Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 24. listopad 2020, 05:50

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 44 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 09:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
cargo rack ti omezuje teoretickou jump range, protoze planovac trasy je povazuje za PLNY a pridava ti 8T hmotnosti navic.

jinak je to solidni sestava, jen si myslim ze s temi beamy dlouho strilet nebudes. brzo se prehrejou a pokud nebude mit tvuj cil dole stity, s temi multikanony ti to docela potrva nez je das dolu. Zkus tam dat burst lasery.

pro jednorazovy vylepseni delky skoku musis mit zaplacenej horizons, abys mohl pristavat na planetach. materialy potrebny k tomu vylepseni totiz najdes jen na planetach.

surface scanner urcite kup, pridava desitky procent k vydelku z objevenych a oskenovanych objektu.
dalsich 50% k vydelku mas pri prodeji objektu, ktery jsi oskenoval a prodal jako prvni.

ADS te bude asi stat vic nez 1M, mam pocit ze kdyz prodavas pouzity moduly ze to neprodavas za nakupkni cenu.

Pokud tedy resis finance, tak si na lod nestrkej zbrane, stity, cargoracky, a usetreny penize vraz do ADS a detailed surface scanneru. Potom sedni do lodi, nastav kurz 1000ly libovolnym smerem, nekoukej nalevo napravo a dokonci trasu. za hodku jsi tam a pak uz muzes koukat po hvezdach. NPC uz by te nemely otravovat. ja jsem si oblibil trasu vyletet 800 ly nad/pod galaktickej rovnik a potom resit smer kterym se vydam. na galaktickym rovniku je totiz nevic hvezd, u kterych se neda tankovat. uplne nejvydelecnejsi praxe je takova, ze doletis k nejaky oblasti s neutronovejma hvezdama a skenujes a skenujes... nepotrebujes ADS, protoze priletis rovnou k neutronovy hvezde, ale je to nuda. jestli te bude explorovani nudit, tak farmeni neutronovejch hvezd je nuda na druhou. jedinou utechou ti muze bejt cca 40k kreditu za hvezdu.

ale nejdulezitejsi poznamka samozrejme az na konec: zkoumani novych planet je nejmin vynosna cinnost v ED! vic i videlas i tezbou kovu :)


Naposledy upravil _boban dne po 11. leden 2016, 10:06, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 09:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Cargo Racku sa nechcem zbavit za ziadnu cenu.Niekedy sa da narazit na celkom zaujimave misie.Uz aj tych 19LY je parada oproti tomu,co mam teraz.
S tymi zbranimi sa len ucim (hru mam v podstate tyzden,nahodou som na nu narazil par hodin pred vyprsanim vianocnej akcie).Na forach ludia radili vacsinou tu kombinaciu,ktoru mam.Ale zatial som to neskusal.Bojom sa vacsinou vyhybam :)

//inak discovery scanner sa neda nastavit na klavesnici?hram s klavesnicou +mys.a dost mi vadi,ked scanujem,hned sa spusta palba.tak som jedine prehodil vsetky zbrane na do jednej fire group a scanner na do samotnej.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 10:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Tak zbrane isto nevyhodim.Po tej skusenosti,ked som robil tu misiu za 650tis,ked ma skoro zostrelili..nechcel by som sa vratit z vyletu a pred stanicou prist o vsetko :)

Ono to je tazke sa rozhodnut,co v hre vlastne robit.Na tazenie treba este tie lasery a rafinerie.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 10:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
discovery scanner si musis nastavit na jedno z tlacitek strelby. ty si muzes v cockpitu nastavit nekolik moznosti jaky zbrane chces jakym tlacitkem spustit, jen si ted nedokazu vybavit jak se ten panel jmenuje, jsem v kanclu (system panel?).

