Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 12. srpen 2020, 07:08

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 375 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 09:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2010
Bydliště: Vsetín/Brno
Nahoru
navazuje to nějak na předchozí příběh?

_________________
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 09:14 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 02. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Je to v zasade presny remake Half-Life 1, na pribeh to tedy nijak nenavazuje.

_________________
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, napsal:
Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 10:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zaseknul jsem se tady:

Obrázek

Cilem je patrne pres bedny preskakat na druhou stranu mistnosti - jak je na zdi napsano C3..... jenze na tu prvni v koute vpravo (neni na snimku) nejde vyskocit. :roll: Nevi nekdo jak dal?

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 10:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. srpen 2003
Nahoru
Fungují vám titulky ? Mě ne.

edit: už jsem to našel na poradně:

Postup:
1. Přejít do adresáře ..\Steam\SteamApps\SourceMods\BMS\resource\
2. Přejmenovat všechny soubory *****_english.* do *****_czech.* (ve stejném adresáři)
3. Ve hře v nastavení audio titulky zapnout.
4. Výsledkem pak jsou anglické titulky ve hře.

_________________
Asus Z97-A, intel i5 4690K, 750 W G2 Evga, MSI GTX 1070 Gaming X


Naposledy upravil knedla dne so 15. září 2012, 11:05, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:05 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
havli napsal:
Zaseknul jsem se tady:

Obrázek

Cilem je patrne pres bedny preskakat na druhou stranu mistnosti - jak je na zdi napsano C3..... jenze na tu prvni v koute vpravo (neni na snimku) nejde vyskocit. :roll: Nevi nekdo jak dal?


Není to úplně 1:1 remake HL1, takže to bývá občas trochu jinak. Přeskákat se to dá krásně.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Jo, uz jsem na to prisel - musi se pouzit kombinace jump + crouch. :)

Jinak titulky mi funguji od zacatku, bez uprav... ale mam steam v anglictine.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Myslíte, že to bude někdy vydáno i v non-steam verzi?

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:27 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 21. červenec 2006
Bydliště: Benátky nad Jizerou
Nahoru
je to vydano na torrentech primo od nich..


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
Hral som to asi 2 hodiny ale musim povedat, ze klobuk dole pred autormi. Je to proste half-life v grafickom vylepseni. Naprosta parada. Konecne som si pripomenul stare casy ked sa hladali lekarnicky. Meni to celkovo atmosferu. A je to za free!
V cinematic mode sa mi napriklad nepaci to, ze aj ked mam HL2 a Ep1 tak to vobec nespustim. Pretoze je potreba vlastnit vsetky 3.

_________________
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 11:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. srpen 2009
Nahoru
Nevíte, jestli se chystají české titulky?


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 12:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
Lurz napsal:
Nevíte, jestli se chystají české titulky?


btw, neni to kompatibilni s HL? skus tyhle
Čeština do hry Half-Life

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 13:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. září 2007
Nahoru
Udělal jsem pár obrázků, pokud by chtěl někdo vidět tak ZDE je galerie, ke stažení zabalené v archivu ZDE, rozlišení 2880x1800, max detaily. Povedená modifikace, čekat roky se vyplatilo. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 14:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
no a ted by to chtelo zacit pracovat na implementaci FakeFactory Cinematic Modu

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 17:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
zdá se mě to nebo jsou vojáci trošku hustí? 2-3 tak má člověk co dělat aby vyvázl s pár hp, ty mají snad aimbota :D


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 17:35 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
icebosss napsal:
zdá se mě to nebo jsou vojáci trošku hustí? 2-3 tak má člověk co dělat aby vyvázl s pár hp, ty mají snad aimbota :D

nojo, holt ti co pamatujou hry jen za posledních pár let, můžou být hodně překvapení :mrgreen: už se na to těším, je škoda že jsem to nedávno dohrál v původní podobě :|

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 17:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Je to fakt nářez...sice se čekalo dlouho, ale stálo to za to, být Gabe Newell tak už jim posílám prachy na letenky do Seattlu :-)

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 960, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 17:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
zombux napsal:
icebosss napsal:
zdá se mě to nebo jsou vojáci trošku hustí? 2-3 tak má člověk co dělat aby vyvázl s pár hp, ty mají snad aimbota :D

nojo, holt ti co pamatujou hry jen za posledních pár let, můžou být hodně překvapení :mrgreen: už se na to těším, je škoda že jsem to nedávno dohrál v původní podobě :|


těžko, já hral prvního halfa když vyšel a pokud vím tak hustí nebyli :D

však já si nestěžuju, jen říkám, že se mě zdají docela přesný ve střelbě :)


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 18:02 
Nováček
Nováček

Založen: 06. listopad 2011
Nahoru
Lurz napsal:
Nevíte, jestli se chystají české titulky?


Verim, ze az vyjde finalni verze vc. Xenu tak je nekdo udela. Cestin do HL1 je, stacilo by to jen predelat. Taky v ni doufam.


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 18:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. prosinec 2006
Nahoru
taky se mi zdá, že to je obecně těžší než býval originál. možná proto byla v základu obtížnost na easy :)


 Profil  
 Předmět: Re: Black Mesa: Source
PříspěvekZaslal v: so 15. září 2012, 22:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2006
Nahoru
IMHO HP a přesnost je cca ta samá, ale AI je úplně někde jinde. Ty mrchy mě dokáží honit skrz X chodeb a nedají se oblbnout. Pěkná challenge ten "Hard". :-) Obávám se Alien Grunts, ti mi natrhnou ***** až se objeví.

Zatím jsem na konci "On a rail" a je to super. Graficky velice fajn, design super. Dobře zkombinované známá místa a celkem promyšlené změny.

Vložené vtípky "Barney's tab", "loose a ponytail" a mladší verze Eliho a Kleinera jsou super detaily.

_________________
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 375 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: djstudio, Luda, miraj a 19 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.