Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je st 17. říjen 2018, 17:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2018, 11:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červenec 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Čau, můžete mi prosím někdo poradit, co je špatně? Některé weby jdou normálně a některé viz obrázek. Je to nějakým nastavením firefoxu?


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2018, 12:15 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
je to adblockem, resp. anti-adblock kódem který daný web používá, takže se to rozsype.
řešení? překvapivě funguje na téhle URL prvně smazat všechny cookies a pak je zakázat. nevím jak to je ve FF, např. v Opeře vypadá výjimka jako [*.]idnes.cz - Block. jasně, nebudou pak fungovat některé funkce, ale tohle řešení je.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2018, 12:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Adblock mi na idnes funguje, ale tuším se mi to taky někdy stalo.

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2018, 14:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červenec 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Zkusím to. Ale je mi divný, že adblock mám i na druhým počítači a tam to jede bez problému...


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2018, 15:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Me to dneska dela vice webu a treba idnes se rozpada, ale ne vzdy, jinak v poslednim FF funguje zobrazeni ctecky - F9

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 128GB mSata Crucial M4 + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: čt 14. červen 2018, 10:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. březen 2008
Bydliště: Prague
Nahoru
Nenačítá se CSS (styly), proto se to "rozsype". Buď to je nějakej addon, nebo problém s připojením.

Můžeš zkusit vymazat komplet cache prohlížeče, všechny cookies a mělo by se to zlepšit.

_________________
Casio SF-4300R, 32kB


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: čt 14. červen 2018, 11:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ono se to nacte dobre a az pak se to "rozhodi".

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 128GB mSata Crucial M4 + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: čt 14. červen 2018, 19:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
posledni 2-3 dny me to dela ve FF taky, nejspis nejaka aktualizace adblocku, je zajimavy, ze to dela i po jeho uplnym vypnuti, musi se vymazat i cache

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Prohlížeč špatně zobrazuje některé weby
PříspěvekZaslal v: čt 14. červen 2018, 19:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Bydliště: Zlín
Nahoru
Měl jsem stejný problém, dnes odpoledne to začalo samo zase fungovat OK.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|G.SKill Ripjaws V 3200 MHz 2x8GB|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.