Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 16. říjen 2019, 01:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 19105 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 956  další
Autor Zpráva
 Předmět: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: so 7. srpen 2010, 16:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Nahoru
http://www.worldoftanks.com/
Tak co, hrajete někdo? :)

_________________
Intel Core i5-3470@4GHz/Noctua NH-U12P, P8Z77-V LX, 16Gb RAM, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Seasonic M12II-620 Evo, SSD disk Samsung 860 EVO 500GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Logitech Wireless Illuminated K800 CZ, Logitech G502 Proteus Spectrum


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: so 14. srpen 2010, 10:47 
Červená karta
Červená karta

Založen: 20. listopad 2006
Bydliště: Teplice
Nahoru
jj jedu za rusy stredni tanky ale furt mam problemy vubec trefit nepratele :D zda se mi to pozdeji trosku nevyvazene ...:)


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: so 14. srpen 2010, 14:29 
Nováček
Nováček

Založen: 28. červen 2009
Nahoru
tiež hram za rusov .. zatial s KV-čkom .. zakladny kanon nič moc ale ten 107mm to je už riadne delo 8)

to greckyn - použivaš aj auto targeting? s nim sa mi dobre triafaju aj tanky v pohybe

_________________
CPU: Intel C2Q Q9550 2.8 @ 4 Ghz, Thermalright Ultra-120 | MB: DFI DK P45 T2RSPlus | RAM: 2x2 GB Kingston 1066 @ 942 MHz, 5-5-5-15 | HDD: Samsung HD500LJ 500GB | VGA: Sapphire HD5770 Vapor-X 960/5200 Mhz, 1.237V | ZDROJ: Fortron SAGAII 500W | SKRINKA: Acutake ACU-Force| LCD: HP 19" 1440x900px | AUDIO: Genius SW-HF5.1 4000, 100W | OS: Windows 7 64bit. SP1


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: út 16. listopad 2010, 11:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. listopad 2003
Bydliště: Teplice
Nahoru
ahoj jde vám to dnes? (16.11)
mě to píše pořád unable to connect to the network, včera pohoda :cry:


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: út 16. listopad 2010, 12:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Nahoru
Probíhala údržba serveru. Už to běží
http://www.csarmy.eu/forum/index.php

_________________
Intel Core i5-3470@4GHz/Noctua NH-U12P, P8Z77-V LX, 16Gb RAM, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Seasonic M12II-620 Evo, SSD disk Samsung 860 EVO 500GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Logitech Wireless Illuminated K800 CZ, Logitech G502 Proteus Spectrum


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: út 16. listopad 2010, 13:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. listopad 2003
Bydliště: Teplice
Nahoru
Sinpa napsal:
Probíhala údržba serveru. Už to běží
http://www.csarmy.eu/forum/index.php


děkuji, já zaboha to nemohl na nějakém foru vyguglit :-(
všechny staré přízpěvky na forech a o dnešku nikde nic.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 13:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2007
Nahoru
perfektni oddechovka .. da se hrat malo i hodne

na slusnej tank se clovek dostane za chvili a pak uz jen hraje

_________________
just me


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 13:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
No zalezi cemu rikas slusnej tank... podle me se docela v klidu da dostat na tier 5 (KV, t34, Pz4, sherman, apod.) Pak uz tech 30000xp na dalsi level celkem trva.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 15:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2007
Nahoru
t5/t6 .. osobne jezdim s tigrem a delam si i TD .. tam sem mel za chvilku stuga se kterym uz se da hrat

_________________
just me


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 16:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
tak vystrilet si tigra rozhodne neni "za chvili"...


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 24. listopad 2010, 16:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2007
Nahoru
1-2 tejdny pohodovyho hrani .. proti dalsim tierum je to "na chvili"

kazdopadne slusny tanky sou uz t5/t6

_________________
just me


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 25. listopad 2010, 00:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
v bete sou zatim goldy zadarmo takze s premium uctem a free expou si i toho tigera vystrilis za chvili.
jinak... slusnej tank..slusny sou skoro vsechny, spise zalezi kdo sedi u klavesnice a taky na mape

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: po 18. duben 2011, 16:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2007
Bydliště: Frýdek Místek
Nahoru
Tak od 12 Dubna frčí plná oficiálni verze.
Stahovat můžete třebas odsuť http://game.worldoftanks.eu/update
České stránky naleznete zde http://worldoftanks.cz/

_________________
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
OS: 7 64bit Net. - Down 25Mbit Upl 5Mbit 802.cz


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: út 19. duben 2011, 21:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Celkem zábavná kravinka. :lol: To zaměřování za jízdy bude tak šílený stále, nebo se to u lepších tanků zlepší? Za jízdy je střílení o náhodě a když zastavím a mám jakž takž zaměříno, tak mě to při brždění vždy rozhodí zaměřovač, takže když na mě nědo čeká, tak je to sebevražda zkusit zastavit a sundat ho. :lol:

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 20. duben 2011, 19:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2007
Bydliště: Frýdek Místek
Nahoru
Jo já jezdím zatím jen s těma prdítkama takže netuším co svedou lepší kousky :) no člověk se do toho musi trochu vžít aby ho to chytlo, a nesmi jít do boju moc hrr bo pak se jeho životnost počítá na vteřiny :)

PS: pokud spustíte hru a máte otevřeneho klienta tak vpravo vedle názvu World of tanks je takova nenapadna anglicka vlaječka tak na ni klikněte a vyberte ČR a měli by jste mít hru v CZ.

_________________
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
OS: 7 64bit Net. - Down 25Mbit Upl 5Mbit 802.cz


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 21. duben 2011, 15:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
jojo zlepsi a od 8 tridy si dokonce muzes koupit stabilizator diky kterymu budes klidne trefovat i na dalku v plne rychlosti

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 21. duben 2011, 15:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
hmm, tak to je hezký :lol: takže už jen tak 28456 hodin a budu tam :twisted:

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 21. duben 2011, 17:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
hra vysla pred tydnem a uz tu jezdi 9

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: pá 22. duben 2011, 18:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
A spousta dalších za goldy... :lol: Jediný co mě jen štve je to, že je to celkem často dost o ničem, když má půlka teamu tanky o 2-3 třídy lepší a když proti mě je ještě k tomu takovej heavy, tak nemám nárok. Zatím jezdím s M2 medium.
//Takže když to spočtu, tak v 60% jdu proti mnohem lepším, ve 30% mě sundá hned artilerie, takže tak v 10% her si můžu dobře zahrát :-D

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: pá 22. duben 2011, 19:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Jo matchmaking stoji za hovno.

Jinak ja mam full upgrade t34,su85 a t34/85.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 19105 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 956  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.