Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 20. leden 2021, 18:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 355 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 10:22 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
zdravim, mám takové 2 dotazy
1) bude mi plynule šlapat FNV na této sestavě? případně co upgradovat
Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205)
System Manufacturer: MSI
System Model: MS-7309
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 3006MB RAM
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode

Card name: NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
Chip type: GeForce 6100 nForce 405
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1065 MB
Dedicated Memory: 57 MB
Shared Memory: 1007 MB
Driver Version: 7.15.0011.7824 (English)
DDI Version: 9Ex

2) chystám se koupit orig. verzi, jenže v tom mám trochu zmatek, někde je za 500 někde za cca 1000, chtěl bych tu kde je ta čeština a která se dá automaticky upgradovat(jak patche tak čeština? )(někde jsem se dočet že verze od steam?) kdyžtak prosím odkazy jakou zakoupit, díky


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 11:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2006
Bydliště: Хрудим
Nahoru
GeForce 6100? Na tom si nezahraješ.


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 11:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
ehiq napsal:
zdravim, mám takové 2 dotazy
1) bude mi plynule šlapat FNV na této sestavě? případně co upgradovat
Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205)
System Manufacturer: MSI
System Model: MS-7309
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 3006MB RAM
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6000.16386 32bit Unicode

Card name: NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
Chip type: GeForce 6100 nForce 405
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1065 MB
Dedicated Memory: 57 MB
Shared Memory: 1007 MB
Driver Version: 7.15.0011.7824 (English)
DDI Version: 9Ex

2) chystám se koupit orig. verzi, jenže v tom mám trochu zmatek, někde je za 500 někde za cca 1000, chtěl bych tu kde je ta čeština a která se dá automaticky upgradovat(jak patche tak čeština? )(někde jsem se dočet že verze od steam?) kdyžtak prosím odkazy jakou zakoupit, díky


K bodu 1)
Záleží v jakém hraješ rozlišení - to jsi zapomněl napsat.

Jinak co píšeš tak to asi splňuje minimální konfiguraci:
Windows XP, Vista, Win 7, procesor dvoujádro 2.0GHz, paměť 2GB RAM, 10GB místa na HDD, grafická karta minimálně NVIDIA GeForce 6 nebo ATI 1300XT, DVDROM

nic proti :) ale bude to asi bída .... :sad:

k bodu 2)
nvm tak třeba zde:
http://www.megahry.eu/fallout-new-vegas-cz/

_________________
[Case]Modecom MAG C3 [PSU] Corsair RM650 [CPU] Intel i7-10700F + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 + Thermal Grizzly Kryonaut [Motheboard] ASRock B460 Phantom Gaming 4 [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@2933Mhz 15-17-17-35 [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] HP 25mx 144Hz [Audio] onboard Realtek ALC1200 + Superlux HD660 + Hercules DJ Monitor 32 [HDD] Adata XPG Gammix S11 NVMe 256GB 3350/1150MB/s (system) + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 20H2 [3dMark11]~X11.300


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 11:42 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
a myslíte že po upgradu graf. karty by to bylo ok ? jinak tu co mám jen vlastně integrovaná v desce...A nemam lepší sestavu protože nehraju hry ale kdysi jsem hrál F1 a F2 a ted mě F:Nv docela zaujal..


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 12:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
ehiq napsal:
a myslíte že po upgradu graf. karty by to bylo ok ? jinak tu co mám jen vlastně integrovaná v desce...A nemam lepší sestavu protože nehraju hry ale kdysi jsem hrál F1 a F2 a ted mě F:Nv docela zaujal..


jj update grafiky určitě pomůže a nemusí to být zase žádný dělo. Ale furt nevim v jakém hraješ rozlišení a podle toho vybírej grafiku :)

_________________
[Case]Modecom MAG C3 [PSU] Corsair RM650 [CPU] Intel i7-10700F + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 + Thermal Grizzly Kryonaut [Motheboard] ASRock B460 Phantom Gaming 4 [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@2933Mhz 15-17-17-35 [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] HP 25mx 144Hz [Audio] onboard Realtek ALC1200 + Superlux HD660 + Hercules DJ Monitor 32 [HDD] Adata XPG Gammix S11 NVMe 256GB 3350/1150MB/s (system) + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 20H2 [3dMark11]~X11.300


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 13:42 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
a ještě takový dotaz, základní desky kde je ta integrovaná graf. karta, jde tam přidat další graf. kartu? na stránkách výrobce se moc neorientuju a tim pádem nevim jaký karty(a) se muže přikoupit


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 14:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ehiq: Napiš přesně co máš za typ desky, nebo se podívej jestli máš na desce slot PCI-e 16x - pokud tam je, externí grafika tam půjde přidat a integrovaná grafika by měla jít v Bisou vypnout.
Pak záleží taky co máš za zdroj. Externí grafika je samozřejmě další zátěž navíc - zvlášť herní grafika (bývá to nejžravější komponenta v PC).

EDIT: jo jsem slepej - grafiku na tu desku dáš, ale jak jsem již psal pozor na zdroj.
Koupil bych něco jako HD 6790 nebo 6850.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra || SSD M.2 NVMe Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)


Naposledy upravil theedge dne po 13. červen 2011, 14:39, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 14:14 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Dedikovaná graf. karta se samozřejmě přidat dá.
theedge: MS-7309, máš to tam napsaný

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 13. červen 2011, 15:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2006
Bydliště: Хрудим
Nahoru
Je to OT, nicméně k Athlonu 64 nemá význam grafika za víc než 2000 Kč.


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 18:31 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
ještě bych se chtěl zeptat, pojede na této sestavě bez problému F: NV a F3 ?

http://www.alza.cz/asus-m4n98td-evo-d168315.htm zákl.

http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-955-d115465.htm proc.

http://www.alza.cz/msi-n460gtx-hawk-d185452.htm graf.

