PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=37&t=271897
Stránka 1 z 1

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 11:46 ]
Předmět:  Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Léta jsem používal ICQ, bez reklam v Mirandě, která ted zlobí a nefgunguje asi 14 dní.
Mám tam pár lidí na ICQ, a ostatních kecálcích, skype tam nejede asi rok. Myslím že už to je mrtvé.
Co byste doporučili?
WhatsApp?

Díky za tipy, at nemusím zkoušet vše. :-)

Autor:  michal3d [ st 2. leden 2019, 12:20 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Tak original ICQ klient jenuz myslim tiez bez reklam. Neriesi ti to sice tu poziadavku mat vsetko na jednom mieste, ale ofiko ICQ klient je uz znesitelnejsi, aj ked funkcii ubudlo tiez.

btw...neviem odkedy to ICQ v Mirande nejde, ale este ked som pouzival Mirandu, tak sa obcas stavalo ze to neslo, ale novy update to potom spravil, tak mozno bude stacit pockat na updat, teda ak to nejde len par dni a nie mesiacov :lol:

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 12:25 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Ono to blblo vždy v Mirande, ale ted to jde tak, že mi z 20 kontaktů které tam stabilne mam sviti jeden občas a to už je na nic.
Jeste počkám a pak musim neco vyzkoušet jiného no.

Autor:  mcross [ st 2. leden 2019, 13:35 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Delaji na tom, https://forum.miranda-ng.org/index.php?topic=5623.msg22716#msg22716, tedy, cekejme.

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 13:40 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Ok, tak uvidíme. Whatsapp je otravná, že musí byt zapnuty tel. aspon wifi.

Autor:  zombux [ st 2. leden 2019, 14:41 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

ICQ jsem zabil dávno, Live Messenger taky, Skype po redesignu a čím dál agresivnější synchronizaci kontaktů šel taky z baráku.
dneska už jedu vlastně jen na Facebook Messengeru, WhatsApp je určitě vhodná alternativa, i když přece jen oba tyhle programy fungujou trochu jinak než ty staré instant messengery :)

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 15:08 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Ano, je to něco jiného, ale tak nějaká alternativa by se hodila. Dyť víš že mi OldSchoolHardcore useři... :-)

Facebook mi prave do pc nesmi.

Autor:  Leon_ [ st 2. leden 2019, 15:12 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Nemusíš ich desktop apku. Je aj plugin do mirandy na FB chat. Používam ho roky. Ponúka aj invisible mod, alebo čítanie správ bez značky "videné".

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 18:11 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Já právě nechci FB. Nemám ho a doufám, že nikdy mít nebudu.
Takže plugin do Mirandy je mi k ničemu na FB :-)

Autor:  spajdr [ st 2. leden 2019, 18:18 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Chce to jit s dobou chlape a nebyt softwarovy dinosaurus :-D

Autor:  ToxicTears [ st 2. leden 2019, 19:39 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Jak se tady pravilo. ICQ dávno pryč, skype po redezignu totálka pryč.

Teď jsem si hodně oblíbil discord, který je top ve všech ohledeš.

Apka na mobilu jede dobře, propojený s PC, kecací místnosti, diskuzní místnosti, vše zdarma. Ideální náhrada.

Autor:  Leon_ [ st 2. leden 2019, 19:46 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Dzin napsal:
Já právě nechci FB. Nemám ho a doufám, že nikdy mít nebudu.
aha, myslel som, že nechceš inštalovať nič od nich na kompa :D

Autor:  Dzin [ st 2. leden 2019, 21:06 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

spajdr napsal:
Chce to jit s dobou chlape a nebyt softwarovy dinosaurus :-D


Naopak, narozdíl od cucáků, co nečtou ani podmínky, a musí mit vše aby byli in a cool a hlavne nonostop online mám odstup. Pamatuji a mám doma IQ 151, (zasvěcceni ví oč jde) takže PC pravěk ano, ale instalit si do PC vir typu facebook fakt ne. :-)
Ono mi nejde ani tak o ICQ, ale multikecálka co umí skoro vse... jako byla Miranda, ale treba to po updatu fakt pujde.

Autor:  zombux [ st 2. leden 2019, 21:44 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

ToxicTears napsal:
Jak se tady pravilo. ICQ dávno pryč, skype po redezignu totálka pryč.

Teď jsem si hodně oblíbil discord, který je top ve všech ohledeš.

Apka na mobilu jede dobře, propojený s PC, kecací místnosti, diskuzní místnosti, vše zdarma. Ideální náhrada.

Discord je fajn, taky používám :) ale je to spíš takové upgradované IRC než instant messenger.

Autor:  blackman [ čt 3. leden 2019, 16:51 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

ahoj,

pouzivam mirandu ng - pro opetovne zprovozneni jsem musel stahnout Development verzi (miranda ng 0.95.11) a znovu nainstalovat

Autor:  Dzin [ čt 3. leden 2019, 21:45 ]
Předmět:  Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?

Počkám na update, pry prijde brzy a pak se rozmyslím. Moc dekuji za názory.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/