Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 19. červenec 2019, 22:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 19024 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 952  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2018, 20:51 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Thellwin napsal:
Nikdy se nic takovýho nedalo prodat za goldy. Dostaneš kredity.


aha, diky. Nikdy jsem premiak neprodaval, takze nevim jak to chodi... V tomdle jsem lama.

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 MVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 14:00 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jsem sem zapomněl dát jeden sváteční ečívment. Sice se nepovedlo do 100 bitev (104 nakonec), ale i tak to bylo celkem zábavný markování :)

Kód:
Defeat

Map: Siegfriedova linie
Vehicle: Löwe
Experience: 726   39 928 

Awards and Achievements:
 Rváč, Účinná palba, 3 Vítězné znaky, Vzorný tankista: "III. třídy"

WN8: 3 022


Obrázek

Obrázek

Obrázek

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2019, 21:06 
Nováček
Nováček

Založen: 29. říjen 2012
Nahoru
Vyplatí se zkoumat obj.430U, T44 se mi po dlouhých letech hraje velice dobře a obj.430 mám za chvilku :roll:cca30000 zk.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2019, 21:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
ano, je to jedna z nejlepších desítek, možná aktuálně ta nejlepší.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 01:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
podesva-f napsal:
Vyplatí se zkoumat obj.430U, T44 se mi po dlouhých letech hraje velice dobře a obj.430 mám za chvilku :roll:cca30000 zk.

určitě, ta lajna t-44, 430, 430U je hodně silná

jinak já sledoval tedka dost martyho a ten mě nabejtil na to zase po 2 měsících zapnout wotko.Přeci jen v jeho podání je to taaaaak easy... no a bum 40% winrate a 2700wn, :cry: tak tomu dám možná zítřek a potom jedině až frontline


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 09:22 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
No já jsem to teď na svátky spustil po více než dvou letech. A začal jsem expit švédy hezky od prvního tieru. Se základní posádkou na úrovni 80% to není žádný med. K tomu papírový pancíř, případně nízká alfa, takže statistikám dám asi zabrat. Xwm raději nebudu instalovat. Nicméně bitvy II. a III. tierů jsou docela zábavné. V bitvách jsou tanky často na stejném tieru, případně o jednu úroveň výše. Takže pokud něco nezblbnu, mohu si zahrát. Asi ani nepůjdu moc výše.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 12:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
já to mám přesně naopak, nemám problém zahrát na low-tierech, nepřeskakuju je nutně, ale čím nižší tier tím těžší je zahrát nadprůměrnou bitvu - protože člověk jde max na 3 rány do garáže, spíš na dvě. Nehledě na to že s tim jak mají všichni dohled max 300 metrů tak jakmile se někdo spotne, tak ho vypne 10 kemperů z okraje renderu. Takže se jen kempí.

Jinak jaktože nemáš na švédy kompletní ženskou posádku, tu dostávali všichni ne? Pro mě fakt nehratelnej národ a ty jejich TD nenávidim tak moc že bych je odebral radši než arty snad.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 15:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
Já jsem ještě nikdy nevstoupil do kampaně a to bude možná tím důvodem, proč jsem ženskou posádku nyní nezískal. Nebo za to může má dvouletá absence.

Ano, s nějakými nadprůměrnými výkony se u II. a III. tieru počítat nedá a pokud se podaří, tak je to obvykle dáno neschopností soupeře. Je to jak na houpačce, ale přesto mě to docela baví. Švédi se mně líbí po vizuální stránce, takže bych jim rád přišel na kloub a naučil se s nimi efektivně nakládat.

Trápí mě ale jeden problém se kterým si nevím rady. Po přihlášení hry se mně automaticky změní dříve uložené nastavení hry. Mění se jen některé položky, jako je rozlišení obrazu, citlivost myši, gamma a pár dalších. Je to fakt otravné. Nenašel jsem nikde položku, kterou by se ta automatická zněma nastavení dala vypnout tak, abych po spuštění měl hned nastaveny dříve uložené hodnoty. Dokonce jsem kvůli tomu odinstaloval a znovu naistaloval hru, ale bez výsledku.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 16:06 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
To je nějaký divný, že by se mi samo od sebe změnilo nastavení hry jsem nezažil snad za celých 6 let co to hraju.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 16:50 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
Také si nepamatuji, že bych s předchozími verzemi měl v tomto smyslu nějaký problém.