A tlacitka strelby si samozrejme muzes v nastaveni tlacitek libovolne nastavit, jen je to silne neprakticky mit zbrane na klavesach :)


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 10:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
jestli chces mit viceucelovou lod, tak v tom pripade je tvoje konfigurace ok. potom bych teda doporucil delat mise pro jednu frakci, po ziskani reputace ti budou davat lepsi mise.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 14:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Trocha som si polepsil :)
Na Frame shift drive B4 uz nevysli peniaze,tak som kupil D4.Ale je este v ponuke C4 (+100tis).Ten by som si este mohol dovolit.Len nerozumiem,co je vlastne parameter Power Draw.Pre C4 je trocha horsi,aj hmotnost ma 10T oproti 4T.Na druhej strane ma dolet +3LY.Oplati sa to?

Neskor kupim este modul Maintenance (zatial este chcem robit aj prepravne misie) a scanner.Mozno aj Frame shift A4 s krasnym doskokom 24LY :)


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 15:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
power draw je mnozstvi energie, kterou si to bere z power plantu. pokud prezenes celkovej odber, vypnou se ti vsechny moduly. a pozor, zbrane si berou stavu az kdyz je vytasis. takze neni nic napinavejsiho nez kdyz na nekoho vytahnes lejzry a pohasne ti palubka, a na displeji vidis jen cas do kdy mas kyslik :mrgreen:

pokud planujes litat v obydlenejch oblastech, tak to asi nema az takovej vyznam. pokud bys chtel zkoumat vzdaleny oblasti s ridsim vyskytem hvezd, tak uz by to asi chtelo neco koupit . ale zkus zvazit jestli by nebyo lepsi koupit haulera nebo diamond back explorera, jsou to podstatne levnejsi alternativy aspu


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 15:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Raz sa mi stalo,ze doslo pavilo asi 100LS pred stanicou (strasny pocit).To som mal este sidewinder.Neskor som zistil,co je fuel scoop :)

Takze kupit lepsi power plant a Frameshift nechat ten D4?Planujem neskor kupit lepsiu lod.Len potrebujem seriozne zarabat napr aj mapovanim.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 15:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
no vidím máš tam dva Cargo Racky s capacitou 8 nebylo by lepší je oba prodat a koupit jeden s kapacitou 16 (jestli požaduješ) ono ušetříš jeden slot na nějaký modul, jinak ta Cobra je docela dobrá na začátek umí vlastně všechno, ale ten skok nic moc já ji mám se skokem 18 ly.

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 15:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
S tym cargo rackom to bol dobry tip! Uz som skusal dokupit Maintenace modul,ale ukazuje malo energie.Chcelo by to lepsi Poweplant.

Co mas ine,ze mas 18LY? Nemas potom problemy s energiou pri boji?Nerad by som sa dostal do situacie,ako popisal Boban :)


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 15:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
jinac nemusis mit ani specialni lod, nejmin jeden borec si to masti se sidewindrem :)

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=214222


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 16:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
já to mám takto, ale nehrál sem to už asi měsíc tahle poslední úprava byla asi na těžení :-D co sem zkoušel, energie ok ještě docela rezerva
Obrázek

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 16:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Ty mas lepsi Frame Shift B4, zatial nic pre nas chudobnych :) Musim kupit taky Power plant ako mas ty a potom Maintanance modul.Dalsie postupne.

Boban: tak to radsej nie :)


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: po 11. leden 2016, 22:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Nahoru
van Bellen napsal:
Cargo Racku sa nechcem zbavit za ziadnu cenu.Niekedy sa da narazit na celkom zaujimave misie.Uz aj tych 19LY je parada oproti tomu,co mam teraz.
S tymi zbranimi sa len ucim (hru mam v podstate tyzden,nahodou som na nu narazil par hodin pred vyprsanim vianocnej akcie).Na forach ludia radili vacsinou tu kombinaciu,ktoru mam.Ale zatial som to neskusal.Bojom sa vacsinou vyhybam :)

//inak discovery scanner sa neda nastavit na klavesnici?hram s klavesnicou +mys.a dost mi vadi,ked scanujem,hned sa spusta palba.tak som jedine prehodil vsetky zbrane na do jednej fire group a scanner na do samotnej.