+ 650w corsair zdroj,+ 4 GB kingston DDR3-1333


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 18:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
ano

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 18:47 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
ale ted jsem si pročítal topic o F3 a pár lidi tam psalo že si hra moc nerozumí se 4 jádrovýma procesorama


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 19:04 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
jo, je na to nějakej hack. Ale už jsem zapomněl jakej.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 15. červen 2011, 21:49 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Hra jede na vícejádrovým procesoru bez problémů


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: út 21. červen 2011, 15:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
čeština do DLC Honest Hearts
http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?p=159702#p159702
díky Tomku, perfektní práce :)

P.S. - dojmy z DLC veskrze pozitivní, chtělo to po Mohavské poušti trochu změnu :) , přírodní scenérie a skály jsou moc pěkné.

_________________
[Case]Modecom MAG C3 [PSU] Corsair RM650 [CPU] Intel i7-10700F + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 + Thermal Grizzly Kryonaut [Motheboard] ASRock B460 Phantom Gaming 4 [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@2933Mhz 15-17-17-35 [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] HP 25mx 144Hz [Audio] onboard Realtek ALC1200 + Superlux HD660 + Hercules DJ Monitor 32 [HDD] Adata XPG Gammix S11 NVMe 256GB 3350/1150MB/s (system) + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 20H2 [3dMark11]~X11.300


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: st 22. červen 2011, 08:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
ehiq napsal:
ale ted jsem si pročítal topic o F3 a pár lidi tam psalo že si hra moc nerozumí se 4 jádrovýma procesorama


v případě potíží může pomoci iNumHWThreads=2
ale já mám na svém pc vyzkoušeno, že mi to na čtyřjádru jede úplně v pohodě a nepadá to.

_________________
[Case]Modecom MAG C3 [PSU] Corsair RM650 [CPU] Intel i7-10700F + Scythe SCNJ-4000 Ninja 4 + Thermal Grizzly Kryonaut [Motheboard] ASRock B460 Phantom Gaming 4 [RAM] G.SKILL Aegis 32GB KIT DDR4 3200MHz@2933Mhz 15-17-17-35 [GPU] Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Phantom GS +30sh +300mem [LCD] HP 25mx 144Hz [Audio] onboard Realtek ALC1200 + Superlux HD660 + Hercules DJ Monitor 32 [HDD] Adata XPG Gammix S11 NVMe 256GB 3350/1150MB/s (system) + Crucial MX500 1TB 560/510MB/s (backup) [Input] A4Tech Bloody B180R + AJAZZ GTX Gaming Mouse (2000dpi/500Hz) + Trust GXT204 [OS] Windows 10 Pro x64 20H2 [3dMark11]~X11.300


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: po 27. červen 2011, 11:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Teď jsem si šoupnul do Fallout New Vegas mod Detailed Normals - Texture Pack 1,7 abych si ho trochu zkrášlil, ale přijde mi, že to s hrou moc neudělalo. Je možný to nějak ověřit, že mi to ty textury nahradilo?! Nicméně rád bych si dal i nějaké další módy, které nejsou nějak konfliktní. Rád bych něco jako lepší textury zbraní, změny počasí apod.


EDIT: co se týče texture packu tak sem to blbě rozbalil :-))

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: pá 8. červenec 2011, 10:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Nahrál jsem si mod NV SKies - weather effects protože mě lákalo počasí. Bohužel mám ve hře furt jasno a slunce, jen na některých lokacích se změní na bouřku nebo radioaktivní nádech nebes. Nastaavení počasí mám co nejnižší frekvenci aby se to hodně střídalo, ale zatím za celou dobu jsem neměl písečnou bouři nebo bouřku s deštěm. Nemáte s tím zkušenosti?!

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: čt 28. červenec 2011, 12:01 
Nováček
Nováček

Založen: 09. červen 2011
Nahoru
tak už jsem odehnál přes 25hodin, hra mě neskutečně baví ale trochu mě odrazuje jedna věc(zatim).Chtěl bych se zeptat není nějakej fix či něco podobnýho na to padání/zamrzání ? o jeden save jsem přišel nešel načíst a pak mi to asi 3x zamrzlo ..sice to ani jednou nespadlo ale po ctrl alt del píše program fnv přestal pracovat...


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout: New Vegas
PříspěvekZaslal v: pá 29. červenec 2011, 15:42 
Nováček
Nováček

Založen: 28. září 2010
Nahoru
Zdravím, objevil se mi problém ve hře. S aplikovaným updatem a češtinou mi nešlo dokončit jeden quest (ten s majorem Poliatlim). K dokončení questu bylo třeba s ním promluvit, ale dialogové okno nenabízelo odpovídající možnost konverzace. Proto jsem hru uložil, v data files vypnul update a češtinu, spustil hru a načetl pozici a při rozhovoru s majorem se objevila dialogová možnost, která úkol ukončila. Pak jsem hru uložil znovu, vypnul, v data files zapnul update a češtinu a znovu hru spustil. Problémem je, že se ke mě teď všechny postavy ve hře chovají, jako kdybych hrál za ženskou postavu, přesto, že hraji za muže.
Na hru to sice nemá zcela zásadní vliv, ale jsem zvyklý hrát vždy za mužskou postavu a neskutečně mě irituje, když v rozhovorech se mnou flirtuje každý úchyl, vypadající jako pedofil z NDR, a oslovuje mě "bejby". docela mi to kazí pocit z hraní.
Už se s tím někdo setkal, případně má někdo nápad, jak to vrátit zpět? Budu vděčný za každou radu:-) díky


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 355 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Still.Lord a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.