Tak sem to zkusil znovu. Mám 85 HC dual-pistol sorcerer. Bez nějakýho heldání buildu a tak jsem to prostě zkusil, protože jsem vždycky chtěl nějakou diablovku-scifi nebo něco s palnýma zbraněma a gunslinger byl tak nějak můj sen

. Teď jsem v půlce ultimate a zatím teda žiju. Zatím jsem hrou jen procházel bez nějakýho grindování a jde to. Jsem dost nadšenej z dobrýho dropu.
Pokud to někdo bude chtít na HC a skočit do toho po hlavě, tak stačí vědět jen to, že je potřeba mít resisty. Normal veteran je pohoda, ale jsou části hry, kdy je potřeba taky běhat trochu okolo elite je paradoxně mnohem lehčí, protože máte build, nějaký ty itemy, lepší resisty a tak. Ale teda když jsem se dostal do ultimate, tak mi elitky,k teré se přes celou obrazovku dostali za půl vteřiny dávali za 70% hp. No a pak jsem zjistil, že to bylo así tím -23% pierce resistencí

. V HC je potřeba obětovat DPS za resisty, tak s tím počítejte.
Teď mám na sobě i 2 zelený věci jen kvůli super resitům, které potřebuju. Po tom tweaku postavy jsem prošel ultimate až k Homestand jak nůž máslem s 20k DPS a 7k HP. Ale žádnej face tank nejsem no, snažím se nedostat ani ránu u bossů, protože v Elite mi některý dávali za víc jak půlku. Sorcerer je dobrej v otm, že má 3sec imunitu, kterou může použít jednou za 20 sec. Tu použiju, když se mi lifebar najednou objeví na 30%, pak střílím jak pominutej a lifestealem se dostanu zpět na 100%, pak když dostanu další ťafku, tak pot a kdyžtak běhám, aby mě nic netrefilo a nechám pracovat constitution. A pak už se blíží další imunita. Když se to kombinuje a člověk je v klidu tak to jde.