Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 21. říjen 2020, 09:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2072 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 104  další
Autor Zpráva
 Předmět: Crysis - technická stránka hry
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 20:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Mam masinu v popisu,cpu pretoceny na 3.2 GHz pri 1.425V ram def pri 1.8125V(kdyz jim dam vic,prijde mi to horsi) grafiku na default drivery 163.69 vist 64 bit origo a komp ma v crysis co delat pri 1280*1024 vse high bez AA(hra detekuje vse high+8*aa),bez aa mi to jede jaks taks(v prestrelce to jde i pod 20fps),pri aa to jde i ve velne prirode k 20.
Celkem me to stve,komp sem stavel na crysis a ted mi poradne nejde kua nevite nekdo co s tim,kdyz dam medium detaily uplne mi to znici obraz mam to jako negativ...uplne rozhozeny.Napada me pridat treba napeti na desce,ale nevim kolik ma chipset a fsb u toho commanda na def,tak vubec nevim kolik skusit dik za radu.
Jesate bych rek,ze ramkam musim v biosu rucne davat casovani spd nacte horsi a ramky kravej,kdyz jsem mel obsazeny jen dva sloty,tak to bylo ok prikoupil jsem druhy 2 gb a nemohl to poradne rozchodit


//Thellwin - upraven název threadu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 20:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2006
Nahoru
Mam stejne problem jako ty taky mam podle mne dostatecnej komp ale nejde to zrovna ruzove. Jedina vec co mne napada je ze to de spatne na vistach protze tu psal typek s xp a ze ma 30 - 35 fps a navic i v readme je napsano ze OS: Windows XP. This Betatest can be played on Vista but Vista is not officially supported takze to asi bude jeden z problemu tak uvidime snad to je ono. Jeste se mi zda ze mam vic fps kdyz vypnu fraps nevim proc ale hra se mi zda plynulejsi a dal sem rozliseni jen 1024x 768 a je to hratelny uz celekm v poho na high. Chtelo by to aby nekdo skusil rozdil pri hrani na xp a vistach.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 20:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Tak na jednu stranu jsi me celkem potesil:-)
Uvidime no


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 21:29 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 28. duben 2007
Nahoru
m1na napsal:
Mam stejne problem jako ty taky mam podle mne dostatecnej komp ale nejde to zrovna ruzove. Jedina vec co mne napada je ze to de spatne na vistach protze tu psal typek s xp a ze ma 30 - 35 fps a navic i v readme je napsano ze OS: Windows XP. This Betatest can be played on Vista but Vista is not officially supported takze to asi bude jeden z problemu tak uvidime snad to je ono. Jeste se mi zda ze mam vic fps kdyz vypnu fraps nevim proc ale hra se mi zda plynulejsi a dal sem rozliseni jen 1024x 768 a je to hratelny uz celekm v poho na high. Chtelo by to aby nekdo skusil rozdil pri hrani na xp a vistach.
no rozdil bude tak maximalně 6FPS :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 21:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Tak nam rakni cim to je ,ze nam to jede pomalu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 21:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Tiez to vidim na (jeho)Vistu

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 21:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2004
Nahoru
imho řekl bych, že to je tou betou... Počkal bych alespoň na demo, které by už mohlo reprezentovat kvalitu finální verze...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 22:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
No ale jini tu betu taky hraji a celkem jim beha.
No jestli mi finalka nepobezi jak z praku hazu komp z vokna a dam se na rybareri :x :evil:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. říjen 2007, 22:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. září 2004
Bydliště: policka
Nahoru
Red Devil napsal:
No ale jini tu betu taky hraji a celkem jim beha.
No jestli mi finalka nepobezi jak z praku hazu komp z vokna a dam se na rybareri :x :evil:


kdyz hrajes tu betu a zmenis detail,,musis potom hru ukoncit a nastartovat znova!!!!! ,pak ti teprve nabehne v nastavenejch detailech

me to na GTX beha docela v pohode fakt je ten ,ze jsem cekal vic ale vse na high 1280*1024 kolem 25-65 na betu to jde

beha to solidne i na X2+1900XT na medium taky kolem 30fps zadny velky zaseky da se stim multak parit

hlavne nikde uz nepridavej napeti a udelej poradek vxpeckach ,mas jeasi pekne v prdeli

_________________
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 05:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Jak jsem psal jedu na 64 bit viste asi mesi a pul po reinstalu a napeti bych klidne trochu pridat moh jsou tu silenci co perou do prociku 1.6V


//barco - OT premazané, a Red Devil by sa mal naučiť už konečne používať EDIT :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 06:50 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
na vistu by som to nehadzal. tiez ju mam a ide to v pohode. skor na to ze je to len beta

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 06:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
BARCO:
Ta ted mi rekni,kde jsem mohl v tomhle threadu pouzit edit??
EDIT:Vzdy jsem tu reagoval na nejakou odpoved,napadas me nepravem.Konec EDITU


//barco - minimálne druhý a tretí príspevok mohli byť v jednom...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 08:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Nebo je ta hra prostě špatně optimalizovaná. Ostatně na vývoji hry spolupracovala přímo nVidia a jejím podnikatelským zájmem pochopitelně není, aby hra slušně chodila i na nějakých postarších grafikách (nebo i na dnešním hi-endu). Crysis s jeho grafikou a ve spojení s masivním hype Vás donutí k upgradu, a o tom to je.

