Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 20. leden 2021, 17:02

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 5. březen 2014, 21:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Obrázek
Trailer ZDE.

Citace:
Vítejte v Gotham City, městě v posledním tažení a jedině Batman, může město zachránit. Vydejte se na poslední pouť, poslední boj s nepřáteli ze stínů minulosti, i zcela novými. Jedná se o završení celé Batman série od studia Rocksteady!!A co nového zde bude? Gotham City je 5x větší než lokace v Arkham City, město je rozděleno do 3 částí a nejsou zde nahrávací obrazovky. Prostředí je plné života a zároveň plné detailů, jako jsou mraky na obloze, či reálně svíticí měsíc. Také je přidána nová zbraň, Batmobil. Jedná se o největší zbraň, kterou má Batman. Auto lze kdykoliv přivolat stisknutím jediného tlačítka a díky němu se dostanete na místa, kam by se normálně Batman nebyl schopen vůbec dostat. Celkově se jedná o opravdovou next gen hru a podle toho taky hra bude jen pro next gen a PC. Vývojáři slibují neuvěřitelnou hru, která bude skutečným zakončením série a na kterou dlouho budou hráči vzpomínat. Xzone


Platformy: Xbox One, Playstation 4, PC

Více článků o hře ZDE. Tak jak se těšíte? :)


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: út 23. červen 2015, 20:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. červen 2007
Nahoru
tak hraju hraju..na mojem pc to de slusne nahouno...a ovladani neni taky nic moc...asylum,city,origins jsem hral na ovladaci tak to bude mozna nezvyk..ale jinak hra vypada famozne.. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2015, 11:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Jen pro zprasenou konverzi hry Batman AK cituji doporučené nastavení hry dle autorů hry:

Resolution: 1280x720
V-Sync: Off
Anti-Aliasing: Off
Texture Resolution: Low
Shadow Quality: Low
Level of Detail: Low
Interactive Smoke/Fog: Off
Interactive Paper Debris: Off
Enhanced Rain: Off
Enhanced Light Shafts: Off

... pak by vám to mělo jet tak nějak dobře. 30 fps lock vylepšuje hru. Tak hrdě do hraní a nezapomeňte použít tyto ovladače s nVidia gpu. :wink:

Nezbývá než doufat že jsou výjimky kterým hra jede na max zcela bez potíží a užijí si to. Pro nás ostatní nezbývá než čekat na patche a opravy, zatím ale autoři velké problémy spíše dementují.


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2015, 12:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
nejdulezitejsi pravidlo - nikdo nepredobjednavat hry, druhy nejdulezuitejsi pravidlo - nejdriv ukrast a vyzkouset, pak koupit

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2015, 12:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Osobně to považuji za velký fail, protože když to i na top hw (980 Ti apod.) padá a seká se a hra nemá ani efekty co mají konzole, to je prostě otřesné, po těch předchozích dílech, které jakž takž šly a nebyly ani tak hw náročné je toto podraz, dát to studiu co nemá velké zkušenosti a dělalo převod snad ve 12ti lidech... Fail...


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2015, 12:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Jsem rád že jsem to dostal zadara s grafikou a prodal to :-D

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: st 24. červen 2015, 17:35 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
Heh, pry prevod na PC delal nejaky malicky tym 12 lidi, kteří tohle nikdy nedelali a maximalne portovali mezi konzolemi navzájem. Vysledek je katastrofalni.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 09:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. červen 2007
Nahoru
takze hra je totalne na sracku a steam pise toto:

Batman: Arkham Knight will be available on SteamOS, Linux and Mac in Fall 2015.
Sales of Batman: Arkham Knight have been temporarily suspended while Warner Brothers works to address performance issues.

takze well done :D


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 10:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Tak imho zapracují na patchi, jestli to stáhli z prodeje.

_________________
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 15:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. říjen 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
http://cdr.cz/clanek/novy-batman-arkham ... -z-prodeje

_________________
iPhone 11 Pro 256GB / SONY Playstation 4 Pro/ Xbox One X 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 15:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
doufam ze to poradne poskodilo znacku, aby si pro priste sakra rozmysleli, co to vypousteji do sveta

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 16:13 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
Ne. Staci zavedeny reklamace. Takhle by reklamace mely fungovat u her globalne.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 16:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
ako to skutocne bolo :lol: http://www.sector.sk/sprava/23662/ako-t ... atmana.htm

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 16:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. duben 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Mna by zaujimalo, cim to je, ze ide hra na PC tak hrozne.
Niekde som cital nazor, ze je to tym, ze konzole maju 8GB pamate, ktora je zdielana pre system aj GPU. Biednou/ziadnou optimalizaciou pre PC dochadza k swapovaniu, pretoze vsetky GPU na PC, ktore maju menej ako +/- 6GB RAM sa potykaju s framedropmi a stutteringom pretoze sa nacitavaju do pamate textury.
Co si o tom myslite?

_________________
CPU: Intel Core i7 6700K w/Noctua NH-U14S, MB: Asus Maximus VIII Ranger, RAM: 16GB DDR4 Corsair 3200MHz, VGA: Asus GTX1080Ti Strix OC, HDD: Samsung SSD 850 Pro 1TB + WD Caviar Black 1TB (WD1002FAEX), PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Logitech G810 Orion Spectrum, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, DAC: Creative SoundBlaster ZxR, HEADPHONES: Focal Clear


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 16:44 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
je to tou dynamickou RAM.....druhy Watchdogs..

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 16:48 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
Tohle není pameti, to je proste uplne zpackanym portem. Delala to externi firma v poctu 12 lidi, která nikdy zadny port na PC nedělala. Vysledek se pak dal předpokládat.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 17:42 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
podle vseho hra beha bez problemu i ve 4k pokud mate High-end grafiku GTX980ti nebo fury
http://www.computerbase.de/2015-06/amd- ... x-test/13/


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 17:45 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
ta hra ma problem s frametimes.. az do 400ms

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 17:47 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
HEAD napsal:
podle vseho benchmark beha bez problemu

fixed.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Batman: Arkham Knight
PříspěvekZaslal v: čt 25. červen 2015, 18:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
HEAD napsal:
podle vseho hra beha bez problemu i ve 4k pokud mate High-end grafiku GTX980ti nebo fury
http://www.computerbase.de/2015-06/amd- ... x-test/13/

vypada ta hra jako neco, co potrebuje 980ti? podle vzhledu bych to tipnul na 560ti

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 51 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Alfajk, killerek a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.