Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 30. červenec 2021, 14:40

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2116 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2021, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červenec 2004
Bydliště: Korova Milk Bar
Nahoru
Tak jsem to po DLSS patchi za 3 kila taky zkusil.
Stačilo se podívat na Digital Foundry rozbor a objekty, stíny a vegetaci stáhnout medium/high, protože to jsou jediný nastavení, který ovlivňuje CPU. Zbytek Can It Run Crysis a Very High kombinace. Pak ještě vypnout buglej motion blur a hotovo. Zatím druhá mise a hýbe se to v pohodě.

_________________
AMD Ryzen 5 3600@stock + Scythe Mugen 5 rev B -- Asus Crosshair VI Hero -- Asus TUF Gaming RTX 3070 OC@quiet bios -- G.Skill TridentZ 2x8GB@3600CL14 -- ADATA SX8200 PRO 1TB + Crucial MX200 500GB -- Corsair RM750x -- Fractal Design DEFINE R4 Black Pearl -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Gigabyte Aorus AD27QD -- WIN 10 Home 64-bit v20H2


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2021, 12:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
HEAD napsal:
Skube se to pac je to cpu limitovany.Specialne na NV grafikach.
Specialne na vsem a ne jen na nV grafikach. :roll:

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2021, 20:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Nv ma dx12/vulkan cpu driver overhead.Pod dx12/vulkan bude o nakych 20-30% horsi pri cpu bottlenecku
https://www.youtube.com/watch?v=JLEIJhu ... areUnboxed

_________________
CPU-Ryzen 3700X, MB-MSI B450 Tomahawk, RAM-2x16GB 3333Mhz@3600Mhz, GK-Sapphire 6800XT 16GB, Zdroj-Seasonic GX 850W, HDD- Toshiba 6TB+WD Blue 6TB, SSD-Samsung 840 120GB+Crucial MX500 500GB


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2021, 20:11 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Nj, ale Crysis Remastered je stále DX11 :mrgreen:


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2021, 22:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Neni to vulkan?Jak to muze mit RT pod dx11? :lol:

_________________
CPU-Ryzen 3700X, MB-MSI B450 Tomahawk, RAM-2x16GB 3333Mhz@3600Mhz, GK-Sapphire 6800XT 16GB, Zdroj-Seasonic GX 850W, HDD- Toshiba 6TB+WD Blue 6TB, SSD-Samsung 840 120GB+Crucial MX500 500GB


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2021, 23:03 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Už se to tu řešilo.

Crysis Remastered používá stále DX11 API s Vulkan interop na proprietární VK_NV_ray_tracing extension.

Prostě takový kočkopes :/


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: st 17. březen 2021, 23:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
HEAD napsal:
Nv ma dx12/vulkan cpu driver overhead.Pod dx12/vulkan bude o nakych 20-30% horsi pri cpu bottlenecku
https://www.youtube.com/watch?v=JLEIJhu ... areUnboxed

Oni tam sice říkaj driver overhead, ale co jsem četl tak je to způsobený software schedulerem.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2021, 16:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. říjen 2009
Nahoru
Crysis Remastered Trilogy will launch in fall 2021

https://www.youtube.com/watch?v=_b0csk7IdJw

povedal by som, ze supnu cca povodnu PC uroven na konzoly, mozno nejaky ten "RT" navyse

_________________
R9 5950X - Crosshair VIII Hero Wifi - Trident Z Neo 32GB GTZN - 3080 FTW Ultra 10GB
970 Pro 512GB - 980 Pro 1TB - 640GB Caviar Blue - Ironwolf 4T - Exos 7E8 8T - SB ZxR
Evolv X + NF-A14 PWM - Kraken x72 + NF-A12 PWM - Thor 850W
AW3821DW - 2 x u2410 - Alloy Elite RGB - G502 Hero - Z906
OLED C9 + K63 Wireless Gaming Lapboard + G604


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: st 2. červen 2021, 11:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Parada :)

_________________
CPU-Ryzen 3700X, MB-MSI B450 Tomahawk, RAM-2x16GB 3333Mhz@3600Mhz, GK-Sapphire 6800XT 16GB, Zdroj-Seasonic GX 850W, HDD- Toshiba 6TB+WD Blue 6TB, SSD-Samsung 840 120GB+Crucial MX500 500GB


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: st 2. červen 2021, 12:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. září 2007
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Škoda, že ten grafický update nebude zdarma (nebo za zvýhodněnou cenu), jako to bylo u jiných her.. Njn EA no :-D.. Úplně nevím, jestli kupovat znovu..

_________________
CPU:Ryzen 7 5800xMB:ASUS ROG Strix X570 - F GamingChladič:Noctua NH-D14 RAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 3600MHzVGA:Asus RTX 3080 TUFCase:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: st 2. červen 2021, 14:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2009
Nahoru
Cením, jedničku jsem nedávno dohrál a říkal jsem si, že bych dal i 2 a 3 - ty mě bavily víc. Jednička i přes ten remaster je dnes už stará kravina, moc mě to nebavilo. Mohli to ale vydat najednou jako mass efect.

