Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 17. prosinec 2018, 04:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 129 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: út 16. leden 2018, 09:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. červenec 2006
Nahoru
Zkus si všimnout, že tam občas u těch zakázek bývá ozubené kolečko a tam bys měl mít možnost si vybrat, zda chceš 1 nebo 2. A měly by být ve skandinávii, jak píše Swat. Už si to moc nepamatuju, určitě by tam ale měly být nějaké zakázky, které jsou pouze se dvěma vozíky, takže nechápu, že tam nic nevidíš.

_________________
CPU |i5-2500k@4.5GHz
GPU |MSI GeForce GTX 1060 6GT OC
RAM|
Kingston 16GB@1600MHz
MB|
Asus P8P67


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: út 16. leden 2018, 22:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2012
Bydliště: Jihlava
Nahoru
aha díky za tip zkusím to teda více sledovat..

_________________
CPU: i5-2500K 4.5 GHz CPUcooler: Corsair Hydro Series H100i | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI GTX 960 GAMING 100ME 2G | RAM: HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Corsair CX600 V2 | AC: ASUS Xonar DX/XD. | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ Acer HR274H 27" | OS: W10 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
ROCCAT Isku


 Profil  
 Předmět: ETS 2 err mods
PříspěvekZaslal v: st 7. únor 2018, 10:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2007
Bydliště: Socket H2
Nahoru
Obrázek

... verze hry poslední 1.30.2.2s 64bit + Itálie, módy ve hře řazeny viz screen jen opačně, ale hra padá, červeně zvýrazněné jsem překopíroval z 1.28, protože jsem nové verze pro 1.30 nenašel, ale nejde to, hra padá při loadingu, kdyby někdo věděl kde mám chybu, tak předem díky :)


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: po 19. březen 2018, 22:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Uz jsem zase dlouho nejezdil,zacina mi to nejak chybet.Je potreba vokouknou tu italii.Naposled jsem hral kdyz vysla Francie ta se mi hodne libila.U tyhle hry mi nejvic chybi nejakej modík na zastavenu času,graficky se mi prubeh dne proste nelibi a jeste ten cas leti debilne rychle, jsou chvile kdy to vypada paradne a naopak.A to sem prosel hafo modu na grafiku,pocasi,mraky,nasviceni atd..furt to neni ono.Ted vypada celkem slibne ten realistic lighting JBX urcite vyzkousim.
Jakej pouzivate antialiasing? ten MLAA nestoji asi ze nic ne?

_________________
4670K@4.4GHz l GTX960WF2


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: út 20. březen 2018, 08:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Je to starej engine, no. Antialiasing se řeší všude možně, mlaa ve hře je zcela o ničem, jen to rozmazává obraz, ale nic víc. Ani 400% scaling úplně nevyhladí hrany.

Takže zatím se nejvíc osvědčil vn inspector a v něm nastavit:

Antialiasing Compatibility: 0x004012C1
Antialiasing Mode: Override any application setting
Antialiasing Setting: 4x [4x Multisampling]
Antialiasing Transparency Multisampling: 4x Sparse Grid Supersampling

Vypadá to o moc líp, než 400% scaling, ale stejně se ti některý věci (sloupy, ploty v dálce) budou vlnit a tetelit. Úplně nejlepší je ty hodnoty nastavit na 8x, ale to už jde framerate dolů po desítkách, i 4x ti srazí framerate dost zásadně, myslím, že na tvojí gtx 960 to zrovna nebude ono. Já mám 980ku, mám nastaveno na 4x a s Promods jde framerate někde i pod 40. Bez Promods je to o dost lepší, ale ETS bez Promods zase nechci hrát, no. Někde jsem slyšel spekulace o převedení toho jejich enginu do dx11 a imlementaci aa, tak uvidíme.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: st 21. březen 2018, 21:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak sem zkusil ten scaling na 400% a vypada to o dost lip nez 300 co sem pouzival predtim.fps sli dolu asi o 12 ale stoji to za to. Francie ,Italie ,Svycary to jelo pekne 50-70fps.Belgie,holandsko (promods) tam sem mel obcas uz i ke 40 fps. Hodne vegetace ,spousta tech sjezdu to taky neco bere.Takze AA uz neresim vypada to v pohode a moje gpu by to uz nedavala.No nic jdu dal modit,doporucuju kriechbaumovi sound mody to je jiny kafe nez vanilla a hlavne profi kvalita.

_________________
4670K@4.4GHz l GTX960WF2


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: st 21. březen 2018, 22:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Mě prostě 400% scaling furt vadí, ty zuby tam pořád vidim...

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: čt 22. březen 2018, 21:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo dneska jsem si taky vsiml nejakejch nedokonalosti ale to je tak zridka ze na to sere pes.Vypada to dobre.Pouzivam teda ten JBX mod na grafiku, je to prijemna zmena oproti tomu zlutymu hnusu.

_________________
4670K@4.4GHz l GTX960WF2


 Profil  
 Předmět: Re: Euro Truck Simulator 2
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2018, 00:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
No mě to tak zřídka nepřijde. Každý zábradlí, každý protihlukový bariéry podél dálnice apod. S tím nastavením, co jsem popsal, to tak nebije do očí.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 129 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.