Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 25. červen 2018, 13:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 2897 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 17:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Nahoru
hrajete to nekdo na w10? ja udelal vcera upgrade z ivy na coffe + win7 -> w10 a ve WT mam uplne nechutnej microstuttering, kterej sem predtim vubec nepozoroval.. napr pri stisku tabulatoru to spadne na cca 15fps.. ale i bezne pri hre to obcas pada.. co sem vypozoroval tak pri ruznejch efektech napr pri vystrelu atd.. ted akorat nevim cim to.. ve WT mam normalne zaplej vsync a doted na w7 to jelo furt 60fps..

_________________
PC: CPU: i7 8700K@5.1|AVX -1|1.355V|Delid (NOCTUA NH-D15), RAM:2x8GB 3,2GHz CL14 G.Skill TridentZ, MB: GA Z370-HD3P, GPU: MSI GTX970 3,5GB@1496/7800, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 850 EVO 1TB, PSU: Seasonic Prime 650W Titanium, Case: Corsair Obsidian 750D, 3x iiyama E2473HDS
NAS: ASRock Q1900DC-ITX, 2x4GB DDR3L 1600MHz RAM, 120GB SSD + 4TB WD RED, Xubuntu 16.04 LTS x64


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 17:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
čistej instal w10 a ne žádnej upgrade, to bych pro začátek udělal


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 17:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Koukni jestli nemas zapnuty HPET timer, WT s tim ma problemy.

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 22:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Nahoru
HPET timer zaplej byl ale vypnuti nepomohlo..

tedka sem si hodil vedle hry gpu-z a je videt ze se pri stisknuti tabulatoru grafika přepíná na 2d takty..

viz. obr.:
Obrázek

tech dropu je tam tolik, protoze sem si overoval jestli to nebyla jen haluz ale nebyla..

no uz mam rozjetou cistou instalaci w10 na jinem hdd.. akorat znova stahovat 17gb instalacku WT :(

doufam ze to bude stejny a budu s klidem moct jit do cistejch w7...

_________________
PC: CPU: i7 8700K@5.1|AVX -1|1.355V|Delid (NOCTUA NH-D15), RAM:2x8GB 3,2GHz CL14 G.Skill TridentZ, MB: GA Z370-HD3P, GPU: MSI GTX970 3,5GB@1496/7800, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 850 EVO 1TB, PSU: Seasonic Prime 650W Titanium, Case: Corsair Obsidian 750D, 3x iiyama E2473HDS
NAS: ASRock Q1900DC-ITX, 2x4GB DDR3L 1600MHz RAM, 120GB SSD + 4TB WD RED, Xubuntu 16.04 LTS x64


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 22:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ja jedu na win 10 uz dva roky a problem byl jen kdyz jsem mel zapnuty HPET, tam prave byly zaseky pri mackani tab, ale i pri lezeni po menu, atd. Jestli pri tom padaly takty grafiky nevim, to jsem nezkoumal... ale po naslednem vypnuti HPET WT zase zacalo fungovat normalne.

Cista instalace win je samozrejme nejlepsi. WT instalovat znova nemusis, staci jen prekopirovat celou slozku a spustit launcher, ja to uz kopiroval nekolikrat a normalne hra bezi. Akorat konfiguracni soubory se ukladaji nekam do dokumentu, takze to kdyztak musis prekopirovat taky... jinak prijdes o nastaveni ovladani, atd.

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 22:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Nahoru
mno chtěl sem to mít 100% čistou louku ale asi tomu dám šanci.. teďka koukám že sem ten HPET vypínal jen SW cestou.. asi to ještě zkusím v biosu..