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 08:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
shadow napsal:
Crysis s jeho grafikou a ve spojení s masivním hype Vás donutí k upgradu, a o tom to je.


Stav sa so mnou o co chces, ze mna k nicomu tato hra nedonuti.
Alebo myslis, ze sa jedneho dna pred dverami mojho bytu objavia styria holohlavi typci a "donutia" ma kupit si 8800Ultra?

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 08:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. září 2004
Bydliště: policka
Nahoru
Red Devil napsal:
Jak jsem psal jedu na 64 bit viste asi mesi a pul po reinstalu a napeti bych klidne trochu pridat moh jsou tu silenci co perou do prociku 1.6V


//barco - OT premazané, a Red Devil by sa mal naučiť už konečne používať EDIT :roll:


aha to jsem prehledl ze to skousis na viste a tapes,,tak vubec nespekuluj a hod to na xp,nebo to nehrej,beta 3 jede "dobre" pouze na xp
vubec nechapu ze vrtas v kompu a bedujes nad FPS

_________________
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 09:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Wuuduu napsal:
shadow napsal:
Crysis s jeho grafikou a ve spojení s masivním hype Vás donutí k upgradu, a o tom to je.


Stav sa so mnou o co chces, ze mna k nicomu tato hra nedonuti.
Alebo myslis, ze sa jedneho dna pred dverami mojho bytu objavia styria holohlavi typci a "donutia" ma kupit si 8800Ultra?


Mluvím obecně a myslím, že je zcela zřejmé, jak jsem to myslel. Provázanost herního průmyslu a výrobců hardware je známou skutečností.

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 09:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Je to pomalé tou betou, nejspíš tam běží nějaký debug režim, co pak posílá logy crysis týmu, jak co funguje a nefunguje, sami jsme viděli videa ze singlu, kde to vypadalo pěkněji a lítalo daleko rychleji.

_________________
<-MB-> Gigabyte Z490M Gaming X | <-CPU-> Intel i5 10400 <-RAM-> 16GB (2x8) GOODRAM IRDM PRO 3600 Mhz
<-NVME-> 512GB Adata XPG SX8200 Pro | <LCD> 27"AOC 27G2U <-GPU-> Gainward RTX 3080 Phoenix |
<-PSU-> Seasonic FOCUS Plus Gold 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 10:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
shadow napsal:
Nebo je ta hra prostě špatně optimalizovaná. Ostatně na vývoji hry spolupracovala přímo nVidia a jejím podnikatelským zájmem pochopitelně není, aby hra slušně chodila i na nějakých postarších grafikách (nebo i na dnešním hi-endu). Crysis s jeho grafikou a ve spojení s masivním hype Vás donutí k upgradu, a o tom to je.

Praveze uz Crysis Beta 3 je dobre optimalizovana, viz moje screenshoty v teme od Crysis na Radeone X700, ta hra beha bezproblemov aj na GeForce 6600. Je to tou Vistou a pochopitelne to moze byt aj tou betou takze robit nejake zavery este ked je pri bete aj napisane ze je to optimalizovane pre XP a doporucuje sa skor XP je zcela zbytocne.

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 13:27 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
serizovatel napsal:
aha to jsem prehledl ze to skousis na viste a tapes,,tak vubec nespekuluj a hod to na xp,nebo to nehrej,beta 3 jede "dobre" pouze na xp
vubec nechapu ze vrtas v kompu a bedujes nad FPS


na toto si prisiel kde??? myslim ze zatial sa nikto nestazoval na to ze by mu to na viste behalo horsie ako na xp. predpokladam ze aj u RD bude nejaky iny problem. ale az tak by som si nad tym hlavu nelamal kedze je to beta

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2007, 13:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
využívá to někomu z vás víc jader než jedno? u mě to jede na 50% = dvoujádro je zbytečný...

btw: a všiml jsem si, že už na střední detaily se ohýbají listy když se kolem motáte. v hlavním threadu se kdosi děsil, že to nějakým novinářům nešlo a že to půjde jen pod dx10.

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2072 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 104  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.