Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 29. listopad 2020, 09:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: FAQ: IE a ukládání obrázků pouze jako Bez názvu.bmp
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 07:21 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. září 2003
Nahoru
Chybu způsobuje jakýkoliv poškozený soubor programu (Java, ActiveX...), stažený ve složce %windir%/Downloaded Program Files, po čase i několikanásobné názvy souborů v Temporary Internet Files.

Postup opravy:

Otevřít okno IE, Nástroje, Možnosti Internetu, karta Obecné, Dočasné soubory internetu:

- Vymazat cookies - OK
- Odstranit soubory - zaškrtnot Vymazat i offline - OK
- tlačítko Nastavení
- tlačítko Nástroje - Zobrazit objekty

Ve sloupci Stav najít objekty označené Poškozený nebo Neznámý, vymazat je. Úplně nejlepší je vymazat všechny - pokud by některý soubor byl časem vyžadován, IE zobrazí výzvu ke stažení.

Restartovat IE.

_________________
..


 Profil  
 Předmět: super
PříspěvekZaslal v: út 2. listopad 2004, 15:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. listopad 2004
Nahoru
:razz: Nevím jestli je to odpověd na můj dotaz (protože jsem se ptal snad všude) ale přesně řeší můj problém. Postup jsem vyzkoušel a funguje to. Proto autoru děkuji na stotisíckrát a každý den obětuji na svém oltáři, za jeho štastný život :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. listopad 2004, 18:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. září 2003
Nahoru
Vítej na PCT - třeba jsi se neptal na těch správných serverech... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2004, 15:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2004
Bydliště: Přerov
Nahoru
Take to ale dela, kdyz nemate VUBEC NIC poruseno, jen pitomy server je nastaveny tak, aby nic NEKESOVAL, treba debilni host.sk... :oops: :(

Priklad:
http://clas.host.sk/galerie.php?p=nature&d=1&v=v2

...a zkuste si nejaky obrazek ulozit :lol: :wink:

PS. tusim ze Opera i FireFox tyhle nesmyslne nastaveni na rozdil od IE ignoruji a pujde to, v IE to ale zcela URCITE nejde... :( :x

_________________
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. únor 2008, 12:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
No, zkuste si něco stáhnou z galerie csfd.cz a ste taky namydlený :) printscreen to řeší :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. duben 2008, 09:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2004
Bydliště: Nowhere Near
Nahoru
Nerad vytahuji tento thread z hlubin minulosti, ale snad se jiz v dnesni pokrocilejsi dobe podari nalezt reseni :)
Tedy, problem/otazka jsou stale stejne - konkretne 1) Co udelat, abych si mohl ty obrazky stahnout "normalne" a ne jako Untitled.bmp apod. - smazal jsem vse zde recene, ale nepomohlo to :( (btw, mam IE7 a rad bych reseni pro IE, jak uz napovida nazev threadu, ne pro Firefox apod.)
2) Jak stahnout obrazky z galerie na csfd.cz? :roll: (a je to legalni?)
3) - trochu OT - jak zamezit stazeni obrazku z webu, podobne jako to maji na csfd? :) A da se omezit PrtSc? (laicky - stranky reaguji na tlacitka mysi i psani / enter apod. na klavesnici, takze proste nejaky event pro PrtSc? - chybova hlaska?)

_________________
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. květen 2008, 18:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
2) Stahovat obrázky legální je, je to přece kopie pro vlastní potřebu (podobně jako při stahování hudby, taky můžeš stahovat a nesmíš sdílet). Co akorát nesmíš, je ty obrázky vystavit na vlastní stránky bez souhlasu majitele copyrightu, což bude asi ČSFD.
3) PrintScreen je věc systému, ještě tak aby to mohl detekovat prohlížeč! To by byla akorát buzerace na uživatele. To opravdu chceš?

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. květen 2008, 23:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2004
Bydliště: Nowhere Near
Nahoru
Lukfi napsal:
2) Stahovat obrázky legální je, je to přece kopie pro vlastní potřebu (podobně jako při stahování hudby, taky můžeš stahovat a nesmíš sdílet). Co akorát nesmíš, je ty obrázky vystavit na vlastní stránky bez souhlasu majitele copyrightu, což bude asi ČSFD.
3) PrintScreen je věc systému, ještě tak aby to mohl detekovat prohlížeč! To by byla akorát buzerace na uživatele. To opravdu chceš?

2) no, vzdyt ja si je chi jen stahnout...
3) system, system, je to klavesa jako kazda jina ne? (vyiz vyse) :? Treba chci :oops: Prijde mi to lepsi, nez tam davat vodotisk :(

a na 1) by se odpoved taky hodila :)

_________________
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. květen 2008, 07:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červenec 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
IMHO PrintScreen není klávesa jako každá jiná. Kdybys programoval nějakou aplikaci, tak za předpokladu, že víš, jak z klávesnice načítat třeba Win klávesu nebo právě PrtSc, se toho vyvaruješ, protože Windows tyhle klávesy sledují a reagují na ně, i když běží nějaký fullscreenový program. Natož pak, když jsi normálně v prostředí Windows. To že prohlížeč k těmhle klávesám nemůže je jen dobře, mohou mu být úplně ukradené. Pokud jsi tak paranoidní z toho, že by si někdo chtěl ukládat obrázky z tvého webu, tak je tam nedávej. Nebo na ně dej nějaké subtilní logo, to je běžná praxe.
na bod 1) bych ti odpověděl, ale moje odpověď by se ti stejně nelíbila...

_________________
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. květen 2008, 11:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2004
Bydliště: Nowhere Near
Nahoru
Lukfi napsal:
IMHO PrintScreen není klávesa jako každá jiná. Kdybys programoval nějakou aplikaci, tak za předpokladu, že víš, jak z klávesnice načítat třeba Win klávesu nebo právě PrtSc, se toho vyvaruješ, protože Windows tyhle klávesy sledují a reagují na ně, i když běží nějaký fullscreenový program. Natož pak, když jsi normálně v prostředí Windows. To že prohlížeč k těmhle klávesám nemůže je jen dobře, mohou mu být úplně ukradené. Pokud jsi tak paranoidní z toho, že by si někdo chtěl ukládat obrázky z tvého webu, tak je tam nedávej. Nebo na ně dej nějaké subtilní logo, to je běžná praxe.
na bod 1) bych ti odpověděl, ale moje odpověď by se ti stejně nelíbila...
Treba by to slo nejak oblbnout jako overlay u videa :) (jako ze by se to "nedalo" printscreenovat, jako kdyz zkusi film a neumi to)
Chci je tam dat, ale bez loga :(
ad 1) hmm..."nejde to"? :D

_________________
PC1:Acer TravelMate 7750G-2454G75Mnss, CPU i5 2450,GK HD7670 1GB,RAM 4096MB 1066MHz,HDD 750GB,<104W,17.3" + 25" LG Flatron E2541
PC2:Toshiba Satellite X200-252,CPU C2D T8300,GK M8700GT 512MB,RAM 3072MB 667MHz,HDD 250GB,<180W,17.1"
PC3:MB Asus M2R32-MVP,CPU A64X2 6400+BE,GK HD2600XT 256MB,RAM Transcend 800MHz CL4 2x1GB dc,HDD WD Raptor 36GB 10000rpm,650W CoolerMaster +22"LG
PC4:MB GigaByte K8N-E,CPU S 2800+,GK 9550 256MB,RAM 512MB,HDD WD 80GB,350W EC +17"Fujitsu-Siemens


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.