//edit: tak sem to zakazal v biosu a je to fakt v pohode.. dokonce i fpska o dost lepsi.. dík moc, už sem byl smířenej s reinstalem oken :thumbsup:

_________________
PC: CPU: i7 8700K@5.1|AVX -1|1.355V|Delid (NOCTUA NH-D15), RAM:2x8GB 3,2GHz CL14 G.Skill TridentZ, MB: GA Z370-HD3P, GPU: MSI GTX970 3,5GB@1496/7800, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 850 EVO 1TB, PSU: Seasonic Prime 650W Titanium, Case: Corsair Obsidian 750D, 3x iiyama E2473HDS
NAS: ASRock Q1900DC-ITX, 2x4GB DDR3L 1600MHz RAM, 120GB SSD + 4TB WD RED, Xubuntu 16.04 LTS x64


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 23:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. říjen 2010
Bydliště: Západná Stredozem
Nahoru
L!po napsal:
no uz mam rozjetou cistou instalaci w10 na jinem hdd.. akorat znova stahovat 17gb instalacku WT :(

Ak pouzivas Steam pridaj si WT do Steamu a budes si moct tu hru celu zalohovat u seba na disk pre pripad ze ju budes chciet niekedy znova nainstalovat. Nebudes ju uz musiet znova stahovat a instalacia z disku trva par minut.

_________________
PC: R7 1700X | Wraith Prism | 16 GB DDR4 @ 3466 MHz CL16 | GA-AX370-Gaming K7 | EVGA GTX 1080 Ti SC | Crucial MX300 1TB | Phanteks Enthoo Pro M Glass + Halos | AX860 | K95 RGB | M65 RGB | MM300 Extended / BenQ XL2730Z / Audioengine A2+

NB: HP ENVY A10-8700P 15W / 16 GB DDR3 / 480 GB SSD


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2017, 00:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2006
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Nahoru
tak tohle konkretne sem delal, vytvori to cca 2GB image (i kdyz to pise ze to bude 14.5GB velky) a presne takhle se to pak taky rozbali.. presne 2144MB a dal uz to stahuje z netu.. tu zalohu sem zkousel delat 2x a pokazdy to samy.. par dalsich her co sem zkousel (FTL, KSP, heroes & generals, rising storm..) sli v pohode ale WT proste ne..

_________________
PC: CPU: i7 8700K@5.1|AVX -1|1.355V|Delid (NOCTUA NH-D15), RAM:2x8GB 3,2GHz CL14 G.Skill TridentZ, MB: GA Z370-HD3P, GPU: MSI GTX970 3,5GB@1496/7800, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 850 EVO 1TB, PSU: Seasonic Prime 650W Titanium, Case: Corsair Obsidian 750D, 3x iiyama E2473HDS
NAS: ASRock Q1900DC-ITX, 2x4GB DDR3L 1600MHz RAM, 120GB SSD + 4TB WD RED, Xubuntu 16.04 LTS x64


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2018, 11:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Dagor 5 bude konečně mít novou rendering path využívající Vulkan API

Z Intel Graphics 15.65 driver Release Notes:
Citace:
KEY ISSUES FIXED:
Intermittent crashes or hangs may occur in The Evil Within® 2 (when changing resolutions), DaVinci Resolve*, or War Thunder™ (Vulkan*)
Intel 15.65 Driver Release Notes - DRIVER VERSION: 15.65.3.4944 (PDF)

===========================
GamingOnLinux už 1. září loňskýho roku zmiňoval Vulkan jako další renderer pro War Thunder

GamingOnLinux - War Thunder may replace OpenGL and DirectX 9 with Vulkan in "the near future"


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2018, 11:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tak to jsem zvedavej, na nekterych mapach jsou propady fps v dusledku CPU limitace... hlavne kdyz se borti domy v tankovych bitvach. Tak treba se to trochu zlepsi. Udajne maji nejak resit i AA, hlavne bych ale ocenil funkcni AF, protoze to je na nekterych mapach vazne slabota (neni tam vubec?).

A pak by jeste nebylo od veci poresit zobrazovani detailu povrchu zeme u leteckych bitev. Tam mi leze na nervy ten kruh, kde do urcite vzdalenosti od letadla se vykresluji stromy, atd... a dal uz je jen placka. Pritom narocnost na CPU i GPU je nizka, tak by snad nic nebranilo to trochu postelovat.

