Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 29. listopad 2020, 08:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 08:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Lidi, nemate nekdo tucha, jak zazalohovat z Firefoxe doplnky? Vyuzivam doplnek, co uz delsi dobu "neexistuje" a potrebuju ho dostat na jine PC, pripadne o nej neprijit pri reinstalaci systemu. Myslel jsem, ze to vyresim prihlasenim k uctu, ale bohuzel. Nefunguje ani rucni stahnuti "profilu" ... alternativy jsou, ale nefunguji jak bych potreboval.

https://add0n.com/edit-with.html?from=photoshop

Diky.


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 08:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nešlo by to takto, přes rozšíření FEBE?
https://www.youtube.com/watch?v=XsjxoEZxjXw

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 09:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Nagant napsal:
Nešlo by to takto, přes rozšíření FEBE?
https://www.youtube.com/watch?v=XsjxoEZxjXw


No tak ten jsem už taky řešil a taky neexistuje. Když se mi někde podaří stáhnout,
je nekompatibilní ...


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 09:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
No jo no, on se ten Firefox a jeho zacházení s add-ons dost mění.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 14:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Firefox: zálohuj obsah složky "C:\Program Files\Mozilla Firefox\browser\extensions".

Thunderbird: zálohuj obsah složky "C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\extensions".

Doplňky mají příponu "xpi".

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Jey napsal:
Firefox: zálohuj obsah složky "C:\Program Files\Mozilla Firefox\browser\extensions".

Thunderbird: zálohuj obsah složky "C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\extensions".

Doplňky mají příponu "xpi".


V uvedené cestě soubory nemám, ale podle koncovky jsem to našel, přehrál a jede to.
U mě je všechno ... AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles ...

... Díky!!


 Profil  
 Předmět: Re: Firefox. Jde ruční záloha doplňků?
PříspěvekZaslal v: po 31. srpen 2020, 19:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak to je dobře. Asi je to způsobené tím, že mám starší verzi Firefoxu.

Kdyby chtěl někdo experimentovat s nekompatibilními doplňky, tak stačí rozbalit "xpi" soubor, třeba v Total Commanderu stačí jen dát "enter" na jméno souboru a uvnitř editovat soubor "install.rdf". Potom soubor "install.rdf" nahrát zpátky do "xpi" souboru.

Hledat a příslušným způsobem editovat:
<em:minVersion>55.0</em:minVersion>
<em:maxVersion>*</em:maxVersion>

Občas to pomůže. Ale samozřejmě nemusí fungovat vždycky.

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.