_________________
i7-8700K & GTX 1080


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 6. červen 2021, 19:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2008
Nahoru
https://imageupload.io/i/cTHKsMvo9Y

Povedlo se mi optimalizovat Crysis. Ne remaster. Na phenom x6 1090 a Gtx 970. Vidím, že tady má každej trochu jiný železo, ale kdyby někdo chtěl zkusit udělal sem config a nahrál na moddb. Mám tam toho hodně pro tuhle hru:)

https://www.moddb.com/games/crysis/addo ... zed-config

_________________
please wait... rebuilding


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: so 12. červen 2021, 14:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Remastered benchmark 1080p:
-----------------------------------------------------------------
Play Time: 24.10s, Average FPS: 82.98
Min FPS: 0.05 at frame 3, Max FPS: 140.06 at frame 1779
Average Tri/Sec: 331, Tri/Frame: 4
Recorded/Played Tris ratio: -157076.25
Memory Usage: WorkingSet=2858Mb, PageFile=8969Mb, PageFaults=7255370
AutoTest Play Ended, (4 Runs Performed)
------------------------------------------------------------------
Co je to za udaj 'PageFaults'? Jde o to jestli nemam v PC neco blbe.

_________________
CPU:i7-11700F+NH-U12A|MB:Asus TUF B560M-Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 3070 XC3 Ultra|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Corsair TX750M|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: po 14. červen 2021, 12:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Zdravim, funguje vám u Crysis remasterd developer console?
Zoufale jsem se s tím snažil bojovat, ale za boha to na mém hlavním stroji prostě nefunguje...
Nepřišel jsem na nic lepšího, než v autoexec.cfg vynutit příkaz "ConsoleShow", ale nedá se to ani nabindovat...

Co absolutně nechápu, že na druhém stroji se hra stáhne z epic storu a console funguje...
Už jsem na svém dělal i reinstall, nepomohlo...

_________________
PC1: AMD Ryzen 5600X@4.85Ghz Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 4x8GB Patriot Viper Steel 3866MHz@3600MHz CL16 // PNY RTX 3070 // Acer XB273UGS // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX

PC2: Intel Core i7 9900K@4.9Ghz Noctua NH-D14 // Z390 AORUS PRO WIFI// 2x8GB Crucial Ballistix 2400@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus PG279Q //
LITE-ON EP1KB480 (480GB NVMe), Micron M600 256 // InWin 101 // TX650v2 (seasonic)


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 09:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Zkousels tohle:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=german&id=113193939
Ja to mam na Epic a tam staci zadat spousteci parametr -devmode. Hra se spusti v okne, takze je pak treba Alt+Enter pro fullscreen. V console[~] nebo .cfg jeste zadat 'con_restricted = 0' aby reflektovala vsechny prikazy.

_________________
CPU:i7-11700F+NH-U12A|MB:Asus TUF B560M-Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 3070 XC3 Ultra|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Corsair TX750M|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 16:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
zhor napsal:
Zkousels tohle:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=german&id=113193939
Ja to mam na Epic a tam staci zadat spousteci parametr -devmode. Hra se spusti v okne, takze je pak treba Alt+Enter pro fullscreen. V console[~] nebo .cfg jeste zadat 'con_restricted = 0' aby reflektovala vsechny prikazy.

Díky za tip, ale tohle všechno jsem zkoušel... ani za boha to nejde.
Ale mluvim tu o Crysis Remastered, předpokládal jsem, že to patří do tohoto vlákna...

Už jsem v takové zoufalosti, že si pohrávám s myšlenkou naučit se s cheat engine či něco takového a nějak to tomu enginu prostě vnutit... na "ConsoleShow" v autotexec to slyší, ale ten "bind" na tu klávesu "~" (tildu) prostě nefunguje...
Přitom na vedlejším stroji jsem se jen přihlásil na epic store, stáhl, nainstaloval, překopíroval savy a vše funguje dle očekávání...

_________________
PC1: AMD Ryzen 5600X@4.85Ghz Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 4x8GB Patriot Viper Steel 3866MHz@3600MHz CL16 // PNY RTX 3070 // Acer XB273UGS // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX

PC2: Intel Core i7 9900K@4.9Ghz Noctua NH-D14 // Z390 AORUS PRO WIFI// 2x8GB Crucial Ballistix 2400@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus PG279Q //
LITE-ON EP1KB480 (480GB NVMe), Micron M600 256 // InWin 101 // TX650v2 (seasonic)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2116 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 102, 103, 104, 105, 106


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: berat33, Bing [Bot], Google [Bot], gun-chan a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.