Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 18. říjen 2018, 08:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Aktivace AutoCAD LT 2008
PříspěvekZaslal v: st 8. srpen 2018, 18:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nevíte někdo, prosím, jak přímo u Autodesku zařídit aktivaci trvalé licence, zakoupené v roce 2007, a nyní po letech neužívání nainstalované?

Bohužel už nefunguje aktivace online, kontaktní e-mail taky ne, virtuální asistentka dává spíš zavádějící rady, z portálu Autodesku to nejde, jelikož vygenerovaný kód z instalace má šest skupin znaků, nikoli požadovaných osm, a české zastoupení Autodesku odkazuje na prodejce - a tam je to jako zpoplatněná služba, což se mi tak nějak ideově nelíbí. :(

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Aktivace AutoCAD LT 2008
PříspěvekZaslal v: st 8. srpen 2018, 21:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Co Autodesk ID k ni, mas?
Jestli doted nebyla aktivovana, pak budes asi muset slevit z idealu.


 Profil  
 Předmět: Re: Aktivace AutoCAD LT 2008
PříspěvekZaslal v: čt 9. srpen 2018, 06:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Mám klíč, ID pohledám, snad by mohlo být na krabičce.
Ta licence se v minulosti už používala.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Aktivace AutoCAD LT 2008
PříspěvekZaslal v: čt 9. srpen 2018, 09:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Autodesk ID neni na krabicce, to je prihlaseni u nich, kde mas ty licence zadany. Ale vlastne online prenos licence je az od verze 2010. Tak snad Portable Licence Utility.


 Profil  
 Předmět: Re: Aktivace AutoCAD LT 2008
PříspěvekZaslal v: čt 9. srpen 2018, 09:46 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Jo, to PLU se tu kdysi nějak používalo pro přenos licencí ACAD 2008 3D mezi PC.

Účet u Autodesku se přímo po koupi asi žádný nevytvářel, nebyl důvod.
Mám tam sice pár let svůj, na svůj firemní e-mail, ale licence tam nezadám.

Rezignoval jsem, nechám si to zařídit. :|
Dík za rady.

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.