Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 07:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 415 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: čt 27. duben 2017, 16:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
taky mi to neslo, jedine reseni promne bylo zadat prikaz r_multiSamples "8" do konzole. Pri dalsim spusteni jiz stacilo kurzovymi sipkami vybrat prikaz, nemusi se zadavat znova, to by byl opruz

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 28. duben 2017, 08:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Jj, z konzole to zdá se jde (dík), jde tam nastavit klidně r_multisamples "256" ale vše nad "8" je de facto slide show a nevidím rozdíl, jen škoda že to je MSAA a ne SSAA, některé "hrany" jsou nevyhlazené. Dohráno, divnej konec, samozřejmě opět připravenej pro pokračování... :| :)


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2017, 23:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Nesetkal jste se někdo s tim, že by vám hra prostě najednou začala ignorovat postranní tlačítka myši (Mouse 4 a 5) ? Mě to najednou přestalo vnímat zmáčknutí MOUSE4 a MOUSE5 a je to dost otravný, měl jsem na tom nasazování tlumiče a nevim teď, jak tu hru přimět aby laskavě vnímala všechny tlačítka myši...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: so 6. květen 2017, 17:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Tak dohráno, bavilo, nejsem až tak zklamán, konec je de facto spekulační cliff hanger, já si ho ale vykládám pozitivně, možnost pro pokračování tam vlastně nechali...podle vašich zpráv zde jsem čekal teda konec mnohem horší :) ale možná jsem hodně polevil v očekávání...

Koupil jsem si i The Old Blood, a zase opět problém, hra ignoruje boční tlačítka myši...mám pocit, jestli to nezpůsobil Creators Update win 10... záhada...prostě na začátku v New Order to fungovalo...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: so 6. květen 2017, 20:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Vlastik80 napsal:
Jj, z konzole to zdá se jde (dík), jde tam nastavit klidně r_multisamples "256" ale vše nad "8" je de facto slide show a nevidím rozdíl, jen škoda že to je MSAA a ne SSAA, některé "hrany" jsou nevyhlazené. Dohráno, divnej konec, samozřejmě opět připravenej pro pokračování... :| :)

Mel si pouzit DSR.To funguje vsude a vyhlazuje to dobre.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: so 6. květen 2017, 20:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Ano, to mne napadlo, ale - používal bych to asi více, kdyby mi to vždy nerozházelo pozice oken a ikon na ploše... :|


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 02:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Tak se potýkám zas s dost zvláštním problémem...z ničeho nic se mi přestal spouštět Wolf New Order
a datadisk Old Blood který jsem ještě dnes hrál tak o pár hodin nejde spustit a konzole hází chybu

Kód:
"FATAL ERROR: Couldn't open vmtr page file 'F:\........\steamapps\common\Wolfenstein The Old Blood/virtualtextures/_vmtr.pages' "


Už jsem progooglil co se dalo a žádné řešení...nechápu co to má znamenat, jestli to nezpůsobilo to vrtání v configu, což je ale velmi divné...dal jsem hru odinstalovat a znovu stáhnout...

Nesetkal jste se s ním někdo?

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 14:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
To snad fakt není možné...po prvé po dlouhé době co si asi sám nevím rady, co s tím...na internetu žádné funkční řešení...
Nepomohlo mi ani zkusit prohledat registr windows (není tam nic, co by mohlo asi vyřešit tenhle problém), 2x reinstalace, nic...fakt nechápu, když ten den hraju hru odpoledne, vypnu, a večer prostě nejde zapnout...

Abych poprvé v životě nemusel psát na technickou podporu...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 14:26 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Jaká karta, jaký driver?

Zkoušel jsi smazat konfiguráky (samozřejmě po backupu)?


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 15:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
GTX1080, driver 382.13.
Smazat jsem zkoušel celou složku "MachineGames" v C:\Users\já\Saved Games\MachineGames teda resp přejmenovat...bez úspěchu. Kontroloval jsem i integritu hry, přeinstalovával pro případ, že by to způsobil ten Český překlad...ujistil se, že po smazání hry ze steamu nezůstaly žádné konfigurační složky...Prostě Old Blood nemůže údajně otevřít _vmtr.pages a New Order se ani nespustí...

