Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je po 24. září 2018, 05:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 885 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 3. leden 2018, 21:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
co to znamena? ca ak nieco staviam,tak sa pouziva material z oboch workshopov,ktore su spojene ?

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 3. leden 2018, 21:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Jo přesně tak, pokud něco stavíš nebo vyrábíš zbraně/brnění, tak se materiál může použít z jakéhokoliv propojeného workshopu.

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz, 1.312 V (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: Asus GTX 1080 Ti ROG Strix@2000/11600 MHz -> RTX 2080 Ti objednaná FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 01:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
ak mam a b c d..spojim ich tak ze za poslem obchodnika z a do b, z b do c, z c do d ?
alebo staci,ak z kazdej osady poslem obchodnika do jednej centralnej osady,ktora bude nieco ako obchodny uzol?

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 09:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. říjen 2009
Nahoru
rbclass napsal:
ak mam a b c d..spojim ich tak ze za poslem obchodnika z a do b, z b do c, z c do d ?
alebo staci,ak z kazdej osady poslem obchodnika do jednej centralnej osady,ktora bude nieco ako obchodny uzol?


obě varianty jsou možné, můžeš udělat "hada" a-b-c-d, jedno centrum a-b, a-c, a-d, nebo to i kombinovat.
Já to původně dělal tak, že jsem všechny posílal do hlavní základny, nakonec jsem v hlavní základně měl neustále několik karavan a některé se zasekávali na mostě, tedy na funkčnost obchodních cest to nemělo vliv, ale nevypadalo to hezky :)
Takže jsem nakonec udělal 4 lokální obchodní uzly, které jediné byly napojeny na hlavní základnu, na lokální uzly jsem pak napojoval okolní osady


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 14:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
ok

dalsia vec je Covenant..mala osada ohradena murom,zdi s asi 10 gulometmi..Pise mi u nej,ze ma obranu 0..co je blbost

dalsia vec ze v pipboy pise,ze nejaka osada ma nedostatok niecoho..pridem do osady a vsetko ok :onfire: :crazy:

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 14:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Covenant nezapočítává ty kulometný věže, co už má, do statistik settlementu. A to druhý, co popisuješ, to je normální bug, kterej dodnes neopravili.

_________________
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Zotac GeForce GTX980 AMP! Extreme Edition, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 15:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
rbclass napsal:
ok
dalsia vec je Covenant..mala osada ohradena murom,zdi s asi 10 gulometmi..Pise mi u nej,ze ma obranu 0..co je blbost

Nevím jak jsi covenant získal (já všechny zabil) no a když jsem tam postavil moje věže, tak to ty stávající bralo jako nepřátelské a musel jsem je zničit.
Zajímalo by mě, jak by to bylo, kdybych zvolil přátelskou cestu...

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz, 1.312 V (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: Asus GTX 1080 Ti ROG Strix@2000/11600 MHz -> RTX 2080 Ti objednaná FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: čt 4. leden 2018, 15:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
ziskal som ho tak,ze som zabil toho syntetika z tej karavany a nie tu vedkynu

to ze nemozem kazdeho poslat aby spojil dve osady je tiez na hlavu..hlavne ked nemozem poslat z osady nikoho :crazy:

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: so 6. leden 2018, 14:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. září 2007
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Tak jsem se konečně dostal ke hraní F4.. Ale mám pár dotazů..

1/Starání o osadníky - opravdu musím hrát F4, jako nějaký Minecraft? Já myslel, že mě bude stačit udělat si chalupu, kde si budu schraňovat svoje věci a tím to končí.
Když si půjdu po své ose, ovlivní to nějak zásadně hru?

2/Doporučíte hezké ENB a nějaký dobrý texture pack. Na víc modování čas asi nebude

3/Díky :-)

_________________
CPU:Skylake i7 6700K 4,6GHz MB:ASUS Z170 PRO GAMING Chladič:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz@3200MHzVGA:EVGA SC GAMING GTX1080Case:Corsair 780T HDD:Samsung 960 Evo 250GB+2TB WD Red+2TB WD Black+3TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: so 6. leden 2018, 14:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2011
Nahoru
Já to poprvé dohrál tak, že jsem se na osadníky vykašlal a měl svůj příbytek, ve kterým jsem shraňoval věci. :)
Osadníci jsou jedním způsobů jak hru dohrát. Nemění to nijak zásadně finální vyvrcholení příběhu, ale spíš prostředek jak se k tomu dostaneš. Já na poprvé jsem se na ně kompletně vykašlal, udělal jsem nějaký 3 osady ze začátku a pak už jsem se tam objevil pouze na uložení některých věcí.

Ale taky jsem vůbec neupgradoval zbraně apod. Příště až začnu odznova, tak chci právě věnovat víc času mimo main story line.


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: út 16. leden 2018, 14:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Da sa nejako opakovat quest,ktory som uz splnil ? Chcem ho urobit inak,ako predtym..
Jedna sa o quest Human Error v osade Covenant

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: út 16. leden 2018, 16:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Uherský Brod
Nahoru
Ne.