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 12:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2012
Nahoru
Šlak jich tref. Když to konečně stáhlo 1.77 aktualizaci Zkusil sem. Pár misí letadel. Ženu se na JU 177 a B-17 které letí vedle sebe najednou se JU ztratí zmizí. Pootočím na B 17, která jde do klesání najedno se objeví i ta Ju-177 obě asi 1800 m. No ženu se na B-17, ale ta zmizí jak se dostanu asi na 1000 m. Naproti letí Corsár a pálí jak zuřivý - po ničem. Proletím nad ním a buch buch za mnou se objeví ta B-17. Ne nebyla to druhá ale opět se vygenerovala ta co jsem po ní šel a pálil po ní Corsair který ji asi viděl. Tak tak jsem uhnul. Tolik škubání a "poskoků". jsem nezažil. Projevilo se to i při bombardování i s jinými stíhačkami. :twisted:
Stroj i-7440, nV 1060 6GB a 24 GB RAM.
Do aktualizace to lítalo bez problémů. Ty byly akorát s rukama. :-D
Asi soudruzi z Rasii sdělali dajaků ašípku. :-D


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 12:49 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Mě to běhá všechno na max s TAA High i po updatu kolem 80 FPS, s V-sync stále na 60 bez propadů a nějakého stutteringu,

Vulkan rendering path stále není v Dagor 5 dostupná i když už s ní binárky počítají :(
Anton Yudintsev napsal:
We have been working on Vulkan for long time. Most of the time Vulkan version is working. But, unfortunately, not always working as good as it should. So we are not releasing it yet.

Main issue is shaders...
Reddit - [Development] Dagor Engine 5.0: light and shadows: Global Illumination, contact shadows, shadows on effects


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 13:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tady taky bez potizi - max detaily, TAA high 2560x1440 vsync na 120 fps a grafika jeste ma rezervu. To plati pro letecke bitvy. U tanku to samozrejme vzdycky jelo hur, ale ted s novym patchem jsem zatim dal jen par leteckych bitev, takze nemuzu rict presne..

V menu pribyl i SSAA, to musim nekdy zkusit... ale asi to bude zabijak vykonu. :twisted:

_________________
Core i7-8700K @ 4,8 GHz ; ASRock Z370 Extreme4 ; 32 GB DDR4 3100 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 13:28 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Je to zabiják no :(


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 16:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Wow M1 abrams.Nikdy bych necekal, ze ho do hry pridaj.

_________________
CPU-i7 6700k@4.5Ghz 1.33v,MB-ASUS Z170 PRO GAMING,PAMET-2x8GB Kingston HyperX Fury Black 2133Mhz@3000Mhz CL14 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 16:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Abych pravdu řekl, tak víc jak nový stroje v updatu, mě zajímá WW mode.

Ještě by mohli povolit ten Vulkan a rozšířit rozsah BR aby na vyšších tierech nedocházelo k takový kompresi a budu spokojenej.


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 20:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2012
Nahoru
No odletěl jsem si ještě další mise. U skryté základny no-problém. Možná to byla jen ta jedna ale bylo to o nervy. Škubalo se to jak vsteklý pes na drátě. Letíš a najednou ti všechna letadla poskočí někam bokem, zmizne ti letadlo které je na dostřel aniž by jej někdo sundal pak se ti to samé objeví za zadkem - psycho. No ostatní mise už byly v poho. 8)


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: čt 15. březen 2018, 21:10 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
To co popisuješ vypadá spíš jako problém na síti (lagy), než jako problém s hrou samotnou.


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: pá 16. březen 2018, 18:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2012
Nahoru
Máš pravdu. Asi to bylo sítí. To škubání bych pochopil, ale že se z B-17 stane neviditelná B-2 :-D mne zmátlo. Ostatní hry pak jely bez problémů, protože "Skrytá základna" je při divočině dost náročná a jela bez problémů, asi to bylo opravdu sítí. Toš tak.... 8-)


 Profil  
 Předmět: Re: War Thunder
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2018, 16:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Hrajete nekdo francouzky nebo japonsky tanky?Ma je cenu expit?

_________________
CPU-i7 6700k@4.5Ghz 1.33v,MB-ASUS Z170 PRO GAMING,PAMET-2x8GB Kingston HyperX Fury Black 2133Mhz@3000Mhz CL14 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-MSI 1080TI gamingx@2038/12600,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2897 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.