Nativní rozlišení používám 2560 x 1600 a po ruční změně nastavení ve hře v tomto rozlišení bez problému hraji na maximální kvalitě Ultra.

Pokaždé když spustím hru, ta se mně načte v rozlišení FullHD. V tomto hrubém nastavení se již spouští launcher WoT a také Game Center. Vždy hned po vstupu do garáže vyskočí tato hláška "Změna nastavení grafiky":
Obrázek
Naposledy uložené nastavení ve vyšším rozlišení se tím změní a znovu mám v záložkách nastavení hry plno červeně zvýrazněných položek pro upřesnění:
Obrázek
Zkoušel jsem vypnout políčko "Dynamická úprava", ale bez výsledného efektu.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 17:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. leden 2007
Nahoru
WoT vůbec divně funguje, jeden den hraju naprosto bez problémů, večer to vypnu a druhý den se už do hry nedostanu, blackscreen a reset PC, nic nepomáhalo. Musel jsem spouštět přes resetlé grafické nastavení, vypnout nějaké kraviny a natvrdo to nechat ve fullscreen window, od té doby mi to ale pořád problikává na plochu a zpět. Nepomohlo vůbec nic, jiné než tohle nastavení mě prostě nepustí do hry.
Zas na druhou stranu, tenhle víkend není o co stát. Je zas libovej, cca 30% WR a hry úplně o ničem, zkoušeno tier 6 (oba Cromwelly, Hellcat a Thunderbolt) tier 8 Progetto, Patriot ,tier 9 Obj. 430, 257 a T10 a dvě hry s Obj 140...prostě marný. Já jsem marnej, spoluhráči předvádí co jsem za poslední měsíc neviděl, občas má člověk i z prohrané hry dobrý pocit, ale tohle. O víkendech většinou tahám premiáky a zálohy, abych trochu vydělal, ale jako ne. Trochu to šlo včera (lepší MM, se šestkama často max +1, vetšinou stejné, to samé i s osmičkama), ale dnes krom dvou tří her vše +2, hořím, one shoty přes munici, prostě haluz. S medkama mám klidně +2k spot, s lightem odcházím s nulou...

Omlouvám se za brečíky, vím, že si za to z největší míry můžu sám, protože jsem lama, ale znáte to :-)

_________________
Intel Core i5-4460 -- SilentiumPC Fera 2 HE1224 -- MSI Z97-G43 Gaming -- Kingston HyperX Blue 4x4GB DDR3 1600 -- Sapphire RX 470 NITRO+ OC 4GB GDDR5 -- Samsung SSD 850 EVO - 120GB -- WD Caviar Blue EX - 1TB -- SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black -- Corsair Gaming Series 600W -- Dell SE2717H - LCD IPS monitor 27"


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 17:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
PET5 nevypínáš hru přes ALT+F4?



Padre: aspoň, že to uznáš :D víkendy jsou horší ale nevim, stále nemám problém s těma výhrama, asi jsem v tý druhý složce hráčů co má furt 55-80% WR díky WG :)

jak zná člověk ty mapy (průběh hry na nich) tak je to jen střídání pozic a minimalizace chyb + přízpůsobit to konkrétnímu tanku a MM, taky hraju teď Achilles a neni to vončo ale jezdim s tim stejný pozice jak s 907 :D

Klidně pošli nějakej replay, já sem taky dřív dával replaye když jsem se vztekal proč prohrávám když dělám co mám se svým tankem a tak. Teď jsem o 10 tisíc bitev a 1000 WN8 dál a je to taky jiný, prostě ted poseru 1 z 10 bitev a ne každou druhou. A když je četa a používá se mozek tak se neposere třeba nic, taky jsou večery kdy to vypínáme s 90-100% WR po hodině nebo dvou.


