Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 15. prosinec 2019, 03:01

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 18:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Zdravim, pouzivam Acronis pro zalohu systemoveho disku, kdyby se neco stalo. Pri vytvareni zalohy se to klasicky pta jaky disk a kam. A v tom poli jaky disk je krome C: a D: jeste polozka Rezervovano system. Ja davam vzdy jen to C: Co znamena to Rezervovano systeme? Mam to davat take? Dik.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 18:46 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Rezervováno systémem znamená přesně to, co to píše - rezervováno systémem :)
reálně to není vyloženě nutné pro restore dat, ale při obnově to může celý proces zjednodušit, takže vzhledem k velikosti v řádu stovek MB bych to k backupu klidně přidal.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 19:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
O.k. Dik za info :-)

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 21:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Presneji, jsou tam soubory potrebne pro zavedeni systemu. Ale jelikoz obsah toho oddilu snadno znovu vytvoris, je to na tobe, zda ho zalohovat.


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2018, 21:27 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
zsdx napsal:
Presneji, jsou tam soubory potrebne pro zavedeni systemu. Ale jelikoz obsah toho oddilu snadno znovu vytvoris, je to na tobe, zda ho zalohovat.

přesně tak :)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 07:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
zsdx napsal:
Presneji, jsou tam soubory potrebne pro zavedeni systemu. Ale jelikoz obsah toho oddilu snadno znovu vytvoris, je to na tobe, zda ho zalohovat.


Možná blbý dotaz, ale jak jej vytvořím? :-) Dík.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 09:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
Mj. pres automatickou opravu z instalacniho media. Jinak rucne - bcdboot.


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2018, 09:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Dík, tak to pro jistotu zadám do té zálohy.

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2018, 12:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Než bych zakládal nové vlákno, tak se zeptám zde. Záloha je udělaná. Teoreticky, kdybych teď koupil větší SSD a vyměnil jej za ten 128GB, co mám teď, šla by ta záloha obnovit na něj a choval by se jako nový systémový?

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: ne 23. prosinec 2018, 08:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2003
Bydliště: Kladno
Nahoru
Je jednodušší udělat kopii z disku na disk.

_________________
PC: Ryzen 5 1600, Asus B350 PRIME PLUS, Crucial 2 x 8GB, Kingston 960GB PCIe 4x, Sapphire RX560 2GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Inspirion 3737


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 09:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. srpen 2004
Bydliště: Kladno, Czech Republic
Nahoru
Dík, to také umí Acronis? Nebo je lepší jiný program?

_________________
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D


 Profil  
 Předmět: Re: Zaloha disku pomoci Acronis.
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 10:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Od Acronisu na to je program True Image.
Ale asi bych volil nějakou alternativu.
https://blogs.systweak.com/2017/05/10-b ... r-windows/
Někde se to tu i probíralo, co je dobré. Zkus pohledat.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.