Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je pá 20. červenec 2018, 16:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: čt 23. listopad 2017, 22:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Já to nevydržel hrát ani 10 hodin na které jsem měl trial v EA pass..

_________________
i5 3570k | GTX 970 | 8GB DDR3 | 240GB SSD | 1TB HDD | ARC MIDI | AOC I2481FXH | Logitech G403 | Xbox One X


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: so 25. listopad 2017, 07:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. červen 2011
Nahoru
Ten obsah prostě není pro mě :( Týmové FPS mi nikdy nechutnaly a single nestojí ani za 10€. Fandové by jim urvali ruce za remake Jedi Knight a dobře zpracovaný combat s mečema - SP i MP. Ať mi nikdo nevykládá, že vývoj MP je tak náročný, že není čas na splnění tohoto přání.

Audiovizuálně si z tý hry sedám na prdel, ale jinak úplně bije do očí, jak je všechno dělané vykalkulovaně korporátně s co nejmenším možným úsilím. Prostě dnešní AAA standard rvát prachy do marketingu a prvních dojmů a všechno ostatní přiškrtit na minimum.

_________________
i7 8700K (5 GHz OC) + G.SKill 2x8GB/3200/CL16 + GTX 1060 Sociální Gajnwart
ROG STRIX Z370-G + 21:9 AOC 35" UW-QHD MWA G-Sync + ASUS XONAR DX/XD + SENNHEISER PC 360
CORSAIR K70 MX RED + RAZER SCARAB + SteelSeries RIVAL 310 + XBO Gamepad + SSD&HDD and stuff


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: pá 1. prosinec 2017, 13:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. leden 2007
Nahoru
https://www.svethardware.cz/jak-lide-zn ... t-ii/45590
Myslel sem ze sem videl vsechno opet sem se mylil


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: čt 7. prosinec 2017, 14:20 
Moderátor
Moderátor

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki
Nahoru
https://bonusweb.idnes.cz/batllefront-2 ... ovinky_srp Slusny propadak.


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: čt 22. únor 2018, 20:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. září 2006
Nahoru
kupil som hru teraz ked je v akcii za 24e len mam strasne framedropy cim to je ?

_________________
CPU:i7 5930k@4500 MHz Thermaltake Water 3 0 Pamet:Kingston HyperX Predator 32GB (4x8GB) DDR4 3200Mhz MB:Asus Rog Rampage V Extreme VGA:ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX1080Ti OC Hdd:120GB SSD Intel 520 Series + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:BenQ XL2720Z Keyboard+mouse:LogitechG510 Logitech G500:Logitech G29 Driving Force Win 10 x64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: pá 23. únor 2018, 18:20 
Nováček
Nováček

Založen: 29. květen 2010
Nahoru
Myslim ze posledny patch hru rozbil


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: pá 23. únor 2018, 19:01 
Nováček
Nováček

Založen: 18. srpen 2015
Bydliště: Bohumín
Nahoru
Přepni hru z DX12 na DX11 a problém by to mělo vyřešit.Mají v tom asi nějaký bug.


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: dnes, , 13:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2015
Bydliště: City of Pilsen beer
Nahoru
Hrajete ještě někdo? Nevíte jak zobrazit fps ve hře? Fraps je tam jen jako černý obdelníček bez čísel a v nastavení jsem možnost nenašel, ani přímo v Originu. :?:


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: dnes, , 13:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. září 2014
Nahoru
a skusal si MSI Afterburner?

http://www.guru3d.com/files-categories/ ... aking.html

len pri instalacii musis nainstalovat aj rivatuner

_________________
r7 1700 @3.800MHz, Corsair Vengeance LPX 2x8GB@2666MHz - OC 2933MHz, MSI GTX1070Ti gaming, ASUS MG279


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: dnes, , 14:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2006
Bydliště: Vsetín
Nahoru
Origin má FPS "zobrazovač". Zapni origin, vlevo dole vedle nicku klikni na > a dej Application Settings.
Nahoře pak ORIGIN IN-GAME (musíš mít Enable Origin In-Game) a dole pak máš During Gameplay - Display FPS Counter. Tam si už jenom vybereš v kterém rohu.


 Profil  
 Předmět: Re: Star Wars Battlefront 2
PříspěvekZaslal v: před 50 minutami 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2015
Bydliště: City of Pilsen beer
Nahoru
no jooo už to mám.. díky! :roll:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 10 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.