Ja mam plne vybavenou Kobru, kam jde i neco nalozit, ale je primarne urcena na boj. Kvuli pristavani na planetach jsem ovsem musel prodat interdictor, ktery jsem ovsem stejne pouzival minimalne.

budiz to pro tebe urcita forma inspirace, kam az muzes s kobrou.

http://inara.cz/cmdr-fleet/41/15340
http://coriolis.io/outfit/cobra_mk_iii/ ... %20Moaning

_________________
---


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: so 30. leden 2016, 20:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. září 2004
Nahoru
Tak sa mi podarilo nasetrit na ten drahy scanner.Este som dokupil dalsiu 16t palivovu nadrz (dokopy 32t paliva) a mal som dolet cca 235ly.Vybral som sa na vylet k orionu.Bolo to celkom zdlhave,vsetko skenovat.Oplatilo sa.Dokonca sa mi podarilo byt prvym objavitelom,to celkom potesilo :) Akurat ma mrzi,ze som nevidel to co som chcel.Horsehead nebula.Skusal som ist aj podla videi na youtube..tak neviem,ci nestacil 18ly skok,alebo som nieco proste urobil zle.Kazdopadne som zarobil za tento vylet cca 6mil.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: so 30. leden 2016, 21:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Nahoru
Na vystavu PAX FD pripravil novy skin pro Eagla, ktery rozdava zdarma pro navstevniky a sledujici Streamu.

Elite Dangerous Newsletter #109 - Free Paint Job - Elite at PAX South

Tak kdyby to nahodou nekomu uniklo, pak staci vyplnit herni prezdivku (bez CMDR), registrovany email a dostanete ho take zdarma.

Formular pro ziskani skinu


P.S. Heslo tam samozrejme nikam nepiste, to k pripsani neni nutne ;).

_________________
---


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: čt 8. únor 2018, 13:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
Hraje to tu este niekto? Nedavno som to tiez kupil a akurat si vylepsujem Diamondback Explorer a planujem vypravu na druhy koniec galaxie.


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: ne 11. únor 2018, 09:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2012
Nahoru
nou napsal:
Hraje to tu este niekto? Nedavno som to tiez kupil a akurat si vylepsujem Diamondback Explorer a planujem vypravu na druhy koniec galaxie.


Ja hraju,v Beagle Pointu sem byl ta cesta je silena a jeste silenejsi je cesta zpet...letel sem s Condou co skace 62Ly.Vetsina skoku do sagu byla pres neutronky, da se tam doskakat v pohodfe za jeden den.Od sagu je taky dost neutronek ale cim vic se blizis beaglu tim je jich min.Pred Beaglem asi 5k LY je oblast kde je hodne permit systemu a tezko se da planovat trasa.

_________________
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I5 8600k RAM:Adata 16gb kit ddr4 3000mhz cl16 xpg spectrix GPU:Sapphire Pulse RX5700XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair Gaming Series 600W LCD: DELL U2412M SSD: Samsung 840 EVO 120GB


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: út 13. únor 2018, 12:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. duben 2008
Nahoru
občas si to ještě pustím a hledám elw a hmct. už asi dva roky lítám s jedním aspx, nedávno jsem si vypiloval surface scanner na dálku. jump range je pro mně zbytečnost, ještě jsem nebyl dál než na půl cesty ke colonii.

pouštím si k tomu nějakou ambientku ze spotify a letím nazdařbůh přes G/F stars. Zkoušel jsem kšeftovat s T9 - nuda. bojování mi moc nejde, náklady na rebuy byly mnohem vyšší než výnosy z bounty :)


 Profil  
 Předmět: Re: Elite: Dangerous
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2018, 10:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
Tak vcera som uskutocnil tu vypravu do Beagle point za 32,5 hodiny bez pouzitia neutron stars alebo FSD injection. https://imgur.com/a/70g3V


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 44 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 17 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.