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 17:52 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Už asi popadesáté, výhry jsou hodně záležitostí faktu, zda člověk hraje solo a nebo kvalitní pluton. Solo jsi mnohem víc závislej na mm.

Můj poslední měsíc takřka výhradně v plutonu (kvalitním) s tím, že včera jsem to pustil výjimečně solo.

https://i.postimg.cc/15r667rk/screenshot-31.png

Hraješ podle čísel stejně a máš o 15 % menší WR, protože prostě chybí minimálně další dva lidi, co to taky potahaj.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 17:53 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
LoCo99 napsal:
PET5 nevypínáš hru přes ALT+F4?

Ne, vypínám to klasicky z menu hry.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 18:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2004
Nahoru
PET5 napsal:
Také si nepamatuji, že bych s předchozími verzemi měl v tomto smyslu nějaký problém.

Please click on your start menu and in the search/run box type "%appdata%" (without the quotes) and press enter, then in the folder that comes up we would like you to double-click on the wargaming.net folder. Now delete the World of Tanks folder. Close the box by pressing the red "X" located in the top right.

zkusil jsi tohle?


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2019, 19:25 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
@Banana: Díky za tip. Tohle pomohlo, ale zároveň vyvstal nový problém. Po vymazání té složky se už uložené nastavení nemění a po novém startu se načte ve stejné podobě, jako před posledním vypnutím hry.

Jenže současně se hra začala chovat nekorektně v mém nativním rozlišení 2560 x 1600. Až do tohoto rozlišení se obraz chová správně, ale po jeho nastavení se vše zvětší dvojnásobně. Prostě najednou mám ostrý obraz odpovídající rozlišení 2560 x 1600, ale vše je veliké jako bych měl nastaveno polovičních 1280 x 800.

Edit: Zdá se, že veškeré nastavení hry je uloženo v jediném souboru "preferences.xml". Pokusím se porovnat novou verzi se starší.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: po 7. leden 2019, 05:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
Wot ma iba 2 mireky na zobranie
1:1
2:1
Takze ti asik dava 2:1 da sa to rucne zmenit

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 , Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: po 7. leden 2019, 07:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
@dexterav: V tom asi bude zakopaný pes. Můžeš mně prosím poradit, kde se to ručně nastavuje?

Pokud v nastavení hry zvolím rozlišení 2560 x 1600, tak na malý okamžik problikne obraz v odpovídající velikosti, ale vzápětí se vše automaticky dvojnásobně zvětší. Zatím jsem v nastavení nenašel položku, jak tomuto chování zamezit. Pokud vrátím zpět původní soubor "preferences.xml", tak se rozlišení přepíná zcela korektně a nic se automaticky nezvětšuje (ale zase se vrací původní problém se změnou nastavení po restartu).

Jak budu mít trochu času, prozkoumám a případně si upravím nový soubor "preferences.xml" podle toho původního.

EDIT: Takže vyřešeno. Za zdvojnásobení velikosti obrazu mohlo nastavení položky velikosti rozhraní na hodnotu "Auto". Po ručním nastavení hodnoty "1x" je vše jak má být. WG z nějakého důvodu v novějších aktualizacích zahrnulo rozlišení 2560 x 1600 do kategorie 2K, takže hra se automaticky snažila UI zvětšovat.
Díky všem za pomoc při řešení problému!

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2019, 00:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
šikulka :mrgreen:
ono to neni dávno ale wot sa takmer nedalo hrať v 4k práve kôli veľmi zlému škálovaniu interfejsu
bud to bolo obrovské alebo strašne krpaté v každom prípade nehrateľné

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 , Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: World of Tanks
PříspěvekZaslal v: čt 10. leden 2019, 11:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. červen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Asi se zeptám blbe, ale hraju chvilku a zatím jen low tier, ale je normální že se low tier jezdí jen na 3 mapách? Tuším opatství, doly a pak jedno město?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 19024 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946 ... 952  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.