Zkoušel jsem hledat jestli si hra nějaké configy neschovává jinde v C:\, našel jsem jen ty Savy a pak maximálně jsem dělal jednu věc, která měla pomoct s doskakováním textur a to je vytvoření
C:\Users\Já\AppData\Local\MachineGames\Wolfenstein The Old Blood...tu jsem ale pak zpětně smazal hra fungovala původně i bez toho po odstranění. TNO to neovlivňuje vůbec, jemu jsem složku vůbec nevytvářel, ten se prostě jen z ničeho nic prostě nespustí, resp Steam napíše na chvíli "spuštěno" a pak to za chvíli zpátky zbledne.
Jestli si ta hra ještě něco vede někde v ProgramData tak jsem to nenašel...nebo jestli ve Steamu...
Ještě asi zkusím přesunout instalační složku na jiný disk...a pak možná reinstall celého steamu...

//EDIT: Tak koukám že driver 382.13 není na stránkách geforce vůbec ke stažení, nechápu, zkusím přeinstalovat. V error logu totiž nachází
Kód:
WARNING: idVirtualTexture::SetSource: Failed to allocate page table PBO for '_vmtr'
Možná by to mohlo souviset s driverem, ale je to podivné, protože nevím o žádném automatickém updatu Driveru, který by se včera měl stát. GF Experience se mě vždy ptá, jestli nainstalovat aktualizace...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 15:25 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Určitě zkus.


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2017, 15:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
Tak díky za tip :) :shock: ...to se mi ještě nestalo, ale je to těmi "tajemnými" drivery 382.13...stáhl jsem 382.05 nejnovější dostupné ze stránek geforce a zase vše jede...
Překvapující aktualizace, byl jsem si tak jistý, že se driver neaktualizoval, že jsem tak dlouho hledal chybu ve hře...podivné, fakt nechápu...ale to už je do tématu o geforce driverech.

Tak se omlouvám trošku za ten humbuk...o tom že se stala aktualizace jsem fakt neměl páru tudíž jsem myslel že to ovladači být nemůže...

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2017, 23:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. březen 2008
Bydliště: Subprostor
Nahoru
//EDIT: Zajímavost, doporučuji... viewtopic.php?f=39&t=224553&p=9282749&hilit=#p9282749

_________________
Intel Core i7 7700K@4.8Ghz (cpu life saving) @ Vlastní delid Noctua NH-D14 // ASUS Z170 PROGAMING // 2x8GB Crucial Ballistix 2400MHz@3000MHz CL16 // MSI GTX 1080 Ti Gaming X // 27" Asus QX2710 PG279Q // Crucial M4 256GB, Samsung F1 320GB, Seagate 7200.11 1TB // Corsair Graphite 600T // SSR-850FX


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: po 22. květen 2017, 13:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
1050TI/1060/1070 ve 4k
https://www.youtube.com/watch?v=9BUh7e8bESA

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 13:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Tak jsem hru vyzkousel po dlouhe dobe a vykon je hodne spatnej.30-60FPs na gtx1070 2130/9500.Hra porad laguje a je to temer nehratelny.
2560x1440 vse max.

Edit:koukam ze to neni naka anomalie.GTX1070 si to nedava
https://youtu.be/snWUdkQRlcE?t=104

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 17:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
ok a ten test o prispevek vyse, kde to v 4k jede snad porad 60fps? :D

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 17:52 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
To jsem taky nejak nepobral. HEAD da test ve 4K, kde to na 1070 jede 60 stabilne a pak ze mu to jede blbe v 2560x1440. Mel by se tedy podivat, zda není chyba u nej. Jinak hru stale nainstalovanou mam a mozna bych mohl zkusit, jak to jede na 1070 me. Na GTX 780 to jelo jak vino.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 17:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. září 2007
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Hmm.. Tak mám chybu někde taky.. Nedávno jsem zkoušel, jak New order, tak i Old Blood a ve 4K bez vyhlazování prakticky nikde nedám 60Fps..
Dokonce i Doom mi běží ve 4K o dost líp..

_________________
CPU:Skylake i7 6700K 4,6GHz MB:ASUS Z170 PRO GAMING Chladič:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz@3200MHzVGA:EVGA SC GAMING GTX1080Case:Corsair 780T HDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB WD Black+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 19:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
Tak ostatne ja to taky muzu zkusit, ale mam rozehrano neco jineho :)

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět: Re: Wolfenstein: The New Order
PříspěvekZaslal v: út 23. květen 2017, 19:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
Chce to ten spravny ''fix''. Ale warez se zde neresi, i kdyz na fixu jedou lidi, kteri maji hru legalne koupenou, je toho plna steamcommunity

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 415 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.