_________________
CPU: I5 3570k+D @ 4.3Ghz MB: MSI Z77A G43 RAM: Kingstone 4x4GB DDR3 @ 1600Mhz cl9 GPU: GTX 1050Ti @ ~1750/8000Mhz HDD: 120GB SSD Fury X + 2x1TB WD, seagate PSU: Delta Electronics 700W OS: W10PRO 64bit Monitor: NEC EA241WM Case: Zalman Z1.


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2018, 15:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
ak sa spojim s brat. ocele, budem stale minuteman ?

aku najlepsiu energozbroj ste nasli ?

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2018, 16:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj, existuje nějaký mód, který by hru dělal o něco méně barevnější, trošku víc tmavší, ponurejší feeling aby to mělo. Nevím jak to říct. Dokážete něco doporučit..používáte něco?

_________________
Mám dělo


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2018, 16:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
rbclass napsal:
ak sa spojim s brat. ocele, budem stale minuteman ?

aku najlepsiu energozbroj ste nasli ?

Můžeš být členem všech frakcí, ale od určitého hlavního úkolu pro nějakou tu frakci si znepřátelíš ostatní. Jak je to provázané (kdo koho nemá rád) a od jakých úkolů se na tebe naštvou je popsáno zde https://fallout4.wiki.fextralife.com/Factions.

Walker napsal:
Ahoj, existuje nějaký mód, který by hru dělal o něco méně barevnější, trošku víc tmavší, ponurejší feeling aby to mělo. Nevím jak to říct. Dokážete něco doporučit..používáte něco?

Na Nexusmods je toho spousta. Většinou je to pomocí ENB/Reshade/SweetFX, ale najde se i pár modů, které to nevyžadují. Na https://www.nexusmods.com/fallout4/ si dej vyhledat ENB nebo Reshade nebo SweetFX a vyber si co by se ti líbilo.

Já to nemám rád, protože to většinou snižuje výkon a tak používám klasické mody. Nějaký čas jsem používal https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/5060 ale přešel jsem na https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/13596#
Hodně známý je třeba mod Darker Nights na tmavší noci https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/191?tab=files

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz, 1.312 V (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: Asus GTX 1080 Ti ROG Strix@2000/11600 MHz -> RTX 2080 Ti objednaná FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: st 17. leden 2018, 17:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
mne sa lubi ako to vypada vanila..ziadne mody mi netreba

_________________
//music poject


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 08:59 
Nováček
Nováček

Založen: 19. únor 2018
Nahoru
Zrovna řeším stejné dilema, zda se připojit k institutu, či nikoliv, stejně jsem zatím vynechal i železnici, jelikož jsem nevěděl, co to udělá s bratrstvem oceli, pokud se k nim připojím. Jinak hra super, pouze mě štve, že mi opět zůstane viset nesplněný quest, jelikož nemohu dokončit quest pro rodinu Cobotů, bo soudružka Emogene Cobotová nebyla, kde měla, ukazuje jí to v domě Cobotů, ale tam taky není, takže jsem mimo, bohužel.


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 13:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. říjen 2009
Nahoru
na quest tracker se nedá úplně spolehnout, zkus spíš najít nějaký návod, jestli to NPC není schované jinde

nicméně pokud NPC není tam kde má být, tak si najdi na netu jeho kód a přes konsoli si ho vyvolej
console commands http://www.ign.com/wikis/fallout-4/Cons ... eats_Codes
soudružka Emogene Cobotová http://fallout.wikia.com/wiki/Emogene_Cabot


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 13:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Další možnost je ten úkol přímo uzavřít/dokončit přes konzolový příkaz.
Nevím jestli je to přímo tento úkol http://fallout.wikia.com/wiki/Emogene_Takes_a_Lover kde příkaz pro ukončení je "setstage 00022A00 100" viz ten link, případně si najdi na té stránce ten svůj úkol.

Už jsem tak uzavíral asi dva úkoly a v jednom jsem přeskakoval jeden stage.

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz, 1.312 V (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: Asus GTX 1080 Ti ROG Strix@2000/11600 MHz -> RTX 2080 Ti objednaná FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Fallout 4
PříspěvekZaslal v: po 19. únor 2018, 14:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. únor 2018
Nahoru
ja jsem si jako "ponury mod" nainstaloval "true storms" ci tak nejak podobne, pridava to spoustu radioaktivnich prehanek, mlh, utoku ghoulu a tak ... a hra vypada pak jak kdyz Mad Max zasel do Silent Hillu na navstevu... napr Sanctuary vypadala po vetsinu casu fakt depresivne...

_________________
Sharp MZ-821 Z-80@6MHz OC Yeah!, 64kB RAM!, 256kB RAMdisk!, 32kB VRAM!, 4 barvy pri 640x400! JapanUberPower!
...mam rad mistni druzici a jeho asijsky kamaradicky...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 885 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.