokonca už niekoľko verzií dozadu sa dá Gentoo inštaľovať aj pomocou celkom podareného grafického inštalátora z live cd.

Fakt? Ktery je to CD? Ja teda videl jenom konzoli

RE: Muj ucitel a SUSE: rikej jemu, ne me


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 18:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Maxtor napsal:
..no sice ted trochu stranu momentlani diskuse, ale jak je to tedy se souborovymi systemi Linuxu.. co me ceka, pokud se teda na Ubuntu vrhnu..
..testovat ho totiz momentalne zacnu na desktopu kde bude instalovan na disk v supliku s tim, ze na radici je prirazen i dalsi disk s WinXP.. jestli mohou nastat problemy, radeji bych potom XP disk odpojil..


neviděl bych s tím žádnej problém. A to ani na tom samém fyzickém disku s rozdělenými partition. Sám to tak mám. Zapisuji i z ntfs na linuxový ext3 i obráceně (s patřičnými ovladači). Ale ve vlastních linuxových file systémech se nevyznám, ještě jsem se nedostal k tomu, abych to nějak více studoval..

A ještě k tématu instalátoru nového ubuntu. Mě na ni vadí ten do očí bijící překlep během instalace. :). Nechápu, jak se to mohlo do finální verze dostat :).

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 19:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Instalace více operačních systémů na jednom PC pro začátečníka (BFU) není jednoduchá. Pokud nechce riskovat ztrátu dat, je nucen provádět rozdělení disků ručně. A pak je třeba znát něco o partitions, souborových systémech, instalaci zavaděče a toto začátečník neví. Ten se pak musí spolehnout na automatické rozdělení disku a pokud se to z nějakého důvodu nepovede, má problémy (viz učitel bubanka).

Stejně tak bude mít BFU problémy s instalací win98 na disk, kde jsou už winXP. Tam je bude mít na 100%.

A s tím MBR máš v něčem pravdu. Pokud chceš disk přenášet mezi různými PC, je lepší mít zavaděč přímo na disku s Linuxem (předpokládám, že windows jsou u tebe na jiném disku) a spouštět Linux zavaděčem windows. To pak jo. Sám jsem to tak používal a Opensuse mi umožnilo nainstalovat zavaděč podle potřeby.

_________________
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. květen 2007, 20:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
bubanek napsal:
Fakt? Ktery je to CD? Ja teda videl jenom konzoli

Gentoo 2007.0 LiveCD odtialto http://www.gentoo.org/main/en/where.xml
kocourelo napsal:
A s tím MBR máš v něčem pravdu. Pokud chceš disk přenášet mezi různými PC, je lepší mít zavaděč přímo na disku s Linuxem (předpokládám, že windows jsou u tebe na jiném disku) a spouštět Linux zavaděčem windows. To pak jo. Sám jsem to tak používal a Opensuse mi umožnilo nainstalovat zavaděč podle potřeby.

Presne tak, chcem mať zavádzač na disku na ktorom je systém, lebo ak by som chcel dať ten druhý preč, tak by to nebolo potom jaksi sa musel ručne doinštaľovávať GRUB. Práve preto ak inštaľujem Ubuntu tak jedine z alternative install CD.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. květen 2007, 10:00 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2006
Nahoru
ubuntu;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 14:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2007
Bydliště: v prdeli
Nahoru
[size=18]přoč krást (nebo kupovat) windows když nejlepši OS (ubuntu linux) je zdarma!!! :-D :razz: :wink:

ubuntu linux pouzivam asi půl roku a jsem maximálně spokojen a windows nechci ani vidět !!!

PS v linuxu nefunguje ctrl + alt + del ale věřte že to neni potřeba :-) v případě že potřebujete reset je tu příkaz reboot a ještě se mi nestalo za půl roku že by mi ubuntu vytuhlo!!!

dále start ubuntu linux je mnohem rychlejší než u win xp (xp mi startují 1min 27s ubuntu za 0 min 58s !!! )

_________________
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. květen 2007, 15:04 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
sysel napsal:
PS v linuxu nefunguje ctrl + alt + del ale věřte že to neni potřeba :-) v případě že potřebujete reset je tu příkaz reboot a ještě se mi nestalo za půl roku že by mi ubuntu vytuhlo!!!


haha, je videt, ze se nehrabes v systemu a nezkousis.. ctrl+alt+del funguje (minimalne v shellu), reset je potreba pri kernel panic